Kendimden büyük bir derdim var lütfen akıl verin,okuyun lütfen yardımcı olun !!

Eki Görüntüle 910860

vay anasını güzel hikaye anlatmış sana. inandın yani?

anlattıklarının doğru olduğu ne malum hep bi bahanesi var masaallah seninki çok film çeviriyo anlaşılan bu kadarı da olmaz yani saçmalık uyduruyo senin ki bence Boşver netten tanıştığın insanlara güvenme bence üzülen sadece sen olursun

gercekten öyle mi canım ? Insan sevince anlamıyor gözleri cidden kör oluyor ya

sevmek? ya bu çocukla tel de çok şey paylaşmiş olabilirsin ama bir o kadar da hiç bişi paylaşmamişsin...nette insanlar başka gerçek hayatta başka oluyor..zaten seni görmeye gelmemesi de ipucu.bu çocuk için kilini kipirdatma

sen başkasından hamile kalsan o sana destek olurmuydu?
bunu sor ve cevabına göre hareket et.
ben farklı sen farklı diyecek inanma ayrıl.

Düşüncemi de söyleyim. Belki anlatiklari doğrudur ama sen yinede dikkat et derim. 5 aydir berabersiniz seni bikez olsun görmeye gelmemiş türlü türlü bahaneler söylemiş doğru da olabilir anlatiklari. Sanirim bulustun ins pisman olmazsin.

dna testi yaptırcam ama param yok bana yardım et nolur derse şaşırma :) senin önüne bir sürü yalan koymuş ama sen hepsine inanmış gibisin.aylardır görmediğin ve senden para isteyen bi insana güvenme derim. ayrıca bunun adı aşk değil hayali bi heyecan . ki bu kadar insan kaç bu olaydan görmemiş etmemişsin ,kurtul dediği halde kafan hala karışıksa bişey diyemem karar senin.

böyle adamlarla g0rüşmeyin bir kızı hamile bırakmış ,ne kadar cesursunben senin kadar cesur olamazdım, aşkda aşk ne illet şeymiş bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…