kendimden 5 yaş kucuk birisine aşık oldum:( duydugumda vazgecmeyı denedim ama ..:(

cnm yaşın önemi yok önemli olan anlaşmak önemli olan gerçekten sevebilmek sen eğer gerçek aşkı bulduğuna inanıyorsan vazgeçme derim yalnız 22 erken bir yaş askerliğini yapmış olması çok önemli bnmde eşim benden 1.5 yaş küçük ama inan benden daha olgun önemli olan nüfus kağıdında yazan değil eğer seni taşıyabiliyorsa istediğin yaşta olur hevin arkadaşıma katılıyorum birşeyler için acele etme
dilerim herşey gönlünce olur cnm yerimseniben

Ben kendimden 5 yaş küçük biriyle evliyim. Yaş problemi yoktu ama bazan benden küçük olan zatı muhteremin benden 15 yaş büyükmüş de çok bilgiliymiş deneyimliymiş gibi davranması beni deli ediyor. Yİne sesimi çıkartmıyorum.

söylemene gerek yok. onlar sorana kadar ses çıkarma. sordukları zaman kendinden emin bir şekilde söylersin :lepi:

önmli olan yaş değil aşk cnm bnm tandığım bir çift var aralarında 10 yaş var bayan büyük evliler ve bir okadarda mutlular adam karısını el üstünde tutuyo gözünün içine bakıyo kaç yıldır evlielr bigün bile birbirlerine isimle hitap ettiklerini duymadım hep aşkım sevgilimm yani demek istediğimm

aşk var mı aşkkk
ee varsa gerisi teferruattır salla gitsinnnkaydirigubbakcemile2

zor bir durum..
toplumsal zorlukları olabilir..
aileler karşı çıkabilir(tabi belki sorun etmezler,bilemem)

ama kapı gibi sağlamım diyorsan öyle devam et bence.. zorlu bir mücadele seni bekliyor olabilir. bu arada erkek arkadasının da kapı gibi olması lazım,onu bu mücadeleye değecek kadar seviyor musun?
o bunları hakediyor mu? her zaman senin arkanda duracak mı?

bunlar önemli
ben karamsar baktım olaya..kötü ihtimaller bunlar elbet ama olması olası..
umarım bu zorluklara maruz kalmazsınız..
ben yanılırım

Canım benim 4 aydır süren bir ilişkim var , ben 6 ay sonra 28 olcam o 23 oluyor bugun yarın.Yani 5 yaş küçük benden..Öyle bir çıktı ki karsıma kapıdan kovsam bacadan girdi , çiçeklerle süsledi aşkını daima..Bana bu durumu kabullendirene kadar nasıl savaştı anlatamam..Sonra ikna etti tabi ehh dedim sanki ne yani 20 yaş fark yokki! altı üstü 5 yas.Ayrıca güzel de bir hatunum hayran bana yani Kendinden büyük biri olsa bu seferde çıtır kızsın diye peşini bırakmaz derler :) Yani bu zamanda ortada bunca çıtır varken , bunca bakımlı kız varken kendine asık edebildiysen ne mutlu sana , eminim bi de yakısıklıdır Sonuc olarak benim ilişkimde hiç sorun yok.Hatta annesi ile tanıstırdı ve direkt suratına söyledim kadının , ben 5 yas büyüğüm eger sorun olucaksa şimdiden söyleyin diye :) Ama ne mümkün anneside cok sevdi beni :) Ben baya renkli yasadım hayatı , şöyle diyim sana nice büyük abilere taş çıkarıtr.Nezaketi , davranısları muhtesem..Hele ki sevgisi inanılmaz..Çok kişi tanıdım ama cevremde yok böylesi düşün yani...
İçini çok rahat tut emin ol bu durum hayattaki en basit sorunlardan biri,,Allah beterinden sakınsın...Tadını cıkart emi

yaşın bir önemi yok....
her ikinizde bunu sorun etmiyorsanız.....etraf ne derse desin sonuçta siz yaşıyacaksınız ikiniz etraf akraba eş dost hatta aileniz bile degil
hayat sizin mutluluk sizin başkalarını takmayın....

benim de erkek arkadaşım benden küçük,10 ay. o sorun etmiyor,ailesini tanımıyorum,onlar için de bir sorun yok diyor.ben seni seçmişim ne diyebilirler ki diyor. ama benim ailem tedirgin geçmişte bir yakınımın birlikteliği bu nedenle bozulmuştu,çocuğun ailesi kızı istemedi,yok kadınlar erken yaşlanır,çöker filan... ben de o hayatıma girene kadar benden küçük biriyle olabileceğime ihtimal vermezdim. 1.5 yıllık arkadaşız,bugün de 6.günümüz çok yeni bir ilişki. umarın sonu da iyi olur...

bence seviyorsan seviliyorsan hic dü$ünme.. umarim zamanla bu ya$ farki sorun olmaz..veya sorun yaratmaz..
toplum herzaman takacak birsey buluyor onalara göre 'dogru' hareket etmek istesende zaten edemezsin.
Ha $u var kadin erken cöker dogumdu vsvs derler ama sen kendine baktiktan sonra...biseycik olmaz :)

Dilerim ne senin nede sevdiginin ailesi bu konuda bir sorun cikarmaz..

5 yaş o kadar fazla değil ki , ben aralarında 10 yaş olan çift tanıyorum , biri 40 diğeri 50 yaşında ama kadın çok bakımlı erkekten daha genç gösteriyor ..

1 yaş bile sorun olabiliyor. erkek arkadaşına bağlı biraz da. ama ilerde kesin sorun çıkar.

Çok fazla yaş farkı olsaydı aynı şeyi söylemezdim. ama 5 yaş sorun edilecek kadar büyük bir yaş farkı değil. Eğer çocuksu değilse, sen yeterince olgun buluyorsan bence sorun olmaz.

benım esımde benden kucuk no problem kızımda var çok skur dert etmekaydirigubbakcemile5

canlarım ya iyiki bu konuyu sızınle paylastım artık kendımı daha iyi hıssedıyorum yalnız olmadıgımı ve arkamda bır suru guzel yureklı arkadaslarım oldugunu bılmek guzel .. hem pzıtıf hemde negatif estırılerınız benı daha cok sevındırıyor boylelıkle daha iyi analiz ediyorum ilişkimi kendımı her seyı.. tskler iyi kalplı arkadaslarım..

Esimle aramda 6 yas var 1.5 seneyi gecti evliyiz
mutluyuz.. eksilerimiz var her evlilikte oldugu gibi
ama artilarimiz bizim mutlu olmamizi ve gelecege bakmamizi sagliyor
yas konusunu sorun etmiyorum.. su an hamileyim ve aile olmanin tadina variyorum
ve annem bugun telefonda sunu dedi.. kocanin yuzune karsi soylemiyorum
sadece ikimiz konusuyoruz boyle bir insanla evlendigin icin kendini sansli hisset
boyle olgunlukta boyle konuskan temiz biri her zaman bulunmuyor.. hak vermemek elde degil..
umarim hep boyle olur.. ayrica annemin hala haberi yok aramizdaki yas farkini iki yas saniyor :)

Bir_kadın Cok tsk ederım guzel dıleklerın ıcın.. ve allah daha mutlu etsınnnn yanımda olmanı bılmek cok guzel..kendımı tek sanıyorudum bu konuda

ben pek hoslanmıyorum kendinden kucuk erkeklerle birlikte olunmasına ama oyle daglr kadar bir farkda yok yinede seviyorsan o seni seviyorsa baskalarını ilgilendirmez hayat sizin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…