Evlenmemi asla istemiyor. Hatta bazen bir kere evlendin işte bir nane yok boş ver biz birlikte kalalım falan diyor. Ya inanın kıyamıyorum ama her alanda bana aşırı karışıyor. Kiloluydum bir dönem. Kg ver dedi verdim. Şimdi de bu şekilde olmaz çok cazipsin diyoreğer evlilik yakınsa kurcalama.
adam kendince kızına iyilik yapıyor..
yok daha evliliğe var diyorsan, konuşmayı dene.
onu çok çok sevdiğini, çok iyi anladığını, inşallah senin de evlatlarına böyle güzel sahil çıkabilen ebeveyn olmak istediğini, öte yandan artık kendine bakabilecek, koruyabilecek yaşa geldiğini, kendi kararlarını alabileceğini, saatler konusunda istanbul da yaşadığın gerçeğini anlat.
kırmadan dökmeden hallet, kıyamam baban korumacı ve evet can sıkıcı ama kendince haklı adam
Hikayeden engelledim diye benle 5gün konuşmadıBabanı engelle instadan
Teşekkür ederiz. Biz oldum olası hır gür bir aşk yaşıyoruz. Ama bazen gerçekten kaçasım geliyor. Geçen bir baktım eve ustalar gelmiş. Teras katına demir parmaklık yaptıracakmışİçini bilemem de dışardan çok tatlı gözüküyorsunuz baba kız
Allahtan babam böyle seyleri pek bilmezHikayeden engelledim diye benle 5gün konuşmadıfake hesap açıp ekleyeceğim diyor sürekli
O zaman da maalesef çok korkak olduğum için hiç bir şey diyemiyordum. Çünkü en ufak bir şeyde sindiriyordu .Bu eşiği 18-20 yaş arası aştın aştın, aşamazsan kurtuluş yok malesef.
ahaahahah kajmery banlanicaz demişti,inş küfür etmemiştir arkamdan dedimHahahaban arkadaşım hoş geldin. Geçen Müdüre nasıl hunharca banladı bizi
Ya devlette okuyunca beni bıçaklarlar diye korktusağ -sol kavgası olur sen arada kalırsın dedi.
Bende şirinlik yapıyorum ama istedikçe fazlasını istiyor
Evlenmemi asla istemiyor. Hatta bazen bir kere evlendin işte bir nane yok boş ver biz birlikte kalalım falan diyor. Ya inanın kıyamıyorum ama her alanda bana aşırı karışıyor. Kiloluydum bir dönem. Kg ver dedi verdim. Şimdi de bu şekilde olmaz çok cazipsin diyor
+1Bu eşiği 18-20 yaş arası aştın aştın, aşamazsan kurtuluş yok malesef.
Hahaha ay aynı baba modeliahaahahah kajmery banlanicaz demişti,inş küfür etmemiştir arkamdan dedim
Ayy ayyyni cümle benimki de aynısını kurdu,arada kalırsın olmaz kendi okulunda bitireceksin diye. Sanki her okuyan şey oluyo orda
Liseyi devlette okudum kolejle gorusmus anlasma yapmisti,depresyona girmistim mecbur istedigim yerde okudum,gidip araştırmış mudurenin kocasini tanıyormuş onunla görüsmüş sonra müdüre ile görüşmüş numara vermiş,beni sık sık arayın ne yapiyo ne ediyo bilgilendirin demiş. Bi derse girmiyorum aksam babam diyo ki nerdeydin
Gelmiş mudurenin odasına balkonda tenefüste izliyo beni,akşam geldi dediki eeeee sen yürüyünce o p.zevenkler hep bakacak mi böyle sana, okulundan gerçekten memnun musun
Aksine aşırı yoğun çalışıyor. Ama o yoğunlukta bile aklının bir köşesindeyim. Yok valla bu konuda anlayışlı değil.yani haksız sayılmaz, yok bir nane gerçekten
konuşmaktan başka çaren yok. anlayışlı da bir adam anladığım kadarıyla. hani egosunu tatmin etmek için baskı yapmıyor.
gerçekten korumacı.
ama sakınan göze çöp batar.
biraz rahatlamaya baksın :)
işi gücü ne? boş vakti mi çok? papağan, kuş, kedi gibi bir evcil edinse de onunla mı vakit geçirse biraz
Erkek arkadaşımı kız ismiyle kaydettimTamamen içgüdüsel davarnip konuşuyor ama cok da sıkmıyordur neticede erkek arkadas edinebilmişsin bunca korumacılığa ragmen
Su eve girme saatleri bir tek evet sıkıntı yani koca bir kadın için...
ahahaahahahahahha hahahahahahahha cok iyiHahaha ay aynı baba modeli
Benim sevgilim vardı o dönem. İlk sevgilim . Babam bana o dönem diz üstü almıştı. Meğer msn okuma yüklemiş içinemsn yazışmalarımızdan sevgilimi anlamış Buluşacaktık sevgilimle konuştuk ettik yeri belirledik . Neyse buluştuk eve geldim babam karşımda oturuyor. Hani o dönen koltuklaki babalar olur ya öyleydi god father gibi surat 5karış nerdeydin dedi hiç kızlarla dedim. Yazıklar olsun bana sana yalanın kötülüğünü aşılayamadım dedi
Meğer gelip uzaktan izlemişpsikopatlıkta kaçıncı seviye ?
İnanın anneyle baba çok farklı oluyor. Annem böyle olsa çok rahat çözerdim ama babam olunca maalesef. Babam çok aşırı korkuyor. Sürekli ya biri bir şey yaparsa , ya biri bir şey derse.en kötüsü de nişanlımla bir şeyler yaşamamdan korkuyor...hadi diyelim yaşadım e bunun günahı bana . Nasıl babamı zapt edicem bilmiyorum.Ya herkes cok tatli falan demis ama aslinda takinti bu. Kimse 30 yasinda bunlari cekmek zorunda degil. Degismez falan diyenler olmus ama bence degisebilir. Ben annemle kavga ede ede ben disaridayken arayip ne zaman geleceksin dememeyi ogrettim. Ki annem 70 yasinda ogrendi. Endiselerini icinde tutmayi, bana yansitmamayi ogrendi. Sizin babaniz da ogrenebilir. Ama biraz kararli ve sert olmak lazim sanirim. Cocugunu koruyup kollamak tabi ki guzel ama 30 yasindayken bu sekilde degil.
Başınız sağ olsun...Okurken istemsizce keşke babam hayatta olsaydı da böyle sorunlar yaşasaydım dedim. Allah başka dert vermesin be kardeşim.
Aksine aşırı yoğun çalışıyor. Ama o yoğunlukta bile aklının bir köşesindeyim. Yok valla bu konuda anlayışlı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?