Kendim Diyetim. ( resimli)

keske bende ev hanımı olsam gidip evde uyuyabilirdim suan...ay ben çok yorgunum bide Violet Life kurabiyeleri offf simdi ne de guzel olmustur
yok komsum inan guzel olmadi oyle vasatinda vasati bugunde yedim bir iki bitsinde kurtuluyum diye
hhahhaha keske bende calissamda erken kalktigim bosa gitmese inan kuzum 4 5 saat ancak uyuyorum:)
akif uyyunca ders calisiyorum ya sinav bitsinde kopcam

Ben yarim saat once spordan geldim
Ptesi ilk gundu ya.dun sabah bugun elimi ayagimi oynatamiyordum.bugun nasil yapacagim diyodum hatta vazmigecsem plates bana uygun bi spor degil diye düşünürkeennnn
Sonra icimdeki iyi melek dedi kiiii
Hayir melegimmm boyunA gore ideal kilondasin ama sikilasmak icin plates yapman, azicik agrilarinin olmasina dayanmak zorundasin dediii
Gittim ve cooook guzel gecti
Spor yapinca iyiyim ama sonra her yerim agrimaya yine devam ediyor
Sikilasana kadar pes etmek yoookkk
Yarim saat step
Yarim saat zumba
Yarim saat plates yapıldı

harikasin guzel anne
iste buu , spor yapinca mutlu pozitif spor yapamayinca negatif psikoloji bizde
ramazanda naocaz nasil bir yontem izliycez, acikcasi ben oruc tutarken genelde kilo aliyorum, bi gecen sene iste 68leri gormustum 72lerden falan bebek kucukdu kostur et derken, bu sene nasil koruycaz

güzel anne mis gibi calistirmissi n vücudunu tebrik ediyorum

Arkadaslar hafta sonu günüm var öğlen saatlerinde toplaniyoruz sizce ne yapmalıyım kendimi tutamayip yemek isteyecegim biliyorum ve öğlen olduğu için aç olacağım
Yardımcı olurmusunuz guzellikler

Arkadaslar hafta sonu günüm var öğlen saatlerinde toplaniyoruz sizce ne yapmalıyım kendimi tutamayip yemek isteyecegim biliyorum ve öğlen olduğu için aç olacağım
Oofff yaaa günlere bayılırım ama hiçte katılmam nedense.. ?

Kahvaltını hafif tutmalısın illaki kacamaklar olur.. İkramlar öncesi 1 bardak tarçınlı süt içebilirsin tatlı istediğini azaltır böylece daha az minimum yersin.. Tercihlerinde sütlü tatlı seçebilirsin.. Yüksek kalorili yiyeceklerden tadımlık yersin.. Çok sevdin yedin diyelim olmadı sporunu 15 dk daha uzatırsın.. yediklerin enerjiye dönüşmesi lazım..

Şimdiden kolay gelsin..

ayrıca gün başlamadan soda içmende şişirir seni az yersin.

ayrıca gün başlamadan soda içmende şişirir seni az yersin.
Çok teşekkür ederim dediklerinizi uygulayacagim

Kadayifli muhallebi ,tuzlu kurupasta,yalanci tiramisu,pudingli kurabiye,makarna salatasi umarim begenirsin

Kadayifli muhallebi ,tuzlu kurupasta,yalanci tiramisu,pudingli kurabiye,makarna salatasi umarim begenirsin

Ben cok begendim sahsen dee
Ne yapmalıyım derken
Gerçekten yiyecek ne yapacağını mi sormus arkadas
Yoksa ne yapmaliyim da yemeyeyim mi
Eger kii senin anladigin sekildeyse tubacim
Bu ayda gun sirasi bende
Ben diyetteyim diyede insanlara diyetlik biseyler yapamam sadece
Tabi kendim icinde hafif bisey yaparim.agirlardan yemem

Evet bugün level 1 9. Gün mu unuttum yine
Level 1 akşam yemeğinden önce
Leslie 1 mil öğlen yemeğinden önce
Öğleden sonra 2 de de yarım saat yakar top oynadım hemde çok terledim oda spor sayiliyordur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…