Kendimden büyük bir derdim var lütfen akıl verin,okuyun lütfen yardımcı olun !!

Sen de bunu yedin mi?

evet teşekkürler..bütün söyledikleri gerçekse bile bu kadar aksilik yaşanması zasten başlı başıına bir isnyal veriyor aslında..ilişki kendini belli ediyor ah birde saflaşmasak

Eşimle bundan tam 9 sene önce sanalda tanıştım..Öyle kamera felan msn felan yok daha mailleşiyoruz

Resimlerimizi bile mektupla yollamıştık birbirimize..

1500 km uzaklıktaydık..Ama ne yalan oldu aramızda ne de dolan..Çıkıp geldiginde ilişkimizin adı daha net konmuştu..O gelene kadar birbirimize mesafemizi hep koruduk.

Sana gelince

Adam sana yalan söylüyor 5 ayda başına gelmeyen kalmamış maşallah ! Nedense hepte geleceği zamanlara tekabül ediyor uyanığa bak sen

O resmen kendine bir heyecan aramış ama sana baştan da demiş ben pis bir adamım seni uyarıyorum geçmişim kirli..Bunu derken sana verdiği mesaj aslında şu...''Ben sana demiştim''.Yani dürüstlük taslamıyor aksine sana yapacağı pislikler için haberdar olmanı sağlıyor ve sorumluluğu üzerinden atabilmesi içinde içinden kolay sıyrılacağı bir itirafta bulunuyor..Başka açıklaması yok bunun

Sakın muhatap olma birdaha sakın

aklın varsa arkana bile bakma gözünü kapa kaç uzaklaş sen önce kendine bi sorarmısın BU İNSAN BU KADAR SEVilMEYİ HAKEDİYOMU?? şimdi bana kızarsın ama emin ol aynı olay benımde başımdan geçti hatta o bana değil ben ona gittim kullanıldım resmen be her seferinde gelecekti ama gelmedi bi sürü bahane kendime üzülüyorum hala ne aptallık yapmayın düşmeyin derim.. tutki cocuk ondan onudamı kabulleneceksin tatlım yaa boşversene daha kimlerrr çıkacak ve senı çok sevecek seni gözünden bile esirgeyecekler insan çok seviyosa sevdiğinin tepkisinden korkar söleyemez böle bişeyi ki bak yanılmıyorum ayrılmayı düşünüyosun!!

kesinlikle başka acıklması yok olsa da gerisi palavra geliyor gerisi boş,haklısınız..ben sizin hikayenizde ki gibi masum sevmiştim ama sanırım karşılıklı değilmiş..

YOK SİMDİ DÖNMEYE BAŞLADI..GÜYA EMİNMİŞ COCUK ONDAN DEGİLMİŞ PARA KOPARMAK İÇİN VS İFTİRA ATMIS. FELAN FİLAN..BİR SÜRÜ KUMPAS..BEN SİMDİDEN YORULDUM BU NE BABASI BİLE DEMİŞ Kİ KAC TANE DAHA TORUNUM VAR DEMİŞ BASIMIZA BUNU DA MI GETRİCEKTİN FALAN DEMİŞ....Bİ KADIN HİSSEDER GERÇEKTEN BEN HİSSEDİYORUM BU ANLATIKLARI DÜPEDÜZ YALAN...AMA ÖYLE BİR YEMİN EDİYOR Kİ AKLIM ŞAŞIYOR YAAA..ALLAH ÜZERİNE YEMİN NE DEMEK İŞTE ORDA KENDİMİ SORGULUYORUM !ACABA MI DİYORUM...SONRA DİYORUM Kİ TAMAM DOGRU OLSUN PEKİ BÜTÜN BU DOGRULUKLARIN VERDİĞİ ACILARA KOMPLOLARI KALDIRABİLECEK MİSİN DİYORUM ? Yok yok cidden haklısınız tamamiyle !!! gelişmeleri yazarım size

bu arada KIZLAR BU HAFTA EN GEC CUMAYA KADAR GELİCEKMİŞ :) YEMİN EDERİM TRAJİ KOMİK YA :) ARTIK DERDİME GÜLER HALE GELDİM YUH DİYORUM YA !!!!

BU KEZ GELMEZSEM AYRIL BENDEN EN FAZLA BİR KAÇ GÜN DAHA DAYANICAKSIN FALAN DEDİ ..

Bak yanına gelse bile aşkından öldügünü sana söylese bile ben sana şunu diyeyim.

Baban,annen böyle bir damat adayını hakediyor mu ? Ailene ve sana yazık degil mi ? Gelse ne değişecek..

Son düzenleme:

1.si şunu söylemeliyim ki Eğer sen sevgiline inanıyorsan tabiki destek olmalısın.Ama bana şöyle geliyorki bu cocuk sürekli bahaneler uydurup gelmemiş.5 ayda insan 1 kere bile müsait olup gelemezmi? Şimdi sen işi cıktı annesi hastanelik oldu o napsın diyebilirsin .ama Sen inanmak istediğine inanıyosun canım.Gerçekler Acıdır.Sanal bi ilişki içerisindesşn farkındamısın bilmem.Yaşını bilmiyorum.Ama belkide yüzyüze görüştüğünde o insana karşı birşey hissetmeyeceksin?? bunu bitek sen yaşamıyosun evet.bende liseden yeni mezundum faceden biriyle buluştum ve mesajlaşırken hissettiğim hiç bi heyecanı yüzyze hissedemedim.kalbim atmadı . Görüşünce yüzyüzeyken herşey daha farklı olacaktır inanki. Ve Koy yastıga başını düşün bakalım.Bugun senin en ihtiyacın oldugu zamanda yanına gelmesini istesen gelemeyecek bi adamla bir gelecegin olabilir mi?*....Şu an sana bir daha bu duyguları yaşayamam sevemem diyorsun ama sen gercek Sevgiyi bu şekilde değil Gercek anlamda tatmalısın .
Başka kızların günahına girmiş bi insanın sana neler yapabilecegini düşünebiliyormusun ? Belkide ilişkiniz ilerlese ve bir gün yanına gelse Nasıl güvenebileceksin.?? mesajlarla bu güveni saglayamazsın ki. yada telefonda konuşmakla güven saglanmaz.Ki biz bayanlar erkeklerin gözünün icine baktıgımız halde tanıyamıyoruz bazen.sen bu hayal kırıklıgını taşıyabilecegine inanıyorsan ilişkini sürdürmeye devam et .ben sadece uyarmak istedim seni.

valla cnm ben gelememesını hatta BELKIDE BILE ISTEYE gelmemesını problem etmıyorum.. kaderde gorusmek varsa gorusulur elbet hem aman bosver gorusene kadar tanımıs olursun ne olacak tanıyıp bulusursun öyle hersey bı anda yasanıp bıtmemıs olur BENCEEE.
ama su hamılelık bırlıktelıkler bu suyu bulandırdı... cokmu aradın bu adamı.. guven guvenme aşık ol öl bit hıc onemli deıl bırak gıtsın onnu koynuna koca olarak nasıl alcaksın dielimki hersey yolunda gıttı evlendınız?
en azından kaç kişiyle yattıgını ettıgını bılmedıgın bı adamın koynuna gırıp hanımı olmak yanı evlılık daha kolay.. bilinenden zıyade

doğru söylüyorsun canım..gerçekten öyle daha kolay..en azından içine sinecektir.

nasıl başlarsa öyle gider hadi şimdi ayrısın evlendn diyelim kadının biri hamile kalmış olsa çıksa gelse daha mı iii dertsiz başına dert alma sorunlu bir ilşkin olcaksa hiç olmasın daha iiii geçerrr bi bakmışn yıllar geçmiş iyiki hata yapmamışım yol vermişim dersin cnm ALLAH yardımcın olsun tabi karar seninn bu tipte bi adam sana hep problem olur bilmiş ol

canım benım öyle yemin eden insanlarla tanıştımki aklın hayalin durur doğru sölese yemin etmez. gözlerimle gördüğüm şeyi din allah tanımadan yeminlerle inkar eden insan tanıdım. sadece o gözlerimle gördüğümü bilmiyordu sadece duydum sanıyor ve tam gaz inkara devam bu gün karşısına çıksam gene yalan der bende gözlerimle gördüm diyemiyorum bunu bana gösteren arkadaşıma zarar verir.. anlican hala yemın üstüne yemin içiyo ki bende kendimden şüphe eder oldum artık nasıl olabilir diyosun ama oluyo canım ya karaktersiz o kadar çok insan varki..
entrikalı pembe diziler gibi adam. uğraşma böyle insanlarla yorulduguna akabinde ağladıgına ve onlar için yaşlandığına değmez!!

Son düzenleme:

Herkesİ kendimiz GİBİ GÖRMEMELİYİZ HAKLISIN,,ŞİMDİ MESAJ ATMIŞ AZ ÖNCE BU CUMA GELİCEM YANINA HERSEYİ KANITLICAM SANA YALAN SÖYLEMEDİĞİMİ ANLAYACAKSIN..SENİ ÇOK SEVİYORUM SEN BENDEN BENDE SENDEN AYRILAMAYIZ BİZ BUNU ÇOK İYİ BİLİYORUM AKLINA KÖTÜ SEY GETİRME HERSEYİ KANITLICAM SANA ..YAZMIS

Sen hala aynı yerdemisin güzelim ya.Hala ne gelişmesi.Sana yazdıklarımız senin için anlam ifade etmiyorsa,çeşit olsun diye mi konu açtın.Biz sana görüşme,arama açma numaranı değiştir diyoruz.Sen yok çocuk ondan değilmiş diyorsun aradım diyorsun.Yani derdin çocuğun kimden olduğumuydu.Sen devam et.Kolay gelsin.

ordan konuşması kolay geliyor ne kadar da olsa sevdiğimi hissediyorum ,siz hiç saçma sapan yanlış birini sevmediniz hep mükemmel insan oldunuz galiba ? he öyle mi oldu sahi ?!!! Gelişmeler seni ilgilendirmiosa yazmıcaksın arkadaşım !! konu sana saçma geldiyse yazmazsın okumazsın olur biter.okusan da yorum yapma seçimini de kullanmayabilirdin..Sonuçta bunlar benim yasadıgım seyler ...sen cok güzel büyük büyük konusmussun..Kaderin bir gün size ne kadar saçma aptallık diyeceği bir şey yasatırsa o zaman belki anlarsınız !! ii günler

Ama burda kimse senin kötülüğünü istemez ki. Yani yorum atan herkes o adamın yalan söylediğinde hemfikir. Başına çok daha büyük belalar getirmeyeceği ne malum? Adam gelsin gelmesine de 5 aydır neredeydi? Yani sen sahiden o halasının babasının başına gelenlere inandın mı? Hep de geleceği tarihe denk gelmesi tesadüf mü?
Görüşüp görüşmemek sana kalmış tabii ama görüşürsen herşeyin daha zor olacağı kanaatindeyim. Telefonla ya da netten konuşmakla böyle etkilendiysen yüzyüze daha çok etkileneceksin;şimdi her söylediğini -uzaktan- he he deyip geçiriyorsun ama yüzyüzeyken umursamaz bir tavır içinde olacağına inanmıyorum açıkcası. Tercihim görüşmemen yönünde. Herşeyi daha karmaşık hale getirmeden bitir ilişkini. Gözünün önünde değil ya kuzum unutursun gider ki bence yaşadığın hoşlantıdan öte değil.

canım benim sonuçta insan gözünün önündeki sevgilisine bile bazen güvenemiyor seviyorsun ve güvenin sarsılmış haklısın da.. herkese sacma gelecek belki ama bu durumda sen olablirdin yani gecmişi kötü olan iftira atılan sen olabilirdin sonrada kendini düzelten tövbe eden...belki sevgilin de yaptığı hatalardan pişman olup düzgn bi insan olma yolundadır onu yalnz bırakma bi süre..baktın olmuyor yalan üstüne yalan sölüyor o zmn caresine bakarsın...çnkü evlilik bu sonucta sonra üzülceğine şimdi üzül..öpüyorum seni üzülme gercekten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…