- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
Herkese karsi cok sinirlenirsem patlarım ama bu kadar hakareti bi tek eşime yaptim saygımı yitirdim. Ben gecen sene ilk defa aldatildim ondan sonra değiştim ne saygı kaldı ne psikoloji. Onunla aşırı iyi anlaşıyoruz fakat hep bi beklenti içinde olduğum için galiba sinirleniyorumDestegin yabinda imkaniniz varsa terapi de alin.
Sadece esinize karsi boyleyseniz, belki yaşanmışlıklar bu hale getirmistir.
Bosanin
Herkese karsi boyleyseniz ve esiniz buna ragmen bir arada olmak istiyorsa, anlasmazlik disinda bosanmak icin sebebiniz yoksa bir kere daha dusunun.
Çok doğru. Sen hastasın sen rahatsizsin lafını da duydum dün.Sizin bu öfke patlamalariniz sadece tek o anki olaya dayanmiyor bunların hepsi bir birikim senelerin birikimi. Hani bayanların hep yuvam yıkılmasın huzurumuz bozulmasin ele güne seyir çıkmasın diye diye diye içine attıkları olayların yenilen lafların sineye çekilen durumların birikimi. İlaç felanda kullanmayın deli degilsiniz sonra adınız hasta psikolojik tedavi olması gerekiyora çıkıyor .siz sakin sessiz kalın aldığınız nefesten haberi olmasin bırakın karşınızdaki delirsin .
Onlara kalsa bütün hanımlar yani evli eşleri hasta depresyonda mutsuz geçimsiz kimseyle geçirmeyen kendileri esas ruh hastası .. ilaçlarını Felan reçeteli kendine adına alma mahkemede karsina bile çıkartırlar bu adam olamadiklarÇok doğru. Sen hastasın sen rahatsizsin lafını da duydum dün.
Onu düşünmez o zaten anlasmali herşey imzalandı artık. Napsam bilmiyorum gitmeli mi gitmemeli miOnlara kalsa bütün hanımlar yani evli eşleri hasta depresyonda mutsuz geçimsiz kimseyle geçirmeyen kendileri esas ruh hastası .. ilaçlarını Felan reçeteli kendine adına alma mahkemede karsina bile çıkartırlar bu adam olamadiklar
Aldatmış adam, ALDATMIŞ.Onu düşünmez o zaten anlasmali herşey imzalandı artık. Napsam bilmiyorum gitmeli mi gitmemeli mi
Ne tereddütü ben olsam öldürürdüm dayanamazdim dedi yüzüme yuzume anliyo musun beni diye sordugumdaAldatmış adam, ALDATMIŞ.
Siz onu aldatsaydınız sizce bu kadar tereddüt eder miydi?
Üstelik pişkin biri.
Size hasta diyen biriyle neden devam edesiniz ki?
Kızınız özledikçe babaya gönderirsiniz.
O yüzden kendinizi kandırmayı bırakın. Kadın fotoğrafları beğenmesi, insta hesabı açması vs hemen arayışa girdiğini gösteriyor bence.Ne tereddütü ben olsam öldürürdüm dayanamazdim dedi yüzüme yuzume anliyo musun beni diye sordugumda
Onu düşünmez o zaten anlasmali herşey imzalandı artık. Napsam bilmiyorum gitmeli mi gitmemeli mi
Teşhis yeni kondu fakat mesela sosyal kaygım çocukluğumdan beri varKaygi bozuklugun ne zamandir var ?
Aynen doğru. 0peki tek gitsem imzaya oluyor mu bilginiz var mıO yüzden kendinizi kandırmayı bırakın. Kadın fotoğrafları beğenmesi, insta hesabı açması vs hemen arayışa girdiğini gösteriyor bence.
Aldatılmayı hazmedememişsiniz, bu yüzden patlıyorsunuz.Herkese karsi cok sinirlenirsem patlarım ama bu kadar hakareti bi tek eşime yaptim saygımı yitirdim. Ben gecen sene ilk defa aldatildim ondan sonra değiştim ne saygı kaldı ne psikoloji. Onunla aşırı iyi anlaşıyoruz fakat hep bi beklenti içinde olduğum için galiba sinirleniyorum
Maalesef bilgim yok. Siz size düşeni yapın da kocanız ne yaparsa yapsın.Aynen doğru. 0peki tek gitsem imzaya oluyor mu bilginiz var mı
Şöyle bir şey buldum.Aynen doğru. 0peki tek gitsem imzaya oluyor mu bilginiz var mı
Evet eşiniz de imzalamalı, kararın tebliğ edildiğini göstermiş oluyormuş o son imzalar.Arkadaşlar imzaya tek gitsem olur mu onunda mi gelmesi gerekiyor davayı açan benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?