5 aydır sevgilisin çok seviyorsun ama daha yüz yüze görüşmedin bile.bu nasıl ilişki ben çözemedim gerçekten.
Insan babasına dahi güvenemezken hiç görmediğin hayatında neler olup bittiğinden zerre emin olmadığın birine bağlanmak zor olsa gerek,zoru başarmışsın.
Bu adam bence evli çocuğu var ve seni sevdiği falanda yok.sevse bırak 5 ayı 5.günde atlar gelirdi yanına.ayrıl.
ohooo ne erkekler var,ah bi bilsen
Madem saklayacağı bir şey yok seni neden annesi ile konuşturmuyor
hem bu konuştuğun dayıda kim eminim dayı bile değildir.
Benim başımdan da geçtim böyle bir şey tabi çok gençtim o zamanlar.adamın yaşı vs.. Hep yalan çıktı
bekar ve 28 yaşında bilirken.dul 3 çocuklu ve 33 yaşında çıktı.oda böyle senin ki gibi aylarca gelemedi.o yüzden tecrübe ile diyorum kaç kaça bildiğin kadar
ciddi misiniz ? Ne kadar safım yaaben evli olma ihtimalini hiç düsünmedim ya oscar ödülü almalı cidden eger öyleyse..gece gündüz benmle konusuyor ya
herkes aynısını diyor ya ne üdüğü belirsiz adam.tamda bu kalıpta cidden ne üdüğü belirsiz sahtekar belki de...yazıklar olsun ben cok masum temız sevmstim sadece mutlu olmak ıstemıstım ya((
bak cnm iki olasılık var ;%50 evli bu adam hayatına heyecan katıcak yeni bi sanal ilişki arıyodu ve seni buldu diğer %50 söylediği herşey yalan. Başka bi ihtimal yok cnm bu devirde artık böyle ucuz yalanlar kalmadı seviyorum diyosun bunu koşulsuz kimse yargılamayamaz herkesin aşkı yaşama şekli aldığı tat farklı olabilir ama bu ilişkinin göz ardı edilmeyecek kadar gerçek ve ciddi bir yanı bu adamla olmaz yol yakınken bırak gençsin aşkı daha gerçekci ve dolu dolu yaşayacağın bi dolu insan var
ciddimisiniz ???? Beni en iyi siz anlarsınız o zaman ...cidden aynen sürekli aylardır gelemiyor..yazık yaa kanışlarıma zamanıma yazık allah yardımcımız olsun ne diyeyim ki
ilişkinin sanalı,arkadaş tarafından tanıştırılanı vesairesi olmaz.
Mühim olan tanıştığın ortam değil tanıştıktan sonrası.
Fakat senin sonrası sorunlu.üzülme inan bi beladan kurtulduğuna sevin.
Var sayalım bun adam bekar ve dedikleri doğru yalan konuşmuyor yani,sevgi adına böyle sorunlu bir ortama girebilir misin?
Bu gencecik yaşında.değmez inan bana üzülmeye değmez
ciddiyim ah ben neler çektim pisliğin tekiydi.görüşmek istemediğim de başıma musallat oldu aileme hakkımda ne iftiralar attı.
Bunlar çok pislik oluyorlar.çok gençtim ben o zamanlar cahildim.
7 ay sonra ancak gelebilmişti yanıma.o zamanki aklım işte aymamışım.aileside tam manyak çıktı ohoo anlatsam neler neler.
Yani seni anlıyorum ve uyarıyorum da uzak dur.mevzu sanal olması değil olayın mevzu karşındaki kişinin yalanları
üzülme seveceğin düzgün bi insan çıkacaktır karşına.o da aşk mıymış diyeceksin o zaman.benim hayatımda 4 senedir biri var iyi ki tanımışım adamlık neymiş onda gördüm ben.
evet ayrıldıgımı belirten msj attım bahsettiğim gibi bira daha asla sesimi duyamıcaksın ben böle bi ilişki istemiyorum vs diye 3 saat oldu hala cevap yok o zaten kaybetmeyi herseyi coktaaan göze almıs ben deniz de salak gibi hala napcam diye kara kara düşünüyorum ..normalde cok mantıklı adım adım düsünen bir kızım tek zayıf noktam aşk! Sevmeye sevilmeye cok ama cok açım...bundan kaynaklanan mutluluk abidesi oldum belki de..bilmiyorumm sadece mutlu huzurlu bi yuva kurmak istedim ben gayrimesru bişey yasmaak cidden istemedim ya .:günahım ne bilemedim bu işte
helal olsun size cidden yaa..4 sene masallah nazar degmesin.allah ayırmasın ömür boyu...
sen iyi niyetli ve olunabilir bakmışsın ve kimi zaman çok büyük dezavantaj bırak düşünme şimdiden şükret.hangi şehirde oturuyosun oda mesela çok mu uzak? Gerçi bunların hiç bi önmei yok rahatla boşver belkide bugün geleceğini heba edebileceği bi insandan kurtuldun sevin üzülme hem çevrende hoşlandığın ufak bakış kaçamak yaptığın kimse olmadı genç kızsın ama sakın bu ilişkinin bitmiş olduğu için kızgınlıktan veya üzüntüden dolayıda hayatına hemen kimseyi sokma kendine zaman ver cnm
yolunda gıtmeyen bıseyler var.. emınım...9 saat mesafe var aramızda...ben sabrettim hep masumca sevdim..beni en cok annesiyle konusmak istedigimi söyledim sinirlendi ya onda süphelendim en çok...cunku bir erkek haksızsa o zaman sinirlenir...evinizin nosunu bulum arıcam dedim ozaman dedi ki ; beni kücük düsürmeye mi calsıyorsun nerden buldun noyu bende dedim ki konumuz bu degil konumuz senn buraya gelmemen ve o kızı tutu kolundan mahkemeye vermen dedim ..hala ısrarla evi ya da dayımı ararsan bana güvenmiyorsundur güvenmiyosan ayrıl dedi
9 saat mesafe var aramızda...ben sabrettim hep masumca sevdim..beni en cok annesiyle konusmak istedigimi söyledim sinirlendi ya onda süphelendim en çok...cunku bir erkek haksızsa o zaman sinirlenir...evinizin nosunu bulum arıcam dedim ozaman dedi ki ; beni kücük düsürmeye mi calsıyorsun nerden buldun noyu bende dedim ki konumuz bu degil konumuz senn buraya gelmemen ve o kızı tutu kolundan mahkemeye vermen dedim ..hala ısrarla evi ya da dayımı ararsan bana güvenmiyorsundur güvenmiyosan ayrıl dedi
cnm dayı falan hikaye ben sana söyliyim bi arkadaşının numarasıdır dayı diye tanıtmuştır sanada bak sende görüyosun neyin ne olduğunu gözün açılıyo bırak gitsin ya sinirleniyomuş bide yalancılığının üstüne asbiyse salla gitsin
arkadasım aklını basına topla degmez ınsanlara ınanma bellı ne mal oldugu yol yakınken kurtar kendını sonra cok aglarsın bunlar cok ınandırıcı olabılırler nelere ınanmıssın ama artık kor gozlerını ac aılene yazık bole ınsanlar senı uzsun dıyemı zorluklarla buyuttuler senı sakın kardesım ınanma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?