Kendimden büyük bir derdim var lütfen akıl verin,okuyun lütfen yardımcı olun !!

bet_ayd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
146
0
26
Kayseri
KIZLAR ,CAN DOSTLAR LÜTFEN YARGILAMADAN BASTAN SONA OKYUN .BİR GÜN HEPİMİZ BENZER DURUMA DÜŞP ACI CEKEBİLİRZ ALLAH KOURUSUN AMA DAHA ÖNCE BAHSETMİŞTİM İLİŞKİMDEN KISCA ÖZETLEYEYİM hemen.
5 aydır süren bir ilişkim var tesadüf eseri tanıştım.ama öyle büyük bir ask yasadım ki cidden bağlandım sevdim sevildim..internet üzerinden görüşmelerimiz oldu asla yüzyüze görüşmedik .ayrı sehirlerdeyiz dolasyıla..bana ilişkinn basında sunları belirtmişti:benim geçmişim cok berbat sen kadar masum değilim ,günü birlik ilşkilerim cok fazla oldu..benim geçmişimi yargılamıcaksan öyle başlayalım demişti..Kabul etmiştim..5 AYDR BİRLİKTEYİZ AMA BİR KEZ OLSUN YASADIGIM SEHRE GELMEDİ GELMEMESİ DISINDA HER TÜRLÜ İLGİLYİ ALAKAYI GÖSTERDİ TOPLAM 5 AY BOYUNCA 2 SAAT BİLE AYRI KALMADIK GÜN İÇNDE SÜREKLİ TELEFONLA KONUSTUK.YATARKEN BİLE BİRLİKTE UYUDUK O DERECE..YASADIGIM SEHRE HER GELCEGİNDE YA ANNESİ KOMALIK OLDU YA HALASI ÖLDÜ YA BABASIYLA KAVGA ETTİ SÜREKLİ BÖYLE OLDU..EN SON dün 08:00 sularında yola çıkıp yanıma gelecekti.. Bırakın gelmeyi AKSAM 19:00 OLDU TELEFONU HEP KAPALIYDI..DAYISINI ARADIM DAYISI SİVİL POLİS MERAK ETTİM KAZA FALAN MI YAPTI NOLUR ULAŞIN HABER VERİN BANA DEDİM..SONRA ERKEK ARKADASIM TELEFONUNU ACTI ==> BENİM BASIM BELADA 20 GÜNDÜR DAHA ÖNCE BİRLİKTE OLDUGUM KIZ BENİ ARIYOR SENDEN COCUGUM VAR HAMİLEYİM BEN BENLE BULUSMAZSAN EVİNİZE GELİP REZİL ETCEM SENİ DEMİŞ..KIZ 6 AY RUSYADA 6 AY TR'DE YASIYOR. ÖNCEKİ GECE EVİNE GELMİŞ BAGIRMIS MAHALLENİN ORTASINDA ANNESİNE BABASINA HAMİLEYİM 6 AYLIK DEMİŞ..ERKEK ARKADASIM YEMİNLER EDİYOR O COCUK BENDEN DEGİL KİMSE BANA İNANMIYOR..DNA TESTİNE BASVRMUS ERKEK ARKADASIM..
SİZE SORUN SUNA TESTİ SONUCLANINCAYA KADAR SİZCE ONA DESTEK OLUP YANINDA OLMALI MIYIM YOKSA ONU TERK Mİ ETMELİYİM LÜTFEN BİRŞEY SÖYLEWTİN YA

Canım kusura bakma ama bu kadar saçmalığın üstüne o çocuğa nasıl destek olabilirsin ki.. ben olsam arkama bakmadan kaçardım

yuzyuze gelmedığın bırıne sevgılım dıyemezsın cnm.öyle bırşey yok siz sevgılı değilsiniz ki...bu arada sevgılın sandığın adam fena yalancı...kötü senaryo üretmiş malesef.....o defteri kapat arkana bakma sakın

Bende eşimle sanal ortamda tanıştım 1 ay sadece camerada görüştük,farklı şehirlerdeydik ama 1 ayın sonunda bulunduğum şehire geldi.
Gelmemek için bahaneler üretmesi falan..
Bu iş tuhaf göründü bana,adam evli olabilir.
Sanırım büyük bir kandırmacanın içindesin.
Hiçççç bulaşma derim.

Okuyunca ne diyeceğimi bilemedim
Tamam seviyorsun, tamam insanlık hali her gelmek istediğinde aksilikler çıkmış öyle denk gelmiş denebilir.
Ama bence son olaydan sonra destek olmak bir yana, fersah fersah kaç
ha insan başına gelir bunlar, yargılayamam ama bence bir erkek bu kadar bahane arkasına sığınmamalı, ben yerinde olsam gelmemek için bahane uyduruyor derdim bunca şeyden sonra...

İyi de baştan demiş sana, geçmişim pis, bir sürü günü birlik ilişki yaşadım diye. Sen henüz onu sevmezken bile, bunu görmezden gelip bir ilişkiye başlamışsın. Bu geçmişin pürüzlerinin bugüne de yansıyacağını düşünmedin mi hiç?

Şimdi seviyorum diyorsun, biz ne dersek diyelim sen ondan vazgeçmezsin bence. Ama dikkatli ol lütfen, sadece internetten görüştüğün, ve 5 aydır bir kez bile ayarlayıp seni görmeye gelemiyen bir insana bu kadar fazla güvenme. Her sözüne kanma. Biz kadınlar malesef inanmak istediğimiz şeye inanabiliyoruz.

Son düzenleme:
bence de evli olabilir,
ne desteği vereceksin ki daha? kesinlikle ama kesinlikle irtibatını kes.
seni ciddiye alsaydı çoktan gelmişti

bana pek inandırıcı gelmedi, o kadar büyük aşk var ama adam bi kere bile gelmemiş hep mi geleceği zamanı buluyor kötü olaylar ? ben olsam senin yerinde hiç düşünmez numaramı değiştirir bir daha muhattap olmazdım :26:

canım benim öncelikle seni kimse yargılamaz ,yargılanck bi şey deil ask bende nette tanısp evlendm,benim önceki sevgilime de bi kız kaçmş denildi ama onun haberi yok beni arayıp kızın ailesine senin no‘nu vercm biz sözlüyz öyle bi sey olamaz de bana destk ol dedi ben 2 yıldr beraber oldğm kişiye bile bak basının caresine dedm,sonra olay çözldü bask arkadasnn evindn çıktı bana nden destk olmadn die soramadı kimsenin öyle bi hakkı yok sana karsı. farzedeyim ki benm basıma geldi senin olayın bi durup uzaktan bakarm 5-6 ay çok uzun bi süre nasl gelemez resmen numara yapıyo inanma,yok rusyadaki kız yok çocuk olayı hayal dünyasnda yasıyo,yalan söylerken roman yazmş bence, hiç arama yeni asklar yeni umutlarla doldr gönlünü

bunu okuyunca şunu düşündüm en azından adam geçmişim kötü demeyi bilecek kadar açıkmış

Herşeyi geçtim doğru diyelim.

Anne karnında DNA testi olmuyor, doğum beklenecek. DNA testiyle çocuk onun çıksa da kimse evlen diye baskı yapamaz. DNA testi sonucuna göre yapacağı tek şey çocuğu üzerine almak olur.

Ama bu bir prosedür.

Yüzünü görmediğin birine nasıl aşık olursun anlamadım ama boşver, bırak ne yapıyorsa yapsın. Uzak ol

Fikir istemişsin,burda ki tüm arkadaşlar yazmış.
Sakın ola güzel sözlere,yeminlere kanma.
Yazılanları tekrar tekrar oku,küpe olsun kulağına.

ya huu kardeşim anladığım kadarıyla yaşın küçük birisin. netten tanıştığın birine bu derece nasıl güvenebiliyorsun. ben sana birşey diyim mi tecrübelerime dayanarak o çocuğunsana dediği hersey külliyen YALAN. üzgünüm ama seni resmen kandırıyor. kendini hafife aldırtma kendini

Son düzenleme:
sen sevgılım dedıgın adamı tanımıyorsun bıle..
gözüne gözün bıle degmemıs..
neden herseyıne bu denlı ınandın?

bence hersey yalan,oyun ıcınde oyun..

bırkez olsun yasadıgın sehre gelmıyor ve sen o ınsana ınanyorsun bravo valla.. nerden bılıyorsun senle beraberken o kız hamıle bıle kalmııs olabilir .. olmayan ilişkinizde senı aldatmıs olabilir.. bı ılıskıde en onemlı sey guvendır .. guven sevgı saygıdır.. ınsan 1 kere bıle sevdıgının yanına gelmezmı bunca ay boyunca.. bı ınsan severse mazeret kabul etmez dagı tası yarar gene gelır..

bence o cocuk sızın onu sevdiginiz gıbı sevmıyor.. oyalıyor sizi.. elının altına alıyor kenarda tutuyor. ayrıca evlı olması cok buyuk bı ıhtımal.. ayrıca yalanda cabası..

kacın arkanıza bıle bakmayın!

Son düzenleme:
bir sorum olacaktı

kaç yaşındasınız_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…