- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #4.541
Sanada gecmis olsun canim bizimde iki kol bi aguzdan damla seklinde oldu.mecburen saglik cok onemli canim..Zarzor kilo veriyorsun.. Tebrik ederim Tuğbacımlütfen pes etme devam et tatlım
Geçmiş olsun bebeğine.. Bizde 1 yaş aşımızı olduk bir kol 2 bacaktan.. Baya bir ağladı ama napalim sağlık olsun..
Ayni kilodayiz canim.azmin harikaLeslie 1 mil 30 dk yürüyüş ve level 1 bugunde yapildi
Komsucum bensana dedim ramazana gelmeden gelcem 6lara diye hahahhahgecmis olsun canim bizde olacagiz 2 haftaya ins ankaraya gidince
tebrik ederim 6 lar gelmek uzere
haftaya gelsin artik bak yukari yukari yapma gene
sizin icin 6lardan iki kadro daha actik
Ya kilolar aynı ama sen uzunsundur kesin benim boyda kısa 1.55Ayni kilodayiz canim.azmin harika
5 cm fazlayım heheheheYa kilolar aynı ama sen uzunsundur kesin benim boyda kısa 1.55
bombaya bak yaaa.buda iş mi yani ..gunaydin guzellikler
bende dun kurabiye yaptim igrenene kadar yedim yedim 400 gram fazlam var bugun ama ondan degildir heralde
Teşekkür ederim Fatmacim..Günaydın fistiklar
Elma sirkeli bir kupa suyumu içtim kahvaltimi yaptım şu şişesinin içinede cubuk tarçın koydum Ohh mis
Bu aradaAy__Prensesi detoks suyu çok hoş görünüyor canım çekti
Afiyet olsun
Tüh ya nazarim değdi herhaldeTeşekkür ederim Fatmacim..
Ne yazikki içmek banada nasip olmadı.. Masanın üzerinde kızım çekti hepsi yere döküldü
Aynen canım hiç sorun değil.. Yine yaparım..Tüh ya nazarim değdi herhaldecanı sağolsun ya kıza birsey olmasında yine yaparsin
Canim ya bu detoks hazirladinya normal beslenmeni yapıyorsun bunuda ek olarak iciyoruz değilmi tabi Zayıflamak isteyen biri olarak soruyorum sen korumadasin cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?