kIZLAR şuana kadar hep söylediklerinizi dinledim zaman geçtikçe de zaten doğru bir karar olduğunu anladım..Teşekkürler öncelikle...Dün sürekli beni aradı engelli ama ekrana düşüyor "Dahili Kullanıcı Grubu Dışında ARama"şeklinde ..HER NEYSe aradım en istiyosun hala dedm..bir sürü sey zırvaladı..Annemlerde bana inanmıyor kimse inanmıyor yoruldum..üzerime bir iftira atıldı ve tüm sevdiklerim annem dahi yazıklar olsun dedi gruru meselesi yaptım kanıtlıcam bunu.Sende inanma bana SENDE..Benim yalancı adi seref...siz bir insan olduğumu düsünüyosun sen de hadi itiraf et demi dedi ? Bende evet ne bekliyosun yarı yolda yüz üstü bıraktın beni dedim..tanışma hikayemiz olan tavla almstım hediy olarak ona..elimde aldığım tavla işten izin alıp saatlerce senn gelmeni bekledim sense son dk hamile hikayesi yazdn vs diye bagrdım !!Allah üzerine yemin ederim sana anlattgım hersey bastan sonra harfi harfne doğru bir kez bile yalan sölemedim vs dedi tabi asla inanmadım içim hep eksik güvensiz ona karşı..dedikleriniz kulaklarımda ÇINLADI...Her neyse asıl bomba bu bahsettiği hamile kız 2 aydır bir erkeğin evinde kalıomus adam bunu def etmiş evinden ..ortada kalınca daha öncew birlikte olduğu erkeklere para koparmak için vs karınındaki cocugu kullanarak kim yerse artık sevgillerinden hangisi YERSE öyle bir yalşan uydurmuş güya...o eski sevgilisini b buldular dün gece güya öyleymiş..O adama da aynısı yapms senden hamileyim bak diye..bu adam benim görüştüğüm eski arkadaşımın yani evine gidip ailesine anlatacakmış herseyi aynısnı bana da yaptı inanmayın vs diye..DURUM BUNDAN BUNDAN İBARET KIZLAR !
tatlım bi adamın bekarlıkta bu kadar saçma salak hayat hikayesi varsa evlenince düşün artık şimdi elinin tersi ile atabilirsin ama evlenince bu şekilde yapamazsın
asla inanma bu tarz adamalrdan hayır gelmez sen yoluna bak
eşimle bundan tam 9 sene önce sanalda tanıştım..öyle kamera felan msn felan yok daha mailleşiyoruz
resimlerimizi bile mektupla yollamıştık birbirimize..
1500 km uzaklıktaydık..ama ne yalan oldu aramızda ne de dolan..çıkıp geldiginde ilişkimizin adı daha net konmuştu..o gelene kadar birbirimize mesafemizi hep koruduk.
Sana gelince
adam sana yalan söylüyor 5 ayda başına gelmeyen kalmamış maşallah ! Nedense hepte geleceği zamanlara tekabül ediyor uyanığa bak sen
O resmen kendine bir heyecan aramış ama sana baştan da demiş ben pis bir adamım seni uyarıyorum geçmişim kirli..bunu derken sana verdiği mesaj aslında şu...''ben sana demiştim''.yani dürüstlük taslamıyor aksine sana yapacağı pislikler için haberdar olmanı sağlıyor ve sorumluluğu üzerinden atabilmesi içinde içinden kolay sıyrılacağı bir itirafta bulunuyor..başka açıklaması yok bunun
sakın muhatap olma birdaha sakın
aklın varsa arkana bile bakma gözünü kapa kaç uzaklaş sen önce kendine bi sorarmısın BU İNSAN BU KADAR SEVilMEYİ HAKEDİYOMU?? şimdi bana kızarsın ama emin ol aynı olay benımde başımdan geçti hatta o bana değil ben ona gittim kullanıldım resmen beher seferinde gelecekti ama gelmedi bi sürü bahane kendime üzülüyorum hala ne aptallık yapmayın düşmeyin derim.. tutki cocuk ondan onudamı kabulleneceksin tatlım yaa boşversene daha kimlerrr çıkacak ve senı çok sevecek seni gözünden bile esirgeyecekler insan çok seviyosa sevdiğinin tepkisinden korkar söleyemez böle bişeyi ki bak yanılmıyorum ayrılmayı düşünüyosun!!
KIZLAR ,CAN DOSTLAR LÜTFEN YARGILAMADAN BASTAN SONA OKYUN .BİR GÜN HEPİMİZ BENZER DURUMA DÜŞP ACI CEKEBİLİRZ ALLAH KOURUSUN AMADAHA ÖNCE BAHSETMİŞTİM İLİŞKİMDEN KISCA ÖZETLEYEYİM hemen.
5 aydır süren bir ilişkim var tesadüf eseri tanıştım.ama öyle büyük bir ask yasadım ki cidden bağlandım sevdim sevildim..internet üzerinden görüşmelerimiz oldu asla yüzyüze görüşmedik .ayrı sehirlerdeyiz dolasyıla..bana ilişkinn basında sunları belirtmişti:benim geçmişim cok berbat sen kadar masum değilim ,günü birlik ilşkilerim cok fazla oldu..benim geçmişimi yargılamıcaksan öyle başlayalım demişti..Kabul etmiştim..5 AYDR BİRLİKTEYİZ AMA BİR KEZ OLSUN YASADIGIM SEHRE GELMEDİ GELMEMESİ DISINDA HER TÜRLÜ İLGİLYİ ALAKAYI GÖSTERDİ TOPLAM 5 AY BOYUNCA 2 SAAT BİLE AYRI KALMADIK GÜN İÇNDE SÜREKLİ TELEFONLA KONUSTUK.YATARKEN BİLE BİRLİKTE UYUDUK O DERECE..YASADIGIM SEHRE HER GELCEGİNDE YA ANNESİ KOMALIK OLDU YA HALASI ÖLDÜ YA BABASIYLA KAVGA ETTİ SÜREKLİ BÖYLE OLDU..EN SON dün 08:00 sularında yola çıkıp yanıma gelecekti.. Bırakın gelmeyi AKSAM 19:00 OLDU TELEFONU HEP KAPALIYDI..DAYISINI ARADIM DAYISI SİVİL POLİS MERAK ETTİM KAZA FALAN MI YAPTI NOLUR ULAŞIN HABER VERİN BANA DEDİM..SONRA ERKEK ARKADASIM TELEFONUNU ACTI ==> BENİM BASIM BELADA 20 GÜNDÜR DAHA ÖNCE BİRLİKTE OLDUGUM KIZ BENİ ARIYOR SENDEN COCUGUM VAR HAMİLEYİM BEN BENLE BULUSMAZSAN EVİNİZE GELİP REZİL ETCEM SENİ DEMİŞ..KIZ 6 AY RUSYADA 6 AY TR'DE YASIYOR. ÖNCEKİ GECE EVİNE GELMİŞ BAGIRMIS MAHALLENİN ORTASINDA ANNESİNE BABASINA HAMİLEYİM 6 AYLIK DEMİŞ..ERKEK ARKADASIM YEMİNLER EDİYOR O COCUK BENDEN DEGİL KİMSE BANA İNANMIYOR..DNA TESTİNE BASVRMUS ERKEK ARKADASIM..
SİZE SORUN SUNA TESTİ SONUCLANINCAYA KADAR SİZCE ONA DESTEK OLUP YANINDA OLMALI MIYIM YOKSA ONU TERK Mİ ETMELİYİM LÜTFEN BİRŞEY SÖYLEWTİN YA
valla cnm ben gelememesını hatta BELKIDE BILE ISTEYE gelmemesını problem etmıyorum.. kaderde gorusmek varsa gorusulur elbet hem aman bosver gorusene kadar tanımıs olursun ne olacak tanıyıp bulusursun öyle hersey bı anda yasanıp bıtmemıs olur BENCEEE.
ama su hamılelık bırlıktelıkler bu suyu bulandırdı... cokmu aradın bu adamı.. guven guvenme aşık ol öl bit hıc onemli deıl bırak gıtsın onnu koynuna koca olarak nasıl alcaksın dielimki hersey yolunda gıttı evlendınız?
en azından kaç kişiyle yattıgını ettıgını bılmedıgın bı adamın koynuna gırıp hanımı olmak yanı evlılık daha kolay.. bilinenden zıyade
YOK SİMDİ DÖNMEYE BAŞLADI..GÜYA EMİNMİŞ COCUK ONDAN DEGİLMİŞ PARA KOPARMAK İÇİN VS İFTİRA ATMIS. FELAN FİLAN..BİR SÜRÜ KUMPAS..BEN SİMDİDEN YORULDUM BU NE BABASI BİLE DEMİŞ Kİ KAC TANE DAHA TORUNUM VAR DEMİŞ BASIMIZA BUNU DA MI GETRİCEKTİN FALAN DEMİŞ....Bİ KADIN HİSSEDER GERÇEKTEN BEN HİSSEDİYORUM BU ANLATIKLARI DÜPEDÜZ YALAN...AMA ÖYLE BİR YEMİN EDİYOR Kİ AKLIM ŞAŞIYOR YAAA..ALLAH ÜZERİNE YEMİN NE DEMEK İŞTE ORDA KENDİMİ SORGULUYORUM !ACABA MI DİYORUM...SONRA DİYORUM Kİ TAMAM DOGRU OLSUN PEKİ BÜTÜN BU DOGRULUKLARIN VERDİĞİ ACILARA KOMPLOLARI KALDIRABİLECEK MİSİN DİYORUM ? Yok yok cidden haklısınız tamamiyle !!! gelişmeleri yazarım size
canım benım öyle yemin eden insanlarla tanıştımki aklın hayalin durur doğru sölese yemin etmez. gözlerimle gördüğüm şeyi din allah tanımadan yeminlerle inkar eden insan tanıdım. sadece o gözlerimle gördüğümü bilmiyordu sadece duydum sanıyor ve tam gaz inkara devam bu gün karşısına çıksam gene yalan der bende gözlerimle gördüm diyemiyorum bunu bana gösteren arkadaşıma zarar verir.. anlican hala yemın üstüne yemin içiyo ki bende kendimden şüphe eder oldum artık nasıl olabilir diyosun ama oluyo canım ya karaktersiz o kadar çok insan varki..
entrikalı pembe diziler gibi adam. uğraşma böyle insanlarla yorulduguna akabinde ağladıgına ve onlar için yaşlandığına değmez!!
YOK SİMDİ DÖNMEYE BAŞLADI..GÜYA EMİNMİŞ COCUK ONDAN DEGİLMİŞ PARA KOPARMAK İÇİN VS İFTİRA ATMIS. FELAN FİLAN..BİR SÜRÜ KUMPAS..BEN SİMDİDEN YORULDUM BU NE BABASI BİLE DEMİŞ Kİ KAC TANE DAHA TORUNUM VAR DEMİŞ BASIMIZA BUNU DA MI GETRİCEKTİN FALAN DEMİŞ....Bİ KADIN HİSSEDER GERÇEKTEN BEN HİSSEDİYORUM BU ANLATIKLARI DÜPEDÜZ YALAN...AMA ÖYLE BİR YEMİN EDİYOR Kİ AKLIM ŞAŞIYOR YAAA..ALLAH ÜZERİNE YEMİN NE DEMEK İŞTE ORDA KENDİMİ SORGULUYORUM !ACABA MI DİYORUM...SONRA DİYORUM Kİ TAMAM DOGRU OLSUN PEKİ BÜTÜN BU DOGRULUKLARIN VERDİĞİ ACILARA KOMPLOLARI KALDIRABİLECEK MİSİN DİYORUM ? Yok yok cidden haklısınız tamamiyle !!! gelişmeleri yazarım size
Sen hala aynı yerdemisin güzelim ya.Hala ne gelişmesi.Sana yazdıklarımız senin için anlam ifade etmiyorsa,çeşit olsun diye mi konu açtın.Biz sana görüşme,arama açma numaranı değiştir diyoruz.Sen yok çocuk ondan değilmiş diyorsun aradım diyorsun.Yani derdin çocuğun kimden olduğumuydu.Sen devam et.Kolay gelsin.
Ama burda kimse senin kötülüğünü istemez ki. Yani yorum atan herkes o adamın yalan söylediğinde hemfikir. Başına çok daha büyük belalar getirmeyeceği ne malum? Adam gelsin gelmesine de 5 aydır neredeydi? Yani sen sahiden o halasının babasının başına gelenlere inandın mı? Hep de geleceği tarihe denk gelmesi tesadüf mü?
Görüşüp görüşmemek sana kalmış tabii ama görüşürsen herşeyin daha zor olacağı kanaatindeyim. Telefonla ya da netten konuşmakla böyle etkilendiysen yüzyüze daha çok etkileneceksin;şimdi her söylediğini -uzaktan- he he deyip geçiriyorsun ama yüzyüzeyken umursamaz bir tavır içinde olacağına inanmıyorum açıkcası. Tercihim görüşmemen yönünde. Herşeyi daha karmaşık hale getirmeden bitir ilişkini. Gözünün önünde değil ya kuzum unutursun gider ki bence yaşadığın hoşlantıdan öte değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?