Kendimden 4,5 yaş küçük koca ve aklıma takılanlar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
staj yapmışsın da infertilite hastalığı diyorsun kardeş. İnfertilite hastalık değil bir tanı'dır.

Genel olarak yazıyorum. Tıp forumu değil sanırım burası?

Hastalık:
Hastalık ya da sayrılık, beden veya zihinde meydana gelen, rahatsızlık, dert ve görev bozukluğuna yol açan belirli bir anormal duruma verilen isimdir. Kimileyin terim yaralanma, sakatlık, sendrom, semptom ve normal yapı ve fonksiyonun anormal çeşitlerini kapsayacak biçimde, geniş bir anlamda kullanılır.

80 yaşındaki adama da dinen ve yasal olarak nikah düşüyor, bu durum 20 yaşındaki reşit kız-80 yaşındaki reşit adam evliliğini daha az mide bulandırıcı yapmıyor.
Eeee 2nizin de çocuğunun olmaması dışında bir ortak noktanız yok, yaşlarınız zaten çocuk, madem çocukları olmuyor bari evlendirelim yabancıya gitmesinler şeklinde yapılmış akrabalar arası takas şeklinde bir evlilik...madem ortada garabet bir durum yok niye konu açıp fikir istiyorsunuz Mutluysanız mutlusunuzdur, içinize sinmişse sinmiştir o kadar. 18 yaşında sirket patronu ve kanser mi bu çocukcağız şimdi o da kulağa ayrıca garip ve saçma geliyor. Bu cocukcagiz ne ara kanser tedavisi oldu da evlendiniz?
Konunuz baştan aşağı akıl uçuran cinsten :olamaz:

Babam da amcam da parayı pulu malı mülkü dert eden insanlar değiller.

Genel olarak yazıyorum. Tıp forumu değil sanırım burası?

Hastalık:
Hastalık ya da sayrılık, beden veya zihinde meydana gelen, rahatsızlık, dert ve görev bozukluğuna yol açan belirli bir anormal duruma verilen isimdir. Kimileyin terim yaralanma, sakatlık, sendrom, semptom ve normal yapı ve fonksiyonun anormal çeşitlerini kapsayacak biçimde, geniş bir anlamda kullanılır.
ben size konulan teşhisi merak ettim daha önce bakıldı demişsiniz şimdlerde baktırdınız mı tekrar ?

Bende senaryo yazayım, bu gençlerin bebeleri olmayacak nasılsa usulen nikah yapalım kendi kendilerine eğlensinler kimse günaha girmesin olur da sıkılırlarsa boşanırlar ne olacak?
Eğrelti gelin mi ne vardı tövbe ya ona benziyor sanki konu. İkisininde çocuğu olmayacak nasılsa evlensinler bu nedir ya

Şu sitenin yöneticisi kimse, size zahmet bir etiketleyip konunun kilitlenmesini söyleyebilir misiniz? Gerçekten hiç tartışacak durumda değilim. İnanan yazar, inanmayan da niye zahmet ediyor anlamıyorum. Hayat, sadece sizin yaşadığınız çevreden ibaret değil...

Bilmediğiniz çok şey var yaşantıma ve yaşantımıza dair. Ben sadece yaş farkının ileride sorun olup olmayacağından ve çevrenin nasıl düşüneceğinden merakla konu açmıştım.

Konunun daha fazla tartışmaya dönmemesi için, konu kilitlenebilir üyelik silinebilir...

Babam da amcam da parayı pulu malı mülkü dert eden insanlar değiller.

Eeee peki testis kanseri olan biriyle haftada 3-4 kez nasil iliski yasiyorsunuz burayi tek ben mi anlayamadim? Bu cocuk ne ara tedavi oldu da iyilesti ustune sirket patronlugu yapacak :KK1:

Bende senaryo yazayım, bu gençlerin bebeleri olmayacak nasılsa usulen nikah yapalım kendi kendilerine eğlensinler kimse günaha girmesin olur da sıkılırlarsa boşanırlar ne olacak?
Eğrelti gelin mi ne vardı tövbe ya ona benziyor sanki konu. İkisininde çocuğu olmayacak nasılsa evlensinler bu nedir ya

İkisinin de çocuğu olmayacak diye evlendirilmiyor. İkisi de benzer sıkıntılar yaşamış, ikisi de birbirini tanıyor biliyor, dışardan evleneceğin kişinin huyunu suyunu bilmiyorsun gibi düşüncelerle evlendiriliyor..

Herkese merhabalar. İşin açığı biraz içimi dökmek istedim, uzun olacak.

Ben 23 yaşındayım. İnterfilite hastalığımdan dolayı çocuğumun olmayacağı söylenmişti uzun seneler önceki bir kontrolde. O yüzden hiç evlenmeyi düşünmedim. Hiç sevgilim de olmadı, fazla kırılgan olduğum için.

Bir de amcamın oğlu vardı. Babamlar iki kardeş, aile şirketi var ikisin orta ölçekli. Amcamın da tek çocuğu var, 18,5 yaşında. O da yaşadığı testis kanserinden dolayı çocuk sahibi olamayacağı söylenmişti. O da evlenmeyi düşünmüyorum diyordu, sevgilisi olmamıştı. Normal kız arkadaşı bile yoktu çekinden birisi zaten.

Neyse, liseden sonra okumak istemedi. Zaten maddi problem yok, şirkete düşündüler babamla amcam. Ve amcam, ikimizin evlenmesi için bana söylemişti. O da bana fikrimi sordu, ben aradaki yaş farkından önce soğuk baktım. O ise, olursa sadece Nisa olsun demişti.

Annem de babamda çok sever, onlar da isteyince ben de kabul ettim. Evlendik 5 ay kadar önce. Düğün yapmadık. Resmi nikahımızı kıydık üç beş tanıdıkla beraber.

Beni eleştirenler oldu işte daha çocuk, arada kaç yaş var vs. diye.

Beni en çok bu karara iten şey, o içindeki kocaman merhameti. Bir gram kötülük görmedim kimseye. Tek kötü söz konuşmaz mı kimse hakkında. İnsan hayvan herkese yardım etmeye çalışır. Ha dışı da güzel mi, güzel dürüst olmak gerekirse. Ama karakteri, yaşından kat kat olgunluğu. Yanındakine sahip çıkması vs. işte. Zaten ortaokul sonuncu sınıfta annesi de vefaat etmişti. Amcam biraz da o yüzden acele etti işte, çok içine kapandı o günden sonra.

Maddi konudan sıkıntı yok. İşi zaten aile şirketimizde.
Anlaşma konusunda sıkıntı yok, zaten ikimiz de kimseyi kıran insanlar değiliz.
Cinsel konuda sıkıntımız yok, ayıptır söylemesi haftada 3 - 4 kez filan birlikteliğimiz oluyor.

Ama yaş farkı takılıyor işte kafama. İleride sorun olur mu diye. Fikirleri görüşleri değişir mi diye. İyi tanıyorum onu, yüzünün ifadesinden bile anlarım üzgün mü yorgun mu hasta mı. Ama ilerisi kafamı karıştırıyor. Bir de etrafın tepkisi.

Belki burdan da tepki gösterenler olabilir ama, sonuçta aile rızaları ve kişisel rızalarla, resmi olarak evlendik ben bir ayıp göremiyorum. Ve dediğim gibi, yalnızlık zor. Ve onu çok iyi tanıdığım için, o güzel yüreğinden ötürü böyle bir karar almıştım. Şu an için sorun yok ama işte ilerisi..
Hiç evlenmeyi düşünmedim diyince bende sandım ki 35li 40lı yaşlara gelmiş, sen 23 eşin 18... 18yaşında oğlan çocuğu yahu . Benm erkek kardeşim 22 yaşında ama onun bu yaşta bile evlendiğni hayal edemiyorum. İnşallah evliliğiniz dam olur

İkisinin de çocuğu olmayacak diye evlendirilmiyor. İkisi de benzer sıkıntılar yaşamış, ikisi de birbirini tanıyor biliyor, dışardan evleneceğin kişinin huyunu suyunu bilmiyorsun gibi düşüncelerle evlendiriliyor..
Ama seninde içine sinmeyen bir seyler var demek ki konu açtığına göre. Gerçekten küçük reşit bile değilmiş ne diyeceğimi inan bilemedim keşke evlenmeseydin

Severek mi evlendin peki?

şaka gibi ..18 ve 23 yasındakı cocuklar evlılık aklımda yoktu dıyor ..

zaten evlılık düşünme cagına gelemeden evlenmişssiniz ,şimdi niye soruyorsunuz.?

O iğrenç yakıştırma sahibine aittir, yani sana..

Bizim ailemizde kuzenle evlenme yok, çocukla evlenme yok, kızlar 24 den sonra erkeler de 28 den sonra evlenir

yani bir şey anlatamıyorsun evlen dediler evlendim diyorsun çocuk küçük REŞİT değil aile rızası ile evlenmiş ne farkı kaldı 13 14 yaşında evlendiren kız çocuklarından?

Testis nedir? Cinsellikte etkisi nedir onu bi araştır öğrenirsin..

Ablacim bence siz kanser nedir arastirip ogrenmeyin belli ki hayatinizda kanser hastasi gormemissiniz bile. Kemoterapi ve kemoterapi ilaclari insanda hal birakmiyor, evlenmeyi, sirket yonetmeyi bir kenara birakin. Bisikletci Lance Armstrong bile kanserden ancak 3 yilda iyilesebildi ki adam normal bir adam degil profesyonel sporcu hem de bisiklet yariscisi, siz diyorsunuz ki 15 yasinda kanser oldu bu cocuk 18 yasinda evlendi. Konunuz bir garip hic inandirici degil.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, çıkıyorum ben. Konu, fikir almaktan çok kavgaya gürültüye gidiyor. Fakeysem, kötüysem, RİCA ediyorum yorum yazma zahmetinde bulunmayın.

Güzelce yorumlarını yazan arkadaşlara da tekrardan teşekkür ediyorum.

Çokça kez yazdım, üyeliğim silinebilir, konu da kilitlensin.

Bu nedir ya? Bi konu açtık kesme şekere üşüsen karıncalar gibi...

İyi günler herkese...

Ablacim bence siz kanser nedir arastirip ogrenmeyin belli ki hayatinizda kanser hastasi gormemissiniz bile. Kemoterapi ve kemoterapi ilaclari insanda hal birakmiyor, evlenmeyi, sirket yonetmeyi bir kenara birakin. Konunuz bir garip hic inandirici degil.

1571146906934.webp

Keske konu sahibi saglik lisesine gitmeden önce, bir vikipedi okusaydi :)

Eeee peki testis kanseri olan biriyle haftada 3-4 kez nasil iliski yasiyorsunuz burayi tek ben mi anlayamadim? Bu cocuk ne ara tedavi oldu da iyilesti ustune sirket patronlugu yapacak :KK1:

testis kanseri olup çocuk sahibi olan var bu memlekette 3 / 4 sevişmesine mi takıldın ayol :KK55:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X