- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
- 333
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.141
Hiimm.. Olabilir sevdim . sıcak sıcak yersiniz :)karaşimşek- ıspanaklı bulgur corbası nasıl ii mi
Rahatın yoksa dinlen tatlım... Kendini zorlama zaten çalışan birisin yoruluyorsun..Kacamak yok sekerim hic halim yok gul spor yapmaya ne yapayim...usuyorum sanki uykumda geliyomu ne...
Bugün forum çok sessiz neden acaba ?
Umarım kaçamak yoktur...!
Ooo maşallah bütün evi pırıl pırıl yaptın Eline sağlık..Bugun esim izinliydi kaptan. Evde diye bende full temizlik yaptim. Sabah 11 de hafif kahvalti. 15 gibi nescafe ve 3 dilim bitter cikolata yedim. 1 yiyecektim ama dayanamadim
Arada oglusu emzirmek ve banyo yaptirmak dışında ince temizlik yaptim. Simdi bitti. veee tartildim
Yuppiii 60 lari gordum sonundaa
Ooo maşallah bütün evi pırıl pırıl yaptın Eline sağlık..
Tebrik ederim seni.. :)
Çabuk ve hızlı kilo veriyorsun hadi bakalım bana yetiseceksin
Aynn bnde on bes gun yapicam sonra birakicamAynen kesinlikle etkisi oluyor .. Bende faydasını gördüm..
15 gun yedim simdi yemiyorum bıraktım vücut alışır diye.. İlerleyen zamanlarda tekrar başlarım...
Hadi bakalim ilk hedefe az kaldi melegim..darisida bana..iyi geceler canimWalla piril piril oldu. Halilarin cogunuda yikatmaya verdim
Saol canim
Boyle gidersem 65 degil 60 olmak istiyorum
Ama simdilik ilk hedef 65
Hedefi zor yapinca zaten olmaz diye boslarim ben
Simdi uyku vakti
Yarin gorusuruz
Bu ayar iyi boyle devam et canimKizlar bizde bugun arkadaslara yemege davetliydik giremedim.ondan gun boyunca diyetimi uyguladum.her gun ki gibi yemekte de iki yk pilav iki yk karni yarik bir kase corba biraz da salata yedim daha sonra az sekerli iki bardak cay iki catal islak kek yedim baska da bisey yemedim.valladiyete basladigomdan beri ilk defa birisine yemrge gittik ama bn hic boyle dayanabilecegimi zannetmiyordum kendime sasirdum valla ya
Aynn valla caniimm az bile yedim.bugunBu ayar iyi boyle devam et canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?