Kendimden 4,5 yaş küçük koca ve aklıma takılanlar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence yaş farkından ziyade kocan büyüyecek. Beğenisi değişecek, gözü açılacak, kendinden küçük kızlara gönlü kayacak. Daha neyin ne olduğunun farkında değil.

Önemli olan yaş farkı değil ki, evlendiğin kişinin daha çocuk olması. Sen 35 o 25 yaşında olsaydınız inan sorun olmazdı. Erkekler nasıl kendilerinden küçük kadınlarla ekleniyorsa, kadınlar da kendinden küçük erkeklerle evlenebilir. Ama sen bir çocukla evlenmişsin. Ergenliği bile bitmemiş daha.

Hic bir sorun yoksa neyi dusunuyorsun anlamadım, ha yas farkini ilerisi icin düşünüyorsan onu evlenmeden once dusunmen gerekirdi.Bu saatten sonra düşünsende elinden birşey gelemz.Hakkinda hayırlısı olsun hersey icin.

Ben yaş farkına değil de çocuğun 18 yaşında olmasına takıldım.18,5 diyince daha mı büyük oluyor.Daha yeni yetişkin olmuş bir insan sizi korkutmak istemem ama daha yolun başında fikirleri çok çabuk değişebilir.Sonuçta aşk yok ortada tamamen mantık evliliği.

Çocuk olmuyor demiş konu sahibi

Cevap vermeyecektim de son bir iki cevabımı da ekleyeyim. Atıyorum 1. evre Lenf kanseri ile, metestaz yapmış ( sıçramış ) 4. evre bir akciğer kanserinin iyileşme süreci, genel sağlık durumuna etkisi, kemo / radyoterapi işlemleri vs. aynı olmaz. Dediğim gibi, doktor kadar bilemem. Ama bilmem gerekenleri de biliyorum.

Eki Görüntüle 2545335

Keske konu sahibi saglik lisesine gitmeden önce, bir vikipedi okusaydi :)

Keşke siz de önce yazan mesaıj doğru okusaydınız. Prostat kanseri ne alaka? Prostat dediğin, spermin sıvı kısmını üretiyor. Kadınlarda da onun yerine skene bezi var.

Bana göre de sen iğrençsin. Kardeş lafsı koymak ne ya? Bir lafta kardeşlik vardır, bir de biyolojik kardeşlik, soy bağı ya da kan bağı ile. Biz onunla kuzeniz.

Bana göre de sen iğrençsin. Kardeş lafsı koymak ne ya? Bir lafta kardeşlik vardır, bir de biyolojik kardeşlik, soy bağı ya da kan bağı ile. Biz onunla kuzeniz.
Ah bebeğim sana göre iğrenç geldiysem kendimle ovunme ritueline gecebilirim

Biraz git araştır öğren kuzende de kan bağı,soy bağı vardır
Yav 18 yaşındaki çocuğu nasıl kocam diye görebiliyosun ben hala ona gülüyorum

Erkek üyelerin olduğu yer sıkıntı olur dedik, geldiğimiz yerde yazanlara bak. Ben ne sormuşum, millet neye takılmış. Şu kadınlara, kadınların ettiği zulmü erkekler etmiyordur heralde.

Fakeymiş, senaryoymuş, şuymuş buymuş. Eee o zaman niye muhattap oluyorsun ki fakeyle?

Birileri gelmiş sanki ahlaksız yapıyormuşum imasında bulunmuş. Sen kimsin? İnandığım dinde nikahım kıyılmış mı? Evet.

Yaşadığım Cumhuriyette, devlet öyle ya da böyle evlenmeme izin verip nikah cüzdamızı vermiş mi? Evet. Devlet ya da islam durun siz kardeşsiniz, dememiş.

O zaman geri kalana laf düşmez. Herkes kendi ahlakına baksın bi önce. Ben zaten onu sormadım.

Zorla evlendirme yok, iki taraf da kendi istedi. Ha iki taraftan birisi hayır dese, kafamıza silah dayayacak halleri yok.

Kendisi ile de saatlerce konuştuk bu konuyu. Olur mu olmaz mı, nasıl olur, evlilik büyük sorumluluk vs..

Çocuk gelinlerle bu olayın farkını anlayamana, anlatmak için yorulmaya hiç gerek yok zaten.

YÖNETİMDEN RİCAM, KONUMU KİLİTLEYİN. ÜYELİĞİ DE SİLİN. İYİ NİYETLİ YORUM YAPAN ARKADAŞLAR ÜSTÜNE ALINMASIN, ONLARA TEŞEKKÜR EDERİM. GÜZELCE ELEŞTİRENLERE DE TEŞEKKÜR EDERİM.

ürogenital sistem fizyolojisi ve anatomisi notlarımdan da atardım istersen. Sadece olabileceğine dair bir kaynak ekledim.
Bir kaç tıbbi terim söyleyince sağlıkcı olunmuyorun en büyük kanıtı gibisin. 4 yıllık okuduğum üniversitenin bana verdiği yetkiye dayanarak söylerim ki;Bahsettiğin kitaplar , insanların biyolojik yapılarını Latince terimlerle anlatan kitaplardır. Ürogenital fizyolojisi diye bir kitap icat olmamıştır, fizyoloji kitabının bir bölümüdür. Hastalıklardan bahsedilmez hastalıklar bilgisi adı altında lise düzeyinde aldığınız kapsamsız bir kitap vardır, testis kanserinden bahsedilmediğine emin olduğum üniversite de bile dört başı mamur testis kanserini işlemedim, eğer bir ürolog değilsen tıp fakültesinde de çok rastladığın bir hastalık türü değildir, ender görülür. 18 yaşında bu hastalığa yakalanması da bayağı enteresan neyse sz mutlu iseniz, bizlik bi sorun yok. Güle güle büyütün kocanızı

Senin yaşın kaç bilmem ama, senden olgun mesela. Onunla ne güzel anlaşabiliyorum. Ama senin gibiler, 40 yaşına da gelse laftan anlamaz işte..

Kendinden kücük koca konusunu görünce ne var bunda dedim ama konunun icerigi baskaymis. 18 yasinda bir cocuk üstelik de kuzen. Dünyada baska insan kalmamis gibi kuzenle evlenmek anlasilir sey degil. Benim kuzenlerimle cok samimiyetim yok. Ayda yilda 1 ancak görürüm farkli illerdeler. Ancak kardesten farksizdir benim icin. Bu duygunun beraber büyümekle bir arada olmakla falan alakasi yok yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…