büyük konuşmamak lazım :)
konuyu ilk açtığında yapmışım yorumumu ; erkekler geç olgunlaşır boşver diye...
şimdi benim başımda böyle bir durum var ; üstelik uzun zamandır tanışmak istediğim biriydi ve öğrendim ki benden 3 yaş küçükmüş... ben 29 o 26... ben küçük gösteririm ; o da biraz iri ben minyon yani yaş farkı dışardan baksan hayatta anlaşılmaz ama benim kafamda soru işareti işte...
ve o da bunun farkında olduğu için öyle bekliyoruz... "amaan uzak dur" demeyi de göze alamıyorum ; "boşver takma" da diyemiyorum...
ama burda yazılanlar biraz gaza getirdi sanırım beni
kücük_böcük:) hayatta hıc bısey buyuk konusmaya gelmıyorr haklısın..ınsanlar dusunceler gunden gune degısıyor .. mutluysan sewıp sevıldıgıne ınanıyorsan tabıkıde aska ınanıyorsan senden mesutu yok derım .. bu zamanda bırını sewmek sevılmek cok guc;ıns. sende senın ıcın hayırlı olan kararı verırsın ama sewıosan kım ne derse desın ıkınız varsınız dıs dunyaya kapat kendını sadece 2 kısılık kur dunyanı en azından ben oyle yapmayı becermeye basladım sanırım burdakı yorumlardan sonra sagolun desteklerınız ıcın:)
slm, şu kadar söyleyeyim yeni evlenen iki arkadaşımın eşleri kendilerinden biri 4 biri 5 yaş küçük, benim ise eşimle aramda 15 yaş var. özetle, diğer kriterler uyuyorsa karşılıklı sevgi, saygı,uyum varsa yaş çok önemli bir mevzuu değil.Hayırlısı olsun.