- 18 Ekim 2015
- 513
- 805
- 18
- 36
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #4.521
Insallahevet hemen geçtim normal halime...:)
hedefim 52 yada o şekilde fit görünmek.
dün pantolon aldım kız paso 36 getiriyor, çok keyifliydi.
darısı hepimize, inşallah.
Ftmk43 inşallah tez zamanda sende 59lardasın...
ilk yapman gereken etrafındaki sansarlardan kurtulman:)(ben öyle tanımlıyorum:)Insallah
En yakın zaman da ve sağlıklı bir şekilde öyle ümit ediyorumTeşekkürler arkadasim
Hayır demeyi ogreniyoruz programı bozmuyoruzilk yapman gereken etrafındaki sansarlardan kurtulman:)(ben öyle tanımlıyorum:)
yapılan tüm ikramları reddediyorsun...
sonrası kolay,kendine spor ve beslenme düzeni hazırlıyorsun.
mesela şuan hiçbir arkadaşım bana ikramda bulunamaz...bilirler yemeyeceğimi..Hayır demeyi ogreniyoruz programı bozmuyoruzonları reddediyoruz
Yemegimizi pastamizi tatlimizi paylassakta onları seviyorum amakilolar paylasilmiyor
allah yardimciniz olsun canim ya insallah bir an once gecer...Kızlar benim büyük oğlum boğaz enfeksiyonu olmuştu biliyorsunuz ama geçmedi dün den beri hastanede yatıyor çok üzgünüm anlatamam babası ve babaannesi kalıyor sırayla ben bebek ten dolayı kalamıyorum. Ağlamaktan gözlerim şişti şimdi evdeyim sabah gittim biraz çorba yedirdim bişey de yiyemiyor boğaz baya şiş . Anadolu nda herkes öyleymiş sanırım okulda bulaştı. Yarın belki çıkarırlar. Sürekli ateşi çıkıyor dua edin bize olur mu
evet hemen kahve yapmaliyimEki Görüntüle 1829680 haydi şimdi bunu kutlayalım.. Herkes kendine bir kahve yapsın hep birlikte içelim.. Ben birlikte içmiş sayıyorum
Çok çok geçmiş olsun canım.. Allahım acil şifalar versin..Kızlar benim büyük oğlum boğaz enfeksiyonu olmuştu biliyorsunuz ama geçmedi dün den beri hastanede yatıyor çok üzgünüm anlatamam babası ve babaannesi kalıyor sırayla ben bebek ten dolayı kalamıyorum. Ağlamaktan gözlerim şişti şimdi evdeyim sabah gittim biraz çorba yedirdim bişey de yiyemiyor boğaz baya şiş . Anadolu nda herkes öyleymiş sanırım okulda bulaştı. Yarın belki çıkarırlar. Sürekli ateşi çıkıyor dua edin bize olur mu
İnsan evlatları na birsey olunca kendinden çok üzülüyor Allah şifa versin canım ya dualarim sizinleKızlar benim büyük oğlum boğaz enfeksiyonu olmuştu biliyorsunuz ama geçmedi dün den beri hastanede yatıyor çok üzgünüm anlatamam babası ve babaannesi kalıyor sırayla ben bebek ten dolayı kalamıyorum. Ağlamaktan gözlerim şişti şimdi evdeyim sabah gittim biraz çorba yedirdim bişey de yiyemiyor boğaz baya şiş . Anadolu nda herkes öyleymiş sanırım okulda bulaştı. Yarın belki çıkarırlar. Sürekli ateşi çıkıyor dua edin bize olur mu
Canim benim gecmis olsun busene ben cok cektim allah sifa versin ins..caninida sikma en azindan tedavisi var.opuyorum seni uzmuyosun kendiniKızlar benim büyük oğlum boğaz enfeksiyonu olmuştu biliyorsunuz ama geçmedi dün den beri hastanede yatıyor çok üzgünüm anlatamam babası ve babaannesi kalıyor sırayla ben bebek ten dolayı kalamıyorum. Ağlamaktan gözlerim şişti şimdi evdeyim sabah gittim biraz çorba yedirdim bişey de yiyemiyor boğaz baya şiş . Anadolu nda herkes öyleymiş sanırım okulda bulaştı. Yarın belki çıkarırlar. Sürekli ateşi çıkıyor dua edin bize olur mu
gecmis olsun canim bizde olacagiz 2 haftaya ins ankaraya gidinceYeni asidan geldik 1.5 yas asisi olduk..azcik agladik cok sukur oda bitti.
Guncel kilom70.8 giden 500 gr
Kızlar benim büyük oğlum boğaz enfeksiyonu olmuştu biliyorsunuz ama geçmedi dün den beri hastanede yatıyor çok üzgünüm anlatamam babası ve babaannesi kalıyor sırayla ben bebek ten dolayı kalamıyorum. Ağlamaktan gözlerim şişti şimdi evdeyim sabah gittim biraz çorba yedirdim bişey de yiyemiyor boğaz baya şiş . Anadolu nda herkes öyleymiş sanırım okulda bulaştı. Yarın belki çıkarırlar. Sürekli ateşi çıkıyor dua edin bize olur mu
allah yardimciniz olsun canim ya insallah bir an once gecer...
kotu olmuss, neden o kadar siddetli olduysa
Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlarım. EBV diye viral bir enfeksiyon varmış büyük ihtimal ondan şüpheleniliyor. Aslında herkesin geçirdiği bir enfeksiyon muş ama etkileri çok ağır dirençli ateş, kusma, lenf bezleri şişmesi, üşüme, iştahsızlık böyleallah yardimciniz olsun canim yaihtimal bir an once gecer...
kotu olmuss, neden o kadar siddetli olduysa
Zarzor kilo veriyorsun.. Tebrik ederim TuğbacımYeni asidan geldik 1.5 yas asisi olduk..azcik agladik cok sukur oda bitti.
Guncel kilom70.8 giden 500 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?