Kendimden 4,5 yaş küçük koca ve aklıma takılanlar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla banlanmaya değecek

İslam’a göre sorun yok demişsin ama karınız öldükten sonra 8 saat daha şeedebilirsiniz diyen de dinimizin bir mensubu ablacım. Yasaya bakmaz mideye bakar.
[/QUOTE]

Onları kaileye alan senin gibi embesiller, islamı gidip doğru bir yerden öğrensin bi zahmet. Mideye bakarmış. Senin midene göre mi hareket edeceğiz? Binlerce insan var kuzeni ile evlenen.

Ne bekliyorsun peki? Açık kalp ameliyatı filan mı yapayım? 6 sene tıp fakültesi okumuş aile hekimim, troitlerle ilgili bir problem için dahiliye ya gönderdi mesela. Onlar daha tecrübeli bu konuda diye. Ben kendimi doktor sanmıyorum. Lisans mezunu ya da tıp öğrencileri ile kıyaslamıyorum kendimi diye yazdım. 6 sene okumuş pratisyen hekim, uzmana gönderiyorsa, benim de bir takım şeyleri bilmiyor olmam normal. Kendimi kurtarmak için bir şey yazmıyorum, sana ispat etmeyle mi uğraşacağım kendimi?

İşde bende bundan bahsediyorum, cevabı vermişsin sen zaten, öyle bir fizyoloji_anatomi ile ilgili tuttuğun notlardan bahsetmişsin ki üroloji de staj yapınca, testis kanserine çare bulmuş gibi oldun. Burası kk, bura da her an herşey olabilir gerçi neyse banlatıcan beni, iyi geceler sana. Eşine süt içir uyumadan önce

Valla banlanmaya değecek

İslam’a göre sorun yok demişsin ama karınız öldükten sonra 8 saat daha şeedebilirsiniz diyen de dinimizin bir mensubu ablacım. Yasaya bakmaz mideye bakar.

Onları kaileye alan senin gibi embesiller, islamı gidip doğru bir yerden öğrensin bi zahmet. Mideye bakarmış. Senin midene göre mi hareket edeceğiz? Binlerce insan var kuzeni ile evlenen.
[/QUOTE]
Tamam tamam, güle güle büyüt kardeşini

Binlerce insan var kuzeni ile evlenen.
Kuzenle evliliklerden eskiden di artık yok denecek kadar az insanlar o zaman küçük yerlerde yaşıyordu kendi aralarında evlendiriyorlardı benimde amcamla yengem kuzen 40 yıl önce evlenmişler ama birbirlerini hiç görmemişler aile arasında olmuş onlar bile kuzen evliliğine karşıyken desteklememizi bekleme amca dayı teyze çocukları bana göre kardeştir biz kardeş olarak büyüdük asla da o gözle bakmadık kapiş

Sen iç sütünü. Yaş otuz olmuş, kafa 15 lerde kalmış :)

[/QUOTE]

Kardeş değil, KUZEN. Aradaki farkı anlayamayacak kadar zeka sahibi değilsen, beni de zeka sahibi görmüyorsan bi zahmet muhattap olma. Yoldan geçen birisine de kardeşim desen, kardeşin olmaz. Lafta herkes birbiri ile kardeş..

Kardeş değil, KUZEN. Aradaki farkı anlayamayacak kadar zeka sahibi değilsen, beni de zeka sahibi görmüyorsan bi zahmet muhattap olma. Yoldan geçen birisine de kardeşim desen, kardeşin olmaz. Lafta herkes birbiri ile kardeş..
[/QUOTE]
İçten içe miden bulanıyor senin de, ondan bu öfken. Gerçekten takmasan cevap bile vermezdin.

Konularına baktım da pardon ya. Kıyaslamam bile yanlış olmuş, her şey için dua istemişsin. ALLAH ım azıcık mütevazilik ver diye de dua iste, ben o konuna destek olurum..
Affferrrin sana zeki çocuk beni meram edip çözmek senin için kolay olmasa gerek bide arayışa girmissin.

Evet istediğim herşey için dua da isterim yardımda isterim. Ama senin gibi subyancilik yapmam. Ovunecegim ve çekinmeden herkese anlatabilecegim bir hayata sahibim

Dua etmem ve Allahtan veyada başka birilerimden yardım istemem komigine mi gitti. Daha komigi 18 yaşındaki bebe kocaya sahip olmak olurdu

Bak sana bi kaç bise söyleyim de bilgilen

Dua demek , insanın bir ömür boyu günde belkide 24 saatini kapsayan bir duygudur. Dua ile insan beden ile ruh gibidir. Bizimle hep beraber olan manevi ve kutsal bir olaydır. Dua etmek illa arapça biserylerden olusmaz bu duygularimizla bile farkinda olmadan bu enerjiyi yasariz bunda absürd bi durum varsa herkes söylesin bende bileyim ama sendeki absurtluk tüm kk ye olay oldu
Aklinca beni mi yerceksin adam akıllı şeyler seç bari de gel şurda konusalim

Bir süre çıkmam gerekli. Kendi konumu şikayetledim, derdi kinlenip üzerime saldırmak olmayanlardan da ricam, konuyu şikayetler misiniz? Düzenlesem bile alıntı yapılmış konu. Profilimi de şikayetleyiniz lütfen.

Benim hayatım, benim yanlışlarım kimseyi alakadar etmez. Yargılamak düşmez. Ben konuda başka bir şey sordum. Hepiniz dört dörtlük değilsiniz.

Ben istersem, boşanırım. O istemezse, o boşanır. Bir taraf boşanmak isterse diye, aileler arasında da sıkıntı çıkmaz.

Mal mülk bizim ailemizin derdi olmadı. Orta ölçekli bir aile şirketi derken, boğaza nazır villada yaşamıyoruz. Zorlukda gördük, kötü günlerimiz de oldu. Öyle uçuk kaçık gelirimiz de yok. Evimizde de portakal soslu ördek pişmiyor. Evinizde ne varsa, aşağı yukarı aynı.

İğneleyici, hakaret vari ya da kendi uydurup inandığınız mesajlarınızı uzak tutun. Tartışmak istemiyorum. Kötüysem, muhattap olmazsınız olur biter.

Dua etme demiyorum ki. Azıcık mütevazilik için dua et dedim zira ukelalık vurmuş karakterine. Gelip gidip iğneleyici mesajlar atıyorsun, aklın sıra dalga geçip bilmişlik taslıyorsun. Zoruna mı gitti? Sübyancı olsak, devlet evliliğe izin vermez. Dua ettiğin dinin peygamberi, peygamberimiz de 17 / 18 yaşlarında evlendi Hz. Aişe ile. Dua dua diyorsun ya. Haa şimdi gelip yok işte o bilmem kaç sene vs.

Bunu niye yazdım. Açıklayayım da yine başka yerlere çekilmesin. Din sübyancı olarak görmemiş. Devlet sübyancı olarak görmemiş. Eee, senin gibi dış kapının dış mandalı da sübnacı dese, umrumda olmaz. Adam hesabına almam çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…