- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.057
- 198
- Konu Sahibi NisaNur-06
-
Erkek üyelerin olduğu yer sıkıntı olur dedik, geldiğimiz yerde yazanlara bak. Ben ne sormuşum, millet neye takılmış. Şu kadınlara, kadınların ettiği zulmü erkekler etmiyordur heralde.
Fakeymiş, senaryoymuş, şuymuş buymuş. Eee o zaman niye muhattap oluyorsun ki fakeyle?
Birileri gelmiş sanki ahlaksız yapıyormuşum imasında bulunmuş. Sen kimsin? İnandığım dinde nikahım kıyılmış mı? Evet.
Yaşadığım Cumhuriyette, devlet öyle ya da böyle evlenmeme izin verip nikah cüzdamızı vermiş mi? Evet. Devlet ya da islam durun siz kardeşsiniz, dememiş.
O zaman geri kalana laf düşmez. Herkes kendi ahlakına baksın bi önce. Ben zaten onu sormadım.
Zorla evlendirme yok, iki taraf da kendi istedi. Ha iki taraftan birisi hayır dese, kafamıza silah dayayacak halleri yok.
Kendisi ile de saatlerce konuştuk bu konuyu. Olur mu olmaz mı, nasıl olur, evlilik büyük sorumluluk vs..
Çocuk gelinlerle bu olayın farkını anlayamana, anlatmak için yorulmaya hiç gerek yok zaten.
YÖNETİMDEN RİCAM, KONUMU KİLİTLEYİN. ÜYELİĞİ DE SİLİN. İYİ NİYETLİ YORUM YAPAN ARKADAŞLAR ÜSTÜNE ALINMASIN, ONLARA TEŞEKKÜR EDERİM. GÜZELCE ELEŞTİRENLERE DE TEŞEKKÜR EDERİM.
Aynen canım evliliktebayanın yaşının büyük olması değil daha da mühim şeyler varKendinden kücük koca konusunu görünce ne var bunda dedim ama konunun icerigi baskaymis. 18 yasinda bir cocuk üstelik de kuzen. Dünyada baska insan kalmamis gibi kuzenle evlenmek anlasilir sey degil. Benim kuzenlerimle cok samimiyetim yok. Ayda yilda 1 ancak görürüm farkli illerdeler. Ancak kardesten farksizdir benim icin. Bu duygunun beraber büyümekle bir arada olmakla falan alakasi yok yani.
Bir kaç tıbbi terim söyleyince sağlıkcı olunmuyorun en büyük kanıtı gibisin. 4 yıllık okuduğum üniversitenin bana verdiği yetkiye dayanarak söylerim ki;Bahsettiğin kitaplar , insanların biyolojik yapılarını Latince terimlerle anlatan kitaplardır. Ürogenital fizyolojisi diye bir kitap icat olmamıştır, fizyoloji kitabının bir bölümüdür. Hastalıklardan bahsedilmezhastalıklar bilgisi adı altında lise düzeyinde aldığınız kapsamsız bir kitap vardır, testis kanserinden bahsedilmediğine emin olduğum üniversite de bile dört başı mamur testis kanserini işlemedim, eğer bir ürolog değilsen tıp fakültesinde de çok rastladığın bir hastalık türü değildir, ender görülür. 18 yaşında bu hastalığa yakalanması da bayağı enteresan neyse sz mutlu iseniz, bizlik bi sorun yok. Güle güle büyütün kocanızı
Şaka gibi değil miÇocuk daha ya. Gerçek mi bu konu
Bakma sen ya 18 ve altı nikahsız ilişki yaşayanlara destek olurlar kendilerinde de bu şekilde olanlar vardır muhakkak ama helal yoldan ilişki olunca 18 yaş çocuk yaş oluyor. Zaten 30 yaşında evlenemiyorum diyenlere de koca meraklısı diyorlar. Dertleri evlilikle yani. Senlik bişey yok. Mutlu olmaya bakın sizErkek üyelerin olduğu yer sıkıntı olur dedik, geldiğimiz yerde yazanlara bak. Ben ne sormuşum, millet neye takılmış. Şu kadınlara, kadınların ettiği zulmü erkekler etmiyordur heralde.
Fakeymiş, senaryoymuş, şuymuş buymuş. Eee o zaman niye muhattap oluyorsun ki fakeyle?
Birileri gelmiş sanki ahlaksız yapıyormuşum imasında bulunmuş. Sen kimsin? İnandığım dinde nikahım kıyılmış mı? Evet.
Yaşadığım Cumhuriyette, devlet öyle ya da böyle evlenmeme izin verip nikah cüzdamızı vermiş mi? Evet. Devlet ya da islam durun siz kardeşsiniz, dememiş.
O zaman geri kalana laf düşmez. Herkes kendi ahlakına baksın bi önce. Ben zaten onu sormadım.
Zorla evlendirme yok, iki taraf da kendi istedi. Ha iki taraftan birisi hayır dese, kafamıza silah dayayacak halleri yok.
Kendisi ile de saatlerce konuştuk bu konuyu. Olur mu olmaz mı, nasıl olur, evlilik büyük sorumluluk vs..
Çocuk gelinlerle bu olayın farkını anlayamana, anlatmak için yorulmaya hiç gerek yok zaten.
YÖNETİMDEN RİCAM, KONUMU KİLİTLEYİN. ÜYELİĞİ DE SİLİN. İYİ NİYETLİ YORUM YAPAN ARKADAŞLAR ÜSTÜNE ALINMASIN, ONLARA TEŞEKKÜR EDERİM. GÜZELCE ELEŞTİRENLERE DE TEŞEKKÜR EDERİM.
Çocuk ayol sus diyorsun susuyordur kalk dersen kalkıyordur anlaşamayacak ne var allasenSenin yaşın kaç bilmem ama, senden olgun mesela. Onunla ne güzel anlaşabiliyorum. Ama senin gibiler, 40 yaşına da gelse laftan anlamaz işte..
SgsggsgsÇocuk ayol sus diyorsun susuyordur kalk dersen kalkıyordur anlaşamayacak ne var allasen
Bir de küsuratlı vermiş. 18 yaşında değil 18,5 yaşında!Şaka gibi değil mi
Git gide büyüyor öyle kalmiyoBir de küsuratlı vermiş. 18 yaşında değil 18,5 yaşında!
Kuzeniymiş bir de.. Midem kalktı çok özür dilerim amaGit gide büyüyor öyle kalmiyo
Biz sabahtan beri kusuyoruz dur daha sen yeni geldinKuzeniymiş bir de.. Midem kalktı çok özür dilerim ama
Ben de diyordum ki bu konu bana hangi filmden tanıdık geliyorAile şirketi, çocuklarının olmayacağını bilen iki kuzen, 18 yaşında damat... İzlediği dizilerin, filmlerin etksinde kalmış gibi geldi bana da.
Çocuk ayol sus diyorsun susuyordur kalk dersen kalkıyordur anlaşamayacak ne var allasen
Tabi birde 18 yaşında olmasi Hayır hangi zamandayiz atıyorum 25 li 30 lu yaşlar olsa gene neyse 18 ne abi çocuk bildiğinYaş farkı sorun değil. Annem babamdan, gelin kardeşimden 2,5 yaş büyük.
Sorun olan "benim için" amcaoğlu ile evlenmiş olmanız.
Evet ukalalık yapıyorum doğru sen farkındasın da ondan böyle mantıksız çocuk yaşta biriyle evlenmişsinİşte bak anlatıyorum ama nato kafa nato mermer. Yaşın büyüktür senin, ama tanımadığın bilmediğim kişi hakkında ukelalık yapıyorsun. Çocuk dediğinin yarısı kadar olgunluk yok sende ve farkında bile değilsin..
Cevap vermeyecektim de son bir iki cevabımı da ekleyeyim. Atıyorum 1. evre Lenf kanseri ile, metestaz yapmış ( sıçramış ) 4. evre bir akciğer kanserinin iyileşme süreci, genel sağlık durumuna etkisi, kemo / radyoterapi işlemleri vs. aynı olmaz. Dediğim gibi, doktor kadar bilemem. Ama bilmem gerekenleri de biliyorum.
Keşke siz de önce yazan mesaıj doğru okusaydınız. Prostat kanseri ne alaka? Prostat dediğin, spermin sıvı kısmını üretiyor. Kadınlarda da onun yerine skene bezi var.
Staj mı? Çalışıyorum benSadece lise bilgilerimde kalmadım. Ezberci bir insan değilim ben. Bana atılan mesaj için yazdım onu, birkaç değil çokça biliyorum merak etme. Parenteral uygulamalar da yaptım. Ha lisans mezunu hemşire ya da henüz diploma almamış bir intörn yahut tıp öğrencisi ile bir tutmam kendimi. Onlar tabiki çok daha ileride. Staj yapıyorsan, sürekli servislerde rotasyon olur onu da biliyorsun değil mi? Üroya' da gönderirler, nöro'ya da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?