- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
- 133
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #4.561
kem goz sevketTüh ya nazarim değdi herhaldecanı sağolsun ya kıza birsey olmasında yine yaparsin
Canim ya bu detoks hazirladinya normal beslenmeni yapıyorsun bunuda ek olarak iciyoruz değilmi tabi Zayıflamak isteyen biri olarak soruyorum sen korumadasin cunku
yok komsum inan guzel olmadi oyle vasatinda vasati bugunde yedim bir iki bitsinde kurtuluyum diyekeske bende ev hanımı olsam gidip evde uyuyabilirdim suan...ay ben çok yorgunum bideViolet Life kurabiyeleri offf simdi ne de guzel olmustur
Fitt görüntüler uzakta değil.. Valla süper..Bugün malum kaçamak sebebiyle (çok pismanimmm) sporu fazla yapmaya çalıştım
Leslie 1 mil+ Leslie 2 mil +
Level 1
GercektenmiFitt görüntüler uzakta değil.. Valla süper..
harikasin guzel anneBen yarim saat once spordan geldim
Ptesi ilk gundu ya.dun sabah bugun elimi ayagimi oynatamiyordum.bugun nasil yapacagim diyodum hatta vazmigecsem plates bana uygun bi spor degil diye düşünürkeennnn
Sonra icimdeki iyi melek dedi kiiii
Hayir melegimmm boyunA gore ideal kilondasin ama sikilasmak icin plates yapman, azicik agrilarinin olmasina dayanmak zorundasin dediii
Gittim ve cooook guzel gecti
Spor yapinca iyiyim ama sonra her yerim agrimaya yine devam ediyor
Sikilasana kadar pes etmek yoookkk
Yarim saat step
Yarim saat zumba
Yarim saat plates yapıldı
Ben yarim saat once spordan geldim
Ptesi ilk gundu ya.dun sabah bugun elimi ayagimi oynatamiyordum.bugun nasil yapacagim diyodum hatta vazmigecsem plates bana uygun bi spor degil diye düşünürkeennnn
Sonra icimdeki iyi melek dedi kiiii
Hayir melegimmm boyunA gore ideal kilondasin ama sikilasmak icin plates yapman, azicik agrilarinin olmasina dayanmak zorundasin dediii
Gittim ve cooook guzel gecti
Spor yapinca iyiyim ama sonra her yerim agrimaya yine devam ediyor
Sikilasana kadar pes etmek yoookkk
Yarim saat step
Yarim saat zumba
Yarim saat plates yapıldı
Oofff yaaa günlere bayılırım ama hiçte katılmam nedense.. ?Arkadaslar hafta sonu günüm varöğlen saatlerinde toplaniyoruz sizce ne yapmalıyım kendimi tutamayip yemek isteyecegim biliyorum ve öğlen olduğu için aç olacağım
Yardımcı olurmusunuzguzellikler
ayrıca gün başlamadan soda içmende şişirir seni az yersin.Arkadaslar hafta sonu günüm varöğlen saatlerinde toplaniyoruz sizce ne yapmalıyım kendimi tutamayip yemek isteyecegim biliyorum ve öğlen olduğu için aç olacağım
Oofff yaaa günlere bayılırım ama hiçte katılmam nedense.. ?
Kahvaltını hafif tutmalısın illaki kacamaklar olur.. İkramlar öncesi 1 bardak tarçınlı süt içebilirsin tatlı istediğini azaltır böylece daha az minimum yersin.. Tercihlerinde sütlü tatlı seçebilirsin.. Yüksek kalorili yiyeceklerden tadımlık yersin.. Çok sevdin yedin diyelim olmadı sporunu 15 dk daha uzatırsın..yediklerin enerjiye dönüşmesi lazım..
Şimdiden kolay gelsin..
Çok teşekkür ederim dediklerinizi uygulayacagimayrıca gün başlamadan soda içmende şişirir seni az yersin.
Kadayifli muhallebi ,tuzlu kurupasta,yalanci tiramisu,pudingli kurabiye,makarna salatasi umarim begenirsinArkadaslar hafta sonu günüm varöğlen saatlerinde toplaniyoruz sizce ne yapmalıyım kendimi tutamayip yemek isteyecegim biliyorum ve öğlen olduğu için aç olacağım
komsu komsu sen ne dion boyle bayilcam simdi , aklin fikrin onlarda demi ...benim aklima bisey gelmioduKadayifli muhallebi ,tuzlu kurupasta,yalanci tiramisu,pudingli kurabiye,makarna salatasi umarim begenirsin
Kadayifli muhallebi ,tuzlu kurupasta,yalanci tiramisu,pudingli kurabiye,makarna salatasi umarim begenirsin
Canim ya menü superde gün bende değil arkadaş da nasıl etsem de yemesem demek istedimKadayifli muhallebi ,tuzlu kurupasta,yalanci tiramisu,pudingli kurabiye,makarna salatasi umarim begenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?