- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.161
Valla olmuş canım.. Tahminen 1000 kalori falan aldın. Gayet hafif beslendin.. Sporunda güzel.. Az olsa yapmak lazım çünkü kilo verdikçe vücut gevsiyor...Sporum yeni bitti zorda olsa kalktim tuttum salonun yolunu..
1saat yuruyus
45mekik
35squat
30 caki hareketi
20sn plank hareketi fazla dayanamadim..
Bugunki menume gelince
Sabak 2bardak ilik du ictim
Kahvalti=2dilim k.ekmegi+peynir+sogus+form cayi misir puskullu
Ara ogun= 1elma
Ogle=makarna+corba 1kase
Araogun=tyrk kahvesi+bitter bi parmak
Aksama dogru=1kucuk elma+yarimportakal
Aksam=ispanak+corba
9gibi _2bardak tarcinli sut
Gulum canim ne dersin olmusmu
Canım yaaa :))Kizlar bizde bugun arkadaslara yemege davetliydik giremedim.ondan gun boyunca diyetimi uyguladum.her gun ki gibi yemekte de iki yk pilav iki yk karni yarik bir kase corba biraz da salata yedim daha sonra az sekerli iki bardak cay iki catal islak kek yedim baska da bisey yemedim.valladiyete basladigomdan beri ilk defa birisine yemrge gittik ama bn hic boyle dayanabilecegimi zannetmiyordum kendime sasirdum valla ya
İyi geceler Tuğbacım.. Allahım kolaylık versin canım..Ben yatiyorum kizlar anam agladi yarina is var erken kalkacam opuyorum sizi iyi geceler
Sanada bebegim kadin olmak her turlu zOr maalesefİyi geceler Tuğbacım.. Allahım kolaylık versin canım..
Günaydın sanada canım benimgunaydın kızlar
Aynn oyle canim ya tesekkur ederiimmCanım yaaa :))
İnsan kilo verdikçe seviniyor ve kilonun ne kadar zor verildiğinde anlıyorsun bu yüzden tekrar kilo alma korkusu endişesi başlıyor ve yediklerine daha bir dikkat ediyo oluyorsun...
Tebrikler kendine hakim oldun...
Gunaydin sanada canim mutlu ,bol yag yakmali gunler...gunaydın kızlar
Gunaydin ...afiyet olsun bende yumurta ,peynir 3 dilim ekmek ,zeytin ,birazcikta kaymakli bi kahvalti yaptim oncesindede;buyuk bi bardak sicak su ve 4 kayisi yedim benim bu bagirsaklarim hala gebelikteki gibi calisiyor alisamadi henuz,oyle olsa daha hizli kilo vericem cunku duzenli spor yapiyorum suda iciyorum.Eki Görüntüle 1744438
GÜNAYDIN günlüğüm ve günlük arkadaşlarım
Günün en sevdiğim saati kahvaltı zamanı...
oh oh ne guzel....durmak yok yağ yakmaya devamGunaydin ...afiyet olsun bende yumurta ,peynir 3 dilim ekmek ,zeytin ,birazcikta kaymakli bi kahvalti yaptim oncesindede;buyuk bi bardak sicak su ve 4 kayisi yedim benim bu bagirsaklarim hala gebelikteki gibi calisiyor alisamadi henuz,oyle olsa daha hizli kilo vericem cunku duzenli spor yapiyorum suda iciyorum.ama bugun sabah 75.4 ciktim gunde 200 gr gidiyor
maşallah yok yok...yarında evimde artık ben yaparım:)Eki Görüntüle 1744438
GÜNAYDIN günlüğüm ve günlük arkadaşlarım
Günün en sevdiğim saati kahvaltı zamanı...
Senin diyetin biraz esnek olmalı cunkü emziriyorsun sütünün kalitesi düşmesin..Gunaydin ...afiyet olsun bende yumurta ,peynir 3 dilim ekmek ,zeytin ,birazcikta kaymakli bi kahvalti yaptim oncesindede;buyuk bi bardak sicak su ve 4 kayisi yedim benim bu bagirsaklarim hala gebelikteki gibi calisiyor alisamadi henuz,oyle olsa daha hizli kilo vericem cunku duzenli spor yapiyorum suda iciyorum.ama bugun sabah 75.4 ciktim gunde 200 gr gidiyor
Eee bekliyoruz artık güzel fotolar...maşallah yok yok...yarında evimde artık ben yaparım:)
allah bebeğini sana bağıslasın canım...afiyet bal seker olsun
Teşekkür ederim canım:) Rabbim hepimizin evlatlarını ailesine bağışlasın..allah bebeğini sana bağıslasın canım...afiyet bal seker olsun
Evet canim henuz ek gidayada gecmedik 4 aylik bebegim .o yuzden esnek olmam gerekiyor.insallah boyle boyle kilolara veda edicem..Senin diyetin biraz esnek olmalı cunkü emziriyorsun sütünün kalitesi düşmesin..
Yavaş yavaş giden kilolar kalıcı oluyor.. Gr gr eksiliyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?