Kendimden 4,5 yaş küçük koca ve aklıma takılanlar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mune yi etiketleyin konunuzu kapatsin

Aynen canım evliliktebayanın yaşının büyük olması değil daha da mühim şeyler var

Sadece lise bilgilerimde kalmadım. Ezberci bir insan değilim ben. Bana atılan mesaj için yazdım onu, birkaç değil çokça biliyorum merak etme. Parenteral uygulamalar da yaptım. Ha lisans mezunu hemşire ya da henüz diploma almamış bir intörn yahut tıp öğrencisi ile bir tutmam kendimi. Onlar tabiki çok daha ileride. Staj yapıyorsan, sürekli servislerde rotasyon olur onu da biliyorsun değil mi? Üroya' da gönderirler, nöro'ya da...

Bakma sen ya 18 ve altı nikahsız ilişki yaşayanlara destek olurlar kendilerinde de bu şekilde olanlar vardır muhakkak ama helal yoldan ilişki olunca 18 yaş çocuk yaş oluyor. Zaten 30 yaşında evlenemiyorum diyenlere de koca meraklısı diyorlar. Dertleri evlilikle yani. Senlik bişey yok. Mutlu olmaya bakın siz

Mune

Sizmişsiniz sanırım buranın yetkilisi. Konu kilitlenip ya da silinip, üyeliğim de iptal edilebilir mi? Az derdimi döküyüm diye geldim, nerde ne kadar bilirkişi, hiç kusur işlememiş ( ! ) yüce ahlaklı ( ! ) kişiler daha fazla dert sahibi yaptı. Evli olduğum insan, en azından bilip bilmeden durduk yere insaları ezmeye çalışmıyor.

Fakeyle, kötü karekterli insanla da daha fazla muhattap olmayın. Madem kötüyüz, fakeyiz, şikayetleyin konuyu da kapansın gittin.

Hakkımda başka şeyler isnat edilince, ister istemez cevap veriyorum.

Yaş farkı sorun değil. Annem babamdan, gelin kardeşimden 2,5 yaş büyük.

Sorun olan "benim için" amcaoğlu ile evlenmiş olmanız.

Çocuk ayol sus diyorsun susuyordur kalk dersen kalkıyordur anlaşamayacak ne var allasen

İşte bak anlatıyorum ama nato kafa nato mermer. Yaşın büyüktür senin, ama tanımadığın bilmediğim kişi hakkında ukelalık yapıyorsun. Çocuk dediğinin yarısı kadar olgunluk yok sende ve farkında bile değilsin..

Evet ukalalık yapıyorum doğru sen farkındasın da ondan böyle mantıksız çocuk yaşta biriyle evlenmişsin

[/QUOTE] Erkek üyelerin olduğu yer sıkıntı olur dedik, geldiğimiz yerde yazanlara bak. Ben ne sormuşum, millet neye takılmış. Şu kadınlara, kadınların ettiği zulmü erkekler etmiyordur heralde.

Fakeymiş, senaryoymuş, şuymuş buymuş. Eee o zaman niye muhattap oluyorsun ki fakeyle?

Birileri gelmiş sanki ahlaksız yapıyormuşum imasında bulunmuş. Sen kimsin? İnandığım dinde nikahım kıyılmış mı? Evet.

Yaşadığım Cumhuriyette, devlet öyle ya da böyle evlenmeme izin verip nikah cüzdamızı vermiş mi? Evet. Devlet ya da islam durun siz kardeşsiniz, dememiş.

O zaman geri kalana laf düşmez. Herkes kendi ahlakına baksın bi önce. Ben zaten onu sormadım.

Zorla evlendirme yok, iki taraf da kendi istedi. Ha iki taraftan birisi hayır dese, kafamıza silah dayayacak halleri yok.

Kendisi ile de saatlerce konuştuk bu konuyu. Olur mu olmaz mı, nasıl olur, evlilik büyük sorumluluk vs..

Çocuk gelinlerle bu olayın farkını anlayamana, anlatmak için yorulmaya hiç gerek yok zaten.

YÖNETİMDEN RİCAM, KONUMU KİLİTLEYİN. ÜYELİĞİ DE SİLİN. İYİ NİYETLİ YORUM YAPAN ARKADAŞLAR ÜSTÜNE ALINMASIN, ONLARA TEŞEKKÜR EDERİM. GÜZELCE ELEŞTİRENLERE DE TEŞEKKÜR EDERİM.

[/QUOTE]
Valla banlanmaya değecek

İslam’a göre sorun yok demişsin ama karınız öldükten sonra 8 saat daha şeedebilirsiniz diyen de dinimizin bir mensubu ablacım. Yasaya bakmaz mideye bakar.

Cünkü çogu testis için, prostat diyorlar. Ve halen yine tutmuyor. Bu tip kanser, gençlerde fazla olmuyor.

Hatta normalinde bile fazla görülen bir kanser degil, kaldi ki 16 yasinda.

Onu geçtim, bu kadar tesadüf olamaz. Hem kanser olmus, yenmis, hem annesi ölmüs, hem ayni dönemde evlenmis. Kimse bu ülkede 17 yasindaki bir erkegi evlendirmez, liseden yeni çikmis, yeni yetme ergeni bir sirketin basina koymaz.

Evet halk olarak drami severiz fakat fazlasi iste fazla oluyor, insani biktiriyor. Bu sana ders olsun, birdahki konun biraz daha inandirici olur dersini iyi alirsan.

Staj mı? Çalışıyorum ben ablan oluyorum hatta öhöm öhöm yaş 30 artık. üroloji ve nöroloji stajını da tamamlamışsın, olmuşsun sen tamam senin gibi servisimde çalışan tatliş öğrencilerim var benim, onlarda rotasyonla yenileniyorlar, hiç bir öğrencim kendini dahiliyeci görmedi, yada bu kadar zekisine rastlamadım. Rotasyon, üro, nöro, parenteral ve intörn deyince de kurtamadın kendini. Başarısız geçen bir sağlık lisesi düzeyin var gibi, daha önce çalıştığından bile emin değilim, rotasyonda kalmışsın sen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…