Ya özür dilerim yaranızı deştim sanırım.Şöyle bir babam olsaydı ne olurdu, offf of. Benimkide hastanede ben can çekişirken gelmeye tenezzül etmez (altında arabası var aynı semtteydik) aradığım zaman meşgule atar... Kusura bakma içimi döktüm...
İnşallahBenim de annem babam bekarken böyle olduğu için ve ben bunun üstesinden gelemediğim için maalesef yardımcı olamayacağım umarım yardımcı olan biri çıkar
Baban değişmeyeceğine göre tek çare evlenmek gibi duruyoİnşallahbu derde bir çare olsa keşke. Tamam anlıyorum onları da ama ben de artık çok bunaldım.
Hahaha . Ay evlenince de karışıyorBaban değişmeyeceğine göre tek çare evlenmek gibi duruyo
Ya özür dilerim yaranızı deştim sanırım.
Ama inanın böylesi de çok zor. Yaşamayana göre prenses hayatı ama inanın öyle değil
Babanı engelle instadanHahaha . Ay evlenince de karışıyorinstaya foto atsam arıyor neden atıyorsun ? Diye
Bende böyle bir babam olması için neler vermezdimŞöyle bir babam olsaydı ne olurdu, offf of. Benimkide hastanede ben can çekişirken gelmeye tenezzül etmez (altında arabası var aynı semtteydik) aradığım zaman meşgule atar... Kusura bakma içimi döktüm...
HahahaAhahahahaha yok artık anca bu kadar olur,ayyyyniyiz,kardeş durumlarına kadarGeçen şehirdisinda idi bide benimki ,dışarıdaydım akşam 9da her yerden ariyo peri evde mi ki,eve geldi mi,nerde diye
Değişmezler bu saatten sonra bence,alışmak lazım ben böyle yapınca gidip iki yanak alıyorum sariliyorum eheheh yapıp sevimlilik tasliyorum.
Üniversite de özelden devlete geçiş yapacagim diyince tamam istemiyosan okul okuma devlete geçmek yok demişti
Aslında babamın tek derdi bana birisi ya asılırsa , ya kandırırsa. Beni hala 18 falan sanıyor. Geldim 30yaşımaKeşke benim babam da sizin babanız gibi olsaydı. Benim babam da aşırı baskıcı ama sizinki gibi endişeden değil, sırf erkek olduğu, onun her dediği yapılması gerektiği için baskı kurup dediğini yaptırır. Ne maddi anlamda ne de manevi babamdan hiçbir fayda görmedim ki desteğini de istemiyorum, tek isteğim sorun yaratmaması. Ben sizin diğer konularınızı da okumuştum. Hiçbirimiz mükemmel değiliz, babanızı değiştirebiliyorsanız değiştirin ama değişmiyorsa gerçekten şükredin halinize. Sizin yaşadığınız da kendinizce zordur eminim, ben de tiyatroya gidince geç bittiği için rahat rahat gidemiyorum sürekli birilerinin aramasını istemiyorum ama sizin babanız endişelendiği için arıyor. Benim babam ise, " benim kızım nasıl bu saatte benim sözümü dinlemez, sokaklarda olur" düşüncesiyle arar. Arada o kadar fark var ki... :) Babanıza baba diyebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?