Kendimden 4,5 yaş küçük koca ve aklıma takılanlar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sherlock holmes'lar toplanmış MaşAllah. Sizi kandırsam elime ne geçecek? Her yerde böyle zeka küpleri çıkmak zorunda mı? Diyelim ki fake, ee ne diye zaman kaydediyorsunuz ki? Daha yazacak çok uzun şey vardı ama, konu çok uzamasın diye yazmamıştım.

Diğer yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim. Sağlık Meslek Lisesi hemşirelik mezunu olaraktan, tabiki bir doktor kadar bilemem ama, bilmem gerekenleri de biliyorum merak etmeyin. Bütün detayları yazmadım buraya...

Eğleniyoruz şekerim. Sen de eğlenmek için açmadın mı konuyu?

Bir gram kötülük görmedim kimseye. Tek kötü söz konuşmaz mı kimse hakkında.

Ergenlikten yeni çıkmış biri genelde böyle olur.

18,5 yaşında biriyle evlenmek büyük cesaret.

Birde amcaoğlu ya. Kardeştir bana göre. Ne bileyim bir tuhaf.

Allah pişman etmesin.

Eğlenmek için değil, aklıma takılan bir konuda konuşmak için. Eğlence amaçlı olduğunu düşünüyorsanız, şikayet edersiniz. Sitenin yetkilisi görevlisi neyse artık gerekeni yapar. Kalkıp bütün hayatımı da anlatacak değilim..

25 yaş farkı olan insanlar var 4,5 yaş önemli değil..ben akraba evliliğine takıldım ne bileyim kardeş gibi görmediniz mi birbirinizi..

Eğlenmek için değil, aklıma takılan bir konuda konuşmak için. Eğlence amaçlı olduğunu düşünüyorsanız, şikayet edersiniz. Sitenin yetkilisi görevlisi neyse artık gerekeni yapar. Kalkıp bütün hayatımı da anlatacak değilim..

25 yaş farkı olan insanlar var 4,5 yaş önemli değil..ben akraba evliliğine takıldım ne bileyim kardeş gibi görmediniz mi birbirinizi..

Kardeş gibi? Akraba evliliği yapan binlerce insan var. Kardeşik başka bir şey, kuzenlik başka.

Ettim zaten, senin uyarı yapmanı mı bekleyecektim?

Moralini bozmak istemem ama erkek bayan fark etmez erken yapilan evliliklerden sonra mutsuzluk ve anlasamama daha fazla oluyor sanki birey olarak karakter oturma yasi 26 hayata baska gozle bakmaya basliyosun ve belki yaninda ki kisiye bakip acaba diyebiliyosun bu senin icinde geçerli o yuzden cok acele edilmis bi karar ama hayirli uğurlu olsun allah utandirmasin

Kardeş gibi? Akraba evliliği yapan binlerce insan var. Kardeşik başka bir şey, kuzenlik başka.

Evet akraba evliliği yapan binlerce insan var doğru kağıt üzerinde karım ama erkek baskalarıylada geziyor..ayrıca biraz empati yaparsan diycem ama yapamıycaksin o empatiyi kardeşlik baska kuzenlik başka değil..kuzenimi kardeşim gibi görüyorum bana saçma geliyor herkesin düşüncesi farklıdır..

Simdi bir sıkıntı olmuyorsa ileride hiç olmaz. Büyük gösteriyordur belki. Tanimayanlar sizden buyuk bile sanabilir. Ben en cok cocugunuzun olmamasi kismina takildim. Ya ilerde isterseniz.
Bu sorun işte

Simdi bir sıkıntı olmuyorsa ileride hiç olmaz. Büyük gösteriyordur belki. Tanimayanlar sizden buyuk bile sanabilir. Ben en cok cocugunuzun olmamasi kismina takildim. Ya ilerde isterseniz.
Bu sorun işte

18 yaşında nasıl büyük gösterebilir bi çocuk allasen? Daha sakalları yeni çıkıyor.

Ya bazı konular oluyor, ülkede öyle acayip hikayeler filan var ki, bu da olabilir diye ciddiye alıp yorum yapıyor insan. Ama sonradan ayrıntılara dikkat edince şu konuda kendimi bir sazan gibi hissetmedim değil. :olamaz:

Bu tür bir evliliğin güzel taraflarını görüp, konu sahibine moral veren arkadaşlar, hepinize selamlar. Gezegeninizin toz pembe topraklarından azıcık bana da yollayın Allah rızası için.
bayılıyorum yorumlarına ya 😂
Fake miymiş ya tüh ciddi ciddi yorum Yaptım :))))
bende 😒
çok fenasın ya 😂 😂 😂
benim büyüdugum yerde akraba çocukları kardeş gibi büyüyor yani ne bileyim kuzenimi yatağımda hayal edemiyorum mesela bir öğürme isteği geliyor. Birde cidden ya 18 yaş çocuk o ya 🙄

Onu geçtim, bizim harika! kültürümüzde, bir erkegin çoçuk konusunda sikinti yaşayacağini öyle herkese anlatilmaz. Hatta hiç kimseye anlatilmaz.

Onuda geçtim, 16 yaşinda testis kanseri olmak neredeyse imkansiz.

Konu sahibi hangi test ile çocuk sahibi olmayacağini ögreniyor? Ki bu ülkede çoğu kadin ancak evlendiklerinde bir jinekologa gidiyor. Hatta çoğu o zaman bile gitmeyip, ancak hamile kalinca gidiyor.

Yani konu hiç inandirici değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X