Kendim Diyetim. ( resimli)

Evet canim henuz ek gidayada gecmedik 4 aylik bebegim .o yuzden esnek olmam gerekiyor.insallah boyle boyle kilolara veda edicem..
Tarçınlı süt anne sütunu artıyor.. Bol bol yeşillik salata yoğurt anne sütunu artırır su anne sütunu artırır ve mutlaka balık ve et yemelisin bebeğin beslensin anne sütünden bebeğine geçsin..

Sadece şerbetli tatlılar yerine sütlü tatlıları yemelisin..
ekmek hamur işleri sana kilo olarak döner.

Hiç acele etme bebeğin anne sütünü doya doya alsın bağışıklığı güçlü olsun..

kızlar ne yapıyorsunuz...burda kar başladı...eve nasıl gidecem?yarın süt izin günüm evdeyim neyseki...

sporumuda rahat rahat yaparım yemeğimide....dinlenirimde:)

kızlar ne yapıyorsunuz...burda kar başladı...eve nasıl gidecem?yarın süt izin günüm evdeyim neyseki...

sporumuda rahat rahat yaparım yemeğimide....dinlenirimde:)
Oohh sevindim valla evde olmana.. Karında keyfini çıkar bence :)

Artık yeme düzenin olur sporunuda yaparsın...

Elma dilimleri üzerine tarçın serptim yiyorum.. Acayip şekilde tatlı isteğim geldi bastırmak istiyorum.. Sanırım regl dönemi etki gösteriyor. !!

Maria_can seni unutmadık en kısa zamanda gelmeni bekliyoruz.. Diyete devam sakın ara verme .!

Maria_can nerelerdesin hakkatende goremiyoruz seni ozletme kendini

Canlar ben geldim sonunda bi kaç günlük şehir dışı gezimden sonra ama bu gezi bana kötüye patladı
Kısırlar börekler gece yarısı mangal partileri falan filan derken
Akraba ziyaretleri yedirdikce yedirdiler

Acilen kendimi toparlamam lazım

Hoşgeldin can

Neyse olan olmuş yemişsin.. Sana tavsiyem bol bol hareket etmelisin ki yediklerin yerleşmesin... Bu durumda kilo almazsın ama kilo da veremezsin..

Duraklama devri.!

bugün de sonuna geldik...
Sabah pilates yapamadım reglden dolayı..

10000 adım attım hedef kaloriye ulaştım..

30 sguat
300 ip
30 bacak egzersizleri yaptım

4lt suyumuda içtim..

Hesaplarima göre 1060 kalori aldım bugün..

Yarın görüşmek üzere , herkese iyi geceler

Kizlar merhaba
Bugun oglusum cok huysuzdu giremedim
Sanki sutum cok azaldi bugun. Malesef 2 saat once hindistan cevizli irmik toplari yapip yedim. Simdi ceza olarak kondiayon bisikletindeyim. Yarim saat 45 dk yapayim. Sonra mekik çekeceğim

Hoşgeldin can

Neyse olan olmuş yemişsin.. Sana tavsiyem bol bol hareket etmelisin ki yediklerin yerleşmesin... Bu durumda kilo almazsın ama kilo da veremezsin..

Duraklama devri.!
Aynen gülcum bi kaçamak yapmış oldum kilo vermemi kutlamış oldm

Bundan snra kendime daha çok spora verip toparlama zamanı

Seni de tebrik ederim 68 olmuşsn ne guzellll

Samimi bir arkadasiminda 9 aylik prensesi var. O da bir suredir yediklerine dikkat ediyor. Formumuza gel dedim.
Se li na selina selina
Nerdesin

Burda motivasyonda arkadaslikta cok guzel. Ins hep birlikte istenmeyen kilolari yaza kadar verecegiz

Sen çağırırsın da ben gelmem mi uçarak geldiim merhabalar inşallah hepimiz kurtuluruz kilolardan
Hosgeldin ...evet burda guzel bi arkadaslik var hemde birbirimizi motive ediyoruz cogumuzda yaza fit girmek isteyen bebişli anneleriz.anlat bakalim sen kac kilosun yadin kac hedefin kac?...

Bugun spor yapmadim arkadaslar
Sabah klasik kahvaltim2 dilim kepek ekmek peynir sogus
Ara ogun turkk kahvesi+parmak bitter
Ogle corba+yumurtali ispanak+2dilim kepek ekmegi
Ara ogun 1elma
Aksam 1 kase corba+1tabak tavuklu bulgur pulavi+salata

Hic halim kalmamisti ayaga kalkacak durumda degildim
Uyuyup kalmisim hastami olacam bilmiyorum iki gundur yemejten sonra bisey yapmaya halim kalmiyor.netten baktim hipoglisemi olabilirmis cok korktum seker hastaligi diyo...ama bence ben cok yoruluyorum agurlik bastirinca yemekten sonra takatim kalmiyo

Masallah mariacim kendine iyi bakmisin..afiyet olsun canim.
Bende bugun bulgur yedim diye uzuldum

Senin yoklugun cok belliydi..fazla ihmal etme bizi

Kizlar merhaba
Bugun oglusum cok huysuzdu giremedim
Sanki sutum cok azaldi bugun. Malesef 2 saat once hindistan cevizli irmik toplari yapip yedim. Simdi ceza olarak kondiayon bisikletindeyim. Yarim saat 45 dk yapayim. Sonra mekik çekeceğim
Aynen melek benimde ufaklık huzursuz evde sıkılıyor dışarı çıkmak istiyor..

Bende regl döneminde sütum Çok azalıyor...
Bol salata yemelisin ve su icmelisin.. Geçici bir durum... Bebeğimiz emdiği sürece sutumuz daima olur arada azalmalar oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…