- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.623
- 498
- Konu Sahibi NisaNur-06
-
Sen çok zekisin alev atiyosunİşte bak anlatıyorum ama nato kafa nato mermer. Yaşın büyüktür senin, ama tanımadığın bilmediğim kişi hakkında ukelalık yapıyorsun. Çocuk dediğinin yarısı kadar olgunluk yok sende ve farkında bile değilsin..
Valla banlanmaya değecekErkek üyelerin olduğu yer sıkıntı olur dedik, geldiğimiz yerde yazanlara bak. Ben ne sormuşum, millet neye takılmış. Şu kadınlara, kadınların ettiği zulmü erkekler etmiyordur heralde.
Fakeymiş, senaryoymuş, şuymuş buymuş. Eee o zaman niye muhattap oluyorsun ki fakeyle?
Birileri gelmiş sanki ahlaksız yapıyormuşum imasında bulunmuş. Sen kimsin? İnandığım dinde nikahım kıyılmış mı? Evet.
Yaşadığım Cumhuriyette, devlet öyle ya da böyle evlenmeme izin verip nikah cüzdamızı vermiş mi? Evet. Devlet ya da islam durun siz kardeşsiniz, dememiş.
O zaman geri kalana laf düşmez. Herkes kendi ahlakına baksın bi önce. Ben zaten onu sormadım.
Zorla evlendirme yok, iki taraf da kendi istedi. Ha iki taraftan birisi hayır dese, kafamıza silah dayayacak halleri yok.
Kendisi ile de saatlerce konuştuk bu konuyu. Olur mu olmaz mı, nasıl olur, evlilik büyük sorumluluk vs..
Çocuk gelinlerle bu olayın farkını anlayamana, anlatmak için yorulmaya hiç gerek yok zaten.
YÖNETİMDEN RİCAM, KONUMU KİLİTLEYİN. ÜYELİĞİ DE SİLİN. İYİ NİYETLİ YORUM YAPAN ARKADAŞLAR ÜSTÜNE ALINMASIN, ONLARA TEŞEKKÜR EDERİM. GÜZELCE ELEŞTİRENLERE DE TEŞEKKÜR EDERİM.
Sessizce çıkayım konudan en iyisi.Tabi birde 18 yaşında olmasi Hayır hangi zamandayiz atıyorum 25 li 30 lu yaşlar olsa gene neyse 18 ne abi çocuk bildiğin
Bizden olgunmus kocası öyle deme18 yaş nedir Allah'ını seversen ya. Koca kelimesiyle aynı cümlede hiç olmuş mu sence
Staj mı? Çalışıyorum benablan oluyorum hatta öhöm öhöm yaş 30 artık. üroloji ve nöroloji stajını da tamamlamışsın, olmuşsun sen tamam senin gibi servisimde çalışan tatliş öğrencilerim var benim, onlarda rotasyonla yenileniyorlar, hiç bir öğrencim kendini dahiliyeci görmedi, yada bu kadar zekisine rastlamadım. Rotasyon, üro, nöro, parenteral ve intörn deyince de kurtamadın kendini. Başarısız geçen bir sağlık lisesi düzeyin var gibi, daha önce çalıştığından bile emin değilim, rotasyonda kalmışsın sen
Hoş konunun gerçek olduğunu öyle bir koca olduğunu da sanmıyorum ya neyseBizden olgunmus kocası öyle deme
Evli olduğum insan, en azından bilip bilmeden durduk yere insaları ezmeye çalışmıyor.
İşde bende bundan bahsediyorum, cevabı vermişsin sen zaten, öyle bir fizyoloji_anatomi ile ilgili tuttuğun notlardan bahsetmişsin ki üroloji de staj yapınca, testis kanserine çare bulmuş gibi oldun. Burası kk, bura da her an herşey olabilir gerçiNe bekliyorsun peki? Açık kalp ameliyatı filan mı yapayım? 6 sene tıp fakültesi okumuş aile hekimim, troitlerle ilgili bir problem için dahiliye ya gönderdi mesela. Onlar daha tecrübeli bu konuda diye. Ben kendimi doktor sanmıyorum. Lisans mezunu ya da tıp öğrencileri ile kıyaslamıyorum kendimi diye yazdım. 6 sene okumuş pratisyen hekim, uzmana gönderiyorsa, benim de bir takım şeyleri bilmiyor olmam normal. Kendimi kurtarmak için bir şey yazmıyorum, sana ispat etmeyle mi uğraşacağım kendimi?
Bizden olgunmus kocası öyle deme
Valla banlanmaya değecek
İslam’a göre sorun yok demişsin ama karınız öldükten sonra 8 saat daha şeedebilirsiniz diyen de dinimizin bir mensubu ablacım. Yasaya bakmaz mideye bakar.
Kuzenle evliliklerden eskiden di artık yok denecek kadar az insanlar o zaman küçük yerlerde yaşıyordu kendi aralarında evlendiriyorlardı benimde amcamla yengem kuzen 40 yıl önce evlenmişler ama birbirlerini hiç görmemişler aile arasında olmuş onlar bile kuzen evliliğine karşıyken desteklememizi bekleme amca dayı teyze çocukları bana göre kardeştir biz kardeş olarak büyüdük asla da o gözle bakmadık kapişBinlerce insan var kuzeni ile evlenen.
İşde bende bundan bahsediyorum, cevabı vermişsin sen zaten, öyle bir fizyoloji_anatomi ile ilgili tuttuğun notlardan bahsetmişsin ki üroloji de staj yapınca, testis kanserine çare bulmuş gibi oldun. Burası kk, bura da her an herşey olabilir gerçineyse banlatıcan beni, iyi geceler sana. Eşine süt içir uyumadan önce ❤
Tamam tamam, güle güle büyüt kardeşiniOnları kaileye alan senin gibi embesiller, islamı gidip doğru bir yerden öğrensin bi zahmet. Mideye bakarmış. Senin midene göre mi hareket edeceğiz? Binlerce insan var kuzeni ile evlenen.
Tamam tamam, güle güle büyüt kardeşini
Tamam içerimde iyi niyetle söyledim ben, ergenliği bitmedi çocuğun boyu çıkmaz diye şey ettimSen iç sütünü. Yaş otuz olmuş, kafa 15 lerde kalmış :)
Affferrrin sana zeki çocuk beni meram edip çözmek senin için kolay olmasa gerek bide arayışa girmissin.Konularına baktım da pardon ya. Kıyaslamam bile yanlış olmuş, her şey için dua istemişsin. ALLAH ım azıcık mütevazilik ver diye de dua iste, ben o konuna destek olurum..
Affferrrin sana zeki çocuk beni meram edip çözmek senin için kolay olmasa gerek bide arayışa girmissin.
Evet istediğim herşey için dua da isterim yardımda isterim. Ama senin gibi subyancilik yapmam. Ovunecegim ve çekinmeden herkese anlatabilecegim bir hayata sahibim
Dua etmem ve Allahtan veyada başka birilerimden yardım istemem komigine mi gitti. Daha komigi 18 yaşındaki bebe kocaya sahip olmak olurdu
Bak sana bi kaç bise söyleyim de bilgilen
Dua demek , insanın bir ömür boyu günde belkide 24 saatini kapsayan bir duygudur. Dua ile insan beden ile ruh gibidir. Bizimle hep beraber olan manevi ve kutsal bir olaydır. Dua etmek illa arapça biserylerden olusmaz bu duygularimizla bile farkinda olmadan bu enerjiyi yasariz bunda absürd bi durum varsa herkes söylesin bende bileyim ama sendeki absurtluk tüm kk ye olay oldu
Aklinca beni mi yerceksin adam akıllı şeyler seç bari de gel şurda konusalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?