Kendim Diyetim. ( resimli)

Zarzor kilo veriyorsun.. Tebrik ederim Tuğbacım lütfen pes etme devam et tatlım

Geçmiş olsun bebeğine.. Bizde 1 yaş aşımızı olduk bir kol 2 bacaktan.. Baya bir ağladı ama napalim sağlık olsun..
Sanada gecmis olsun canim bizimde iki kol bi aguzdan damla seklinde oldu.mecburen saglik cok onemli canim..

gecmis olsun canim bizde olacagiz 2 haftaya ins ankaraya gidince
tebrik ederim 6 lar gelmek uzere
haftaya gelsin artik bak yukari yukari yapma gene
sizin icin 6lardan iki kadro daha actik
Komsucum bensana dedim ramazana gelmeden gelcem 6lara diye hahahhah
Ya is ev zorlaniyorum bide kilo ufff yaâ durdurun dunyayi diyorum

Dun niyetliydim.is arkadasim diyo ya tugb . Hanim hayirdir sen de hastalik filan mi var..? Dedim yok cok sukur iyiyim.niyetliyim ondandir...sonra bana bakip ne bilim birden zayifladiniz yuzunuz solmuss filan bizde dedik bi rahatsizligi var bu kadinin..

Evde malzemeniz varsa kendinize geceden detoks suyu hazırlayabilirsiniz..

Limonun yağ yakıcı etkisini bilmeyen yoktur sanırım.. Yanında taze maydonoz ve salatalık ile ödem indirmeye birebir yardımcı oluyor..

Sanırım benim bu aralar ihtiyacım var.. Sabah uyandığımda parmaklarımı şişmiş hissediyorum..

Teşekkür ederim Fatmacim..

Ne yazikki içmek banada nasip olmadı.. Masanın üzerinde kızım çekti hepsi yere döküldü

Teşekkür ederim Fatmacim..

Ne yazikki içmek banada nasip olmadı.. Masanın üzerinde kızım çekti hepsi yere döküldü
Tüh ya nazarim değdi herhaldecanı sağolsun ya kıza birsey olmasında yine yaparsin
Canim ya bu detoks hazirladinya normal beslenmeni yapıyorsun bunuda ek olarak iciyoruz değilmi tabi Zayıflamak isteyen biri olarak soruyorum sen korumadasin cunku

Aynen canım hiç sorun değil.. Yine yaparım..

Evet normal yemeğimi yiyorum aralarda su yerine bu hazırladigim suyu içiyorum.. Ödem atmaya iyi oluyor.. Son zamanlarda sabah uyandığımda parmaklarım şiş hissediyorum onun için hazırladım.. Kilo verirkende kolaylık oluyor..ben haftada 1 kez yapıyorum.. Tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…