Kendimden 4,5 yaş küçük koca ve aklıma takılanlar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birazcık büyüseydi keşke öyle evlenseydiniz.Ayrıca zaten evlenmişsiniz.Akılyaşta değil baştadır.

ya varya cesaretine baka kalıyorum peygamberlerle kendini de kiyasladin ya pes doğrusu
Ha bu arada zaten senin haddin değil bana şunu yap yada yapma demek
Dine girmeycegim yoksa seni egitecek yeterli bilgiye sahibim ama zaten ben ne demisim sen ne anlamissin anlatsamda anlamazsin git yavrucugunla ilgilen buralari sizi aşar
Hadi yavrum hadeee

Olan olmuş,biten bitmiş bundan sonra bizlere mutluluk dilemek düşer ancak 18 yaşında biri benim gözümde çocuktur.Kız/erkek fark etmez.23 yaş bile çok çok erkenken,18 yaşında henüz ergenlikten çıkmamış bir erkek çocuğuyla evlenmek bana doğru gelmiyor.Bir de öz amcanın çocuğu,kuzeninle evlenmek hic doğru gelmiyor.Sizin icin değil ama baska kisilere fikir olması acısından yazmak istedim

Kıyaslayan kim ki? ÖRNEK VERDİK ONU. Bak yine haklı çıktım. Senden olgun. Bana laf sokmak da senin haddin değil. İyi gel dalga geç laf sok cevap verince sönön hödddön döğöl... Oldu prenses. Beni eğitmeyi geç, kendini eğitememişin ki daha.

Bence ne yaş farkınız önemli ne de kim ne der diye düşünmek. Siz öncelikle daha 18 yaşında henüz hayatının baharını yaşayamadan evlenmiş daha hiç olgunlaşamamış biriyle nasıl hayatınızı riske attınız inanamıyorum.

Kiyaslamak, örnek vermek çok benzer şeyler ayrıca örnek verdiysen o daha kötü
Ayrıca forum kurallarını bilmeden honk diye dalma foruma büyük harfle yazmanin forum kurallarindaki yerin bile bilmiyosun

Üslubundan yazdiklarinda seçim yaptığın hayatın gibi itici

Sana daha fazla cevap vermiycem çünkü gerçeği kavramak yerini 18 lik Kocani büyütmek kadar daha önemli emellerin var

Yaşadığım egitimide senin gibi boş insanlar üzerinden pirim yaptirmam

Olumlu güzel bir yorum görmek ne mümkün?
Aranızda sorun olurmu olmazmı biz bilemeyiz ama siz böyle kafanıza takarsanız yakında sorun çıkar.Anın tadını çıkarın söylenenlere kulak tıkayın mutlu olmaya bakın inşaallah mutlu olursunuz

Bak burda devlet izin vermiş diyorsun ama çocuğun velisi imza atmış nikahta! Yani devlet bile dur senin aklın ermez birde veline soralım izin verecek mi bakalım diyor. Daha önce de yazdım cevap vermedin. Bu çocuk büyüdüğünde bir 5 - 10 yıl sonra derse sana ben bu hayatta hiç birsey yaşamadım, aşık olmadım, gezmedim tozmadim derse ne yapacaksın? Bugün oğlumu alirken okuldan okuldaki son sınıf öğrencilerine baktım 17-18 yaşındaki çocuklar sakalları çıkmamış doğru dürüst. Sen bu çocuğu koynuna koca diye nasıl aldın? Çocuk istismarı resmen

Sayılır? Maalesef kimse kardeş sayılmıyor.
nüfus da evet ama bu işin birde genetik durumu var
hamile kaliyosun dr a gidince dr un ilk sordugu akrabalik varmi
bunlar çok önemli konular
herşey ayni anayla ayni babadan olmamayla nufusla bitmiyor maalesef

Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır, yine talebiniz üzerine üyeliğiniz İptal edilecektir.

Hanımlar sizde duydunuz zilin sesini, 100 kişiye sorduk en popüler cevabı arıyoruz.
Konuyla ilgili raporları değerlendirdiğimde ne olacak?
Süre başladı, tik tak tik tak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…