Kendimden büyük bir derdim var lütfen akıl verin,okuyun lütfen yardımcı olun !!

sevgili best aydın arkadaşım sanal alemdeki konuştuğun adam kimdir nedir hırlı mı hırsız mı bilmeden 5 ay konuşmussun ve adam her seferinde buluşmamak için bahaneler bulmuş bence verilmiş sadakan varmış ya adam evli yada çocukluysa bırak boşver adamı gerçek birisini bekle internetten tanışılıp yapılan evlilikler yada arkadaşlıklar pek hayra alamet olmuyor

bu adamın dedigi her sey muhtemelen hepsi yalan,
gelmemesinin de iki nedeni olur ya evli/nisanlı vs ya da parası hic yok bahane uretiyor.

diyelim ki her dedigi dogru, hatta destek oldun, dna testi sonrasında da baba bu cıkmadı ve evlendiniz...
baska bir kadın bir cocugun elinden tutmus kapına gelse ve sonra genetik babası cıksa ne yapacaksın...?

demek ki boyle iliskiler yasayan, gelecekte neyle karsılasacagın belli olmayan birisi,
int. tel vs tum iletisim yollarını kes, birdaha da gorusme.
yuzyuze gorusmemeniz icin de verilmis sadakan varmıs, adam musallat olmamıs henuz.

kaç kurtul neyine destek vermeyi düşünüyosun bu adamın yaptığı yanlışlaramı???????

bu adam sana gelmemekk ve seni soğutmak için palavra atmış sen hala ne desteğinden bahsediyosun gözünü aç

hergün senle telefonda konuşsa ne çocuğun hayata baksana bi olaydan bi olaya bunla bi geleceğinin olması çok tehlikeli kurtul bir an önce

cok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için gerçekten derdimi alıyorsunuz sagolun Allah razı olsun hepinizden ayrı ayrı..

hergün senle telefonda konuşsa ne çocuğun hayata baksana bi olaydan bi olaya bunla bi geleceğinin olması çok tehlikeli kurtul bir an önce

evet her zaman birileri ölüyor yaralanıyor ,komalık oluyor..hamile kalma olayından sonra bittim ben..hala da telefon açmış az önce seni seviorum diyor

haklısınız hep beni yüz üstü bıraktı defalarca...yazık bana da sadce bana yazık cidden defalarca inandım tamam dedim dua ettim annei komadan çıksın diye vs vs..

Dostum arkana bakmadan kaç verilmiş sadakan varmış. Başına işler açabilirmiş. Telefon numaranı değiştir. Ulaşamasın sanada. Hertürlü entrika var adamın hayatında.

aynen ya bence bunlar yalan..yalan senaryo gibi geliyor cidden ya...bu kadar sey üst üste tam da gelceği günün sabahında olması da apayrı bi iliginclijk !!!!!!!!!!!!!!1111

Kızlar az önce aradı saat 11 gibi daha dogrusu..bana destek ol vs vs..dedim anneni ver telefona hadi ver yüregin varsa onla konusyum..yok dedi sinirlendi neden snrleniyosun dedim ..yalan mı bana anlattgın hersey dedim ? Allah üzerine yemn ederim sana anlattıgm hersey gercek harfi harfine..dedi..ben yapamıcam dedim telefonu kapattım suratına..
Sonra aynen su mesajı attım :
*** benim telefonlarıma asla cevap alamıcaksın,asla sesimi duyamıcaksın,asla göremiceksin
ben böyle bir ilişki istemiyorum !

Babaannem öldü,annem hastalandı,babam komada,dayım kaza yaptı...ya biride farklı bi yalan söylesin.
Hadi onu geçtim biz kadınlar birde inanmayalım aynı masallara.
Kaç yaşındasınız sen ve sevgili adayın.
Sen inanıyor musun bunlara gerçekten.5 ay bu insan sevdiğim aşık olduğum dediği birini nasıl görmek istemez
Hele bi erkek aşık olacakta sevdiği kadını görmeden durmayacak geçelim bunları.
Birde kirli bi geçmiş o geçmişten gelen bi bebek ne hikmetse bunlar yine geleceği zaman cereyan eden olaylar.
Ohoo boş ver,bu adam evlidir de şudur da budur da sen boş ver yol yakınken görüşmeyi kes

Bu adam evli kalıbımı basıyorum evli.

ben 24 o 27 yasında..evet cıldırıyorum nasıl görmek istemiyor nasıl nasıl yaa..ben evlimisin diye sordum güldü sacmalam öyle olsa gece gündüz senle nasıl konuscam falan dedi...bütün bunlar 4 ay içinde oldu son olay hamile olayı dün basıma geldı dün sabah normalde yola cıkıp yanıma gelcekti..

İnanma bacım sakın inanma.Yalancının önde gideni seninki.
Bak neredeyse yaşlarımız aynı,gencecik kızsın ne işin var kilometrelerce ötedeki ne dediği belirsiz adamla.
Bu adam evli ben sana diyorum.Sanalda çok ilişki yaşayıp evlenen tanıdığım var.Ama böyle değil

5 aydır sevgilisin çok seviyorsun ama daha yüz yüze görüşmedin bile.bu nasıl ilişki ben çözemedim gerçekten.

insan babasına dahi güvenemezken hiç görmediğin hayatında neler olup bittiğinden zerre emin olmadığın birine bağlanmak zor olsa gerek,zoru başarmışsın.

bu adam bence evli çocuğu var ve seni sevdiği falanda yok.sevse bırak 5 ayı 5.günde atlar gelirdi yanına.ayrıl.

ciddi misiniz ? Ne kadar safım yaa ben evli olma ihtimalini hiç düsünmedim ya oscar ödülü almalı cidden eger öyleyse..gece gündüz benmle konusuyor ya

Ohooo ne erkekler var,ah bi bilsen
Madem saklayacağı bir şey yok seni neden annesi ile konuşturmuyor
Hem bu konuştuğun dayıda kim eminim dayı bile değildir.
Benim başımdan da geçtim böyle bir şey tabi çok gençtim o zamanlar.Adamın yaşı vs.. hep yalan çıktı
Bekar ve 28 yaşında bilirken.Dul 3 çocuklu ve 33 yaşında çıktı.Oda böyle senin ki gibi aylarca gelemedi.O yüzden tecrübe ile diyorum kaç kaça bildiğin kadar

herkes aynısını diyor ya ne üdüğü belirsiz adam.tamda bu kalıpta cidden ne üdüğü belirsiz sahtekar belki de...yazıklar olsun ben cok masum temız sevmstim sadece mutlu olmak ıstemıstım ya ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…