Ama burda kimse senin kötülüğünü istemez ki. Yani yorum atan herkes o adamın yalan söylediğinde hemfikir. Başına çok daha büyük belalar getirmeyeceği ne malum? Adam gelsin gelmesine de 5 aydır neredeydi? Yani sen sahiden o halasının babasının başına gelenlere inandın mı? Hep de geleceği tarihe denk gelmesi tesadüf mü?
Görüşüp görüşmemek sana kalmış tabii ama görüşürsen herşeyin daha zor olacağı kanaatindeyim. Telefonla ya da netten konuşmakla böyle etkilendiysen yüzyüze daha çok etkileneceksin;şimdi her söylediğini -uzaktan- he he deyip geçiriyorsun ama yüzyüzeyken umursamaz bir tavır içinde olacağına inanmıyorum açıkcası. Tercihim görüşmemen yönünde. Herşeyi daha karmaşık hale getirmeden bitir ilişkini. Gözünün önünde değil ya kuzum unutursun gider ki bence yaşadığın hoşlantıdan öte değil.
Herkesİ kendimiz GİBİ GÖRMEMELİYİZ HAKLISIN,,ŞİMDİ MESAJ ATMIŞ AZ ÖNCE BU CUMA GELİCEM YANINA HERSEYİ KANITLICAM SANA YALAN SÖYLEMEDİĞİMİ ANLAYACAKSIN..SENİ ÇOK SEVİYORUM SEN BENDEN BENDE SENDEN AYRILAMAYIZ BİZ BUNU ÇOK İYİ BİLİYORUM AKLINA KÖTÜ SEY GETİRME HERSEYİ KANITLICAM SANA ..YAZMIS
canım benim sonuçta insan gözünün önündeki sevgilisine bile bazen güvenemiyor seviyorsun ve güvenin sarsılmış haklısın da.. herkese sacma gelecek belki ama bu durumda sen olablirdin yani gecmişi kötü olan iftira atılan sen olabilirdin sonrada kendini düzelten tövbe eden...belki sevgilin de yaptığı hatalardan pişman olup düzgn bi insan olma yolundadır onu yalnz bırakma bi süre..baktın olmuyor yalan üstüne yalan sölüyor o zmn caresine bakarsın...çnkü evlilik bu sonucta sonra üzülceğine şimdi üzül..öpüyorum seni üzülme gercekten:)
ben bunu başka bir forumdada başka nıckle okudum,
babam beni evledırecek ama ben evlenmek ıstemıyorum dıyıp görüşmelere hıc gelemeyen adamlar vardı.
bu kısıler bır kandırma pesındeler bence. bana hıc mantıklı gelmedı. nerde yasıyor bu adam ıstanbuldaysa soyle ben sana olup olmasıgını araştırayım
bence bu yorumlara duyarsız kalma bence böyle bır adam yok, o amaca dıye konuştuğun kısıde amca degıldır.
ılk kez bu kadar olumsuz yorum yaptım ama 6 ay boyunca bırkez yuzunu göstermeyen adamdan ben suphe ederim.
Eğer öyle bir şey varsa test sonucunu da kızı da getirsin sana ama pek inandırıcı değil. Tam da geleceği gün bu belaya bulaşıyor oğlumuz bak sen.
Kaç yaşındasın, okuyor musun? Fazla safsın sanırım. Arkadaşların da seni böyle tanımlar mı genelde? şurda gaza getirsek seni 5 aydır görmediğin adamın olmayan kızdan yaptığı olmayan bebeğini bile sahiplenicen.
Yok amcayla konuşmuş yok bilmem o komaya girmiş. Sen de amcayla konuşunca sevinmişindir bi de beni ailesi biliyor diye..
evet istnbulda :) vala ben bulamadım sen bulursan helal olsun derim
nrde anadolumu Avrupa yakasımı face ı var mı,
ısmı ne , nerde oturur. bılnmeyen numaraları ara adresı ver telefonu sorgula o soyısımde bırı varmı ogren. araştırmak ıstersen cooookkkk sey bulursun canım.
bızler aynı yerde yasayıp dıdısına kadar araştırıp oyle görüşüyoruz erkeklerle.allah korusun bır suru cins ınsan var.
ama senınkı gerçekten mantıklı degıl. Cuma günüde gelmeyecek emın ol. Gelırsede sakın yalnız gıtme kac yasındasın bılmem 30 yasındayım ıstanbulda yasıyorum neler duydum neler gordum tavsıyelerıme kulak ver lütfen.
burada kaç kişi senı ıkna etmeye calısmıs ama sen ıkna olmak ıstemzsen olmaz. Istersen o hıc gormedıgın sevgılılının arkasında durmak ıcın Cumayı bekle derim.
Hıc bırsey olmazsa bıle 1 gecelik ılışkıden çocuk sahıbı olduğunu ogrenıp bunuda hala sana anlatan bıde ustune çocuk benden değil dıyen bırıyle ne paylaşacaksın kı. Temiz bir kızsın. Temizliğini korumaya çalış. Bunuda böyle adanlardan uzak durarak yapabilirsin.
hiçte öyle olmadı dayısı olsun yada olmasın o an ona ulaşabilmekti amacım...sevinmedim de her ihtimali göz önüne alıyorum..belkide dayısı değildir evet..çokta umrumda değil bu...ben elalemin bebeğini niye sahiplencem.!!!! önyargınızı da alın bence..kız itiraf etmiş bebek senden değil vs. belki bu bebek olay bile yalan..ki herseyden süphee eder hale geldim !!!
neden sinirlendin? Sana yol göstermeye çalışıyoruz. Evet bebek meselesi falan kesin yalan. şüphe eder halin buysa normal halini düşünmek istemiyorum..
canım koskac karatay'ı bıle dolandırdılar senı mı kandıramayacaklar. Kalp ne söylerse soylesın kalbın yanına akıl gelmıyorsa o ısı hemen kes bırak.
Olayalara bıraz 3. Sahıs gözüyle bak. Telefonda arkadaşlık nedır allah askına. Bunlara ınanma ve güvenme. Ama sen bu adam gelırse gıdeceksın cunku kararlı degılsın.
Ama adam gelmeyecek gelmeyecegını bıldıgın halde cuma gunu yıne uzuleceksın.
Sende tama 6 ay bır adamla konuştun eglendın olaya böyle bakarsan kaybettıgını dusunmezsın. (eğlenmek derken bunu destekledıgım anlamına gelmesın)
telefonunu degıstır senı andırmak ve bekletmek ıcın ıcın yıne bır suru seyler ıcın arayacak cunku .
öncede sordum cevap vermedın, telefona tl yuklemenı ıstemedı degılmı, para gondermedın anlatmadıgın bısey var mı?
yok yok kont falan istemedi bir kez para istedi bende tersledim bir daha asla lafını edemedi
para istediğini tahmin etmiştim zaten , buradan da anlayabilirsin durumu ,
teşekkürler cok sagolun...benim tek sorunum saırım yalan söylediğini isptalayamam ne söylerse inanmak zorunda oluşum..işte bu çok zor..ne kanıtlayabiliyorum ne inanabiliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?