- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.181
Tarçınlı süt anne sütunu artıyor.. Bol bol yeşillik salata yoğurt anne sütunu artırır su anne sütunu artırır ve mutlaka balık ve et yemelisin bebeğin beslensin anne sütünden bebeğine geçsin..Evet canim henuz ek gidayada gecmedik 4 aylik bebegim .o yuzden esnek olmam gerekiyor.insallah boyle boyle kilolara veda edicem..
Oohh sevindim valla evde olmana.. Karında keyfini çıkar bence :)kızlar ne yapıyorsunuz...burda kar başladı...eve nasıl gidecem?yarın süt izin günüm evdeyim neyseki...
sporumuda rahat rahat yaparım yemeğimide....dinlenirimde:)
Maria_can nerelerdesin hakkatende goremiyoruz seni ozletme kendini
Hoşgeldin canCanlar ben geldim sonunda bi kaç günlük şehir dışı gezimden sonra ama bu gezi bana kötüye patladı
Kısırlar börekler gece yarısı mangal partileri falan filan derken
Akraba ziyaretleri yedirdikce yedirdiler
Acilen kendimi toparlamam lazım
Aynen gülcum bi kaçamak yapmış oldum kilo vermemi kutlamış oldmHoşgeldin can
Neyse olan olmuş yemişsin.. Sana tavsiyem bol bol hareket etmelisin ki yediklerin yerleşmesin... Bu durumda kilo almazsın ama kilo da veremezsin..
Duraklama devri.!
Sen çağırırsın da ben gelmem mi uçarak geldiimmerhabalar inşallah hepimiz kurtuluruz kilolardan
Hosgeldin ...evet burda guzel bi arkadaslik var hemde birbirimizi motive ediyoruz cogumuzda yaza fit girmek isteyen bebişli anneleriz.anlat bakalim sen kac kilosun yadin kac hedefin kac?...Sen çağırırsın da ben gelmem mi uçarak geldiimmerhabalar inşallah hepimiz kurtuluruz kilolardan
Hos geldn selinaHosgeldin canim benim
Masallah mariacim kendine iyi bakmisin..afiyet olsun canim.Canlar ben geldim sonunda bi kaç günlük şehir dışı gezimden sonra ama bu gezi bana kötüye patladı
Kısırlar börekler gece yarısı mangal partileri falan filan derken
Akraba ziyaretleri yedirdikce yedirdiler
Acilen kendimi toparlamam lazım
Aynen melek benimde ufaklık huzursuz evde sıkılıyor dışarı çıkmak istiyor..Kizlar merhaba
Bugun oglusum cok huysuzdu giremedim
Sanki sutum cok azaldi bugun. Malesef 2 saat once hindistan cevizli irmik toplari yapip yedim. Simdi ceza olarak kondiayon bisikletindeyim. Yarim saat 45 dk yapayim. Sonra mekik çekeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?