Kendimden nasıl soğutabilirim?

7 yas olur da 8 mi olmaz :KK70: cocugun yaninda ablasi teyzesi falan durursun ya bunu kendine yapma senin yasinda ve oturdugun yerlere yakin asik olacak biri yokmu. Nasil bukadar ciddiye almissin belkide onun icin sadece bir internet aski veya zaman gecirmek icin hepimiz biliyoruz erkeklerin kendinden yasca buyuk kadinlara zaaflari var, ayrica erkekler kadinlardan gec olgunassir simdi belki fark etmiyo akillarniz falan uyusmus ama ilerde yas farki beli olacaktir.. Belkide karsisina daha nekadar asik olunacak kizlar cikacak buna engel olma kendini de aylene ve cevrene rezil ettme :)

Ya rezil olunacak bir durum olduğunu sanmıyorum çünkü yakın bir arkadaşım kendinden 10 yaş küçük biriyle evli maşallah çok da mutlular.

Ama ben onun kadar güçlü değilim malesef.

Ben 21 yaşındayım ama 20 yaşındaki biri bana bile çocuk gibi geliyor. Olgun bir kadının ergenin tekiyle ne işi olur ? 35e 27 deseniz anlarım ama 20 yaş çok küçük. Hele ki erkek için. Millet duysa adınız subyanciya çıkar valla. Hiç bir şekilde oluru yok. Uzak durun.

Ben 21 yaşındayım ama 20 yaşındaki biri bana bile çocuk gibi geliyor. Olgun bir kadının ergenin tekiyle ne işi olur ? 35e 27 deseniz anlarım ama 20 yaş çok küçük. Hele ki erkek için. Millet duysa adınız subyanciya çıkar valla. Hiç bir şekilde oluru yok. Uzak durun.

Sübyancı demek için 18 yaşından küçük olması gerek kavramları karıştırmayalım hakarete varıyor çünkü.

Ben eşimden altı yaş büyüğüm ama biz tamıştığımızda o 27 yaşındaydı. Yani 20 yaş erkeğin kafasında kavak yelleri esen bir yaş bu yüzden evlenme gibi düşüncelere kapılmazdım ben olsam. Ama yaş farkı eğer iki kişi birbirini severse sorun olmamalı. Biz çok iyi anlaşıyoruz mesela eşimle.

Bahane değil seviyorum ama engel de olmak istiyorum.

Mantıklı gerekçe istedim sadece sizden. Yardım olarak.
yüzyüze hiç görüşmemişsinin değil mi yanlış mı anlıyorum.
sevmek oluyo mu bu şekilde.
ben mi çağdışı kalmışım nedir.

Yüzyüze görüşmeden nasıl bu kadar emin olabilirsin ki zaten hem ondan hem ilişkinizden. 1 yıl boyunca neden hiç yüzyüze gelmediniz belki başka yalanları daha vardır. Yaşı kafaya takıyorsan da anlatıp iletişim yollarını engelleyeceksin

Ben eşimden altı yaş büyüğüm ama biz tamıştığımızda o 27 yaşındaydı. Yani 20 yaş erkeğin kafasında kavak yelleri esen bir yaş bu yüzden evlenme gibi düşüncelere kapılmazdım ben olsam. Ama yaş farkı eğer iki kişi birbirini severse sorun olmamalı. Biz çok iyi anlaşıyoruz mesela eşimle.

Evet mesele burada yaş farkından çok konum farklılığı gerçekten haklısınız.

Bahane değil seviyorum ama engel de olmak istiyorum.

Mantıklı gerekçe istedim sadece sizden. Yardım olarak.
Ben karşı değilim yas farkına fiziken çok büyük farklılık olmadığı sürece. Yas farkını bu denli sorun edecektiniz madem keşke bağlanmadan bitirseydiniz. Ama 20 yaşındaki bir erkeğin evlilik laflarina cok ta itibar etmemenizi öneririm.

Sübyancı demek için 18 yaşından küçük olması gerek kavramları karıştırmayalım hakarete varıyor çünkü.
Hayır hakaret amaçlı söylemedim yanlış anlamayın. Türk insanının bakış açısı bu çünkü degistiremezsiniz.
Anladigim kadariyla sizde kopmak istemiyorsunuz. Peki sonu nereye varacak ? Gerçekten bir birliktelik yasayabileceginize inaniyorsaniz 3 4 sene beklemeniz gerek ki mesleğini bulsun. Siz 32 o 24 yasinda olacak.Peki sizi beğenecek mi ilerde ? Unutmayin ki onun siz kadar yasanmisligi yok.Kendi yasiti kızlara gözü kayacaktir illa. Bundan korkmuyor musunuz mesela ?

yüzyüze hiç görüşmemişsinin değil mi yanlış mı anlıyorum.
sevmek oluyo mu bu şekilde.
ben mi çağdışı kalmışım nedir.

Ben de inanmazdım ama insan olarak en başta seviyorum.

Çağdışı olmak değil eskiden de mektup arkadaşlığı varmış bi farkı yok bence.

Ama yüzyüze gelmemiz önemliydi tabi.

Her şeye rağmen kararlıyım bazı takıntılarım hep vardı.

Hayırlısı olsun inşallah.

Hayır hakaret amaçlı söylemedim yanlış anlamayın. Türk insanının bakış açısı bu çünkü degistiremezsiniz.
Anladigim kadariyla sizde kopmak istemiyorsunuz. Peki sonu nereye varacak ? Gerçekten bir birliktelik yasayabileceginize inaniyorsaniz 3 4 sene beklemeniz gerek ki mesleğini bulsun. Siz 32 o 24 yasinda olacak.Peki sizi beğenecek mi ilerde ? Unutmayin ki onun siz kadar yasanmisligi yok.Kendi yasiti kızlara gözü kayacaktir illa. Bundan korkmuyor musunuz mesela ?

Benim de aklıma yatmıyor bisürü şey.

Belki bitirmek için sizden cesaret alırım diye açtım konuyu da zaten.
O genç ben mantıklı karar alayım diye düşündüm.
Hakaretler havada uçuştu.
Ben kimseyi kullanmıyorum o beni ben onu insan olarak en başta seviyoruz.
Birbirimizden hiç bi beklentimiz olmadı sevmekten başka.

Ama zor iştr çok iyi biliyorum.

Merhaba hanımlar.

Daha önce de benzer bi konu açmıştım, sosyal medya platformunda biriyle tanıştım eski sevgililer hakkında dertleşirken birbirimizi sevmeye başladık.
Arada 7 yaş fark olmasına rağmen, daha önce kendimden küçük biriyle hiç ilişkim olmamasına rağmen sevdim.

Samimi içten bi çocuk, çok kavga ediyoruz ama hatası var ise hemen özür diler 1 yıl oldu sadece telefondan ve netten sohbet ediyoruz.
Evliliği bile konuştuk.
Dün bana aslında söylediğinden 1 yaş daha küçük olduğunu söyledi yani ben 28 o 20 yaşında.

Küçük erkek kardeşimden bile 1 yaş küçük olduğunu öğrendim yani.

Çok sık tartışsak da asla vazgeçmedik ama ben yaşı hep taktım 2 kez rüyama bile girdi bu yaş konusu aileme açıklayamadığımı görmüştüm rüya esnasında.

Zaten takıntım var 1 yaş daha küçük çıktı. Tamam onu kabul ettin 1 yaş farkı da kabul diyenleriniz olabilir ama ben bu durumdan hem korktum zaten.

Onu da düşünüyorum belki başka insanlarla tanışmasına engel olacağım biliyorum çok seviyor çok alıştı bana sadece sevgili değil arkadaş gibi de seviyor.

Şimdi akıl verin bana lütfen onu kendimden soğutmak için ne yapmalıyım?

canım sen o admla tanıs yakından bak . sana soylediği baska yalanlarda vardır.

Merhaba hanımlar.

Daha önce de benzer bi konu açmıştım, sosyal medya platformunda biriyle tanıştım eski sevgililer hakkında dertleşirken birbirimizi sevmeye başladık.
Arada 7 yaş fark olmasına rağmen, daha önce kendimden küçük biriyle hiç ilişkim olmamasına rağmen sevdim.

Samimi içten bi çocuk, çok kavga ediyoruz ama hatası var ise hemen özür diler 1 yıl oldu sadece telefondan ve netten sohbet ediyoruz.
Evliliği bile konuştuk.
Dün bana aslında söylediğinden 1 yaş daha küçük olduğunu söyledi yani ben 28 o 20 yaşında.

Küçük erkek kardeşimden bile 1 yaş küçük olduğunu öğrendim yani.

Çok sık tartışsak da asla vazgeçmedik ama ben yaşı hep taktım 2 kez rüyama bile girdi bu yaş konusu aileme açıklayamadığımı görmüştüm rüya esnasında.

Zaten takıntım var 1 yaş daha küçük çıktı. Tamam onu kabul ettin 1 yaş farkı da kabul diyenleriniz olabilir ama ben bu durumdan hem korktum zaten.

Onu da düşünüyorum belki başka insanlarla tanışmasına engel olacağım biliyorum çok seviyor çok alıştı bana sadece sevgili değil arkadaş gibi de seviyor.

Şimdi akıl verin bana lütfen onu kendimden soğutmak için ne yapmalıyım?

20 yaşında bir ÇOCUK la nasıl evilik konuşulur
işsiz güçsüz ,totosunda pireler uçuşuyordur onun

kesin ve net konuşun ve bitirin

Ya rezil olunacak bir durum olduğunu sanmıyorum çünkü yakın bir arkadaşım kendinden 10 yaş küçük biriyle evli maşallah çok da mutlular.

Ama ben onun kadar güçlü değilim malesef.

Arkadaşın kaç yaşında eşi kaç yaşındaydı evlendiklerinde. Yaş farkının bence hiç bir sakıncası yok. Ama 21 yaşındaki bir insana yetişkin demek bile zor.

Benim de aklıma yatmıyor bisürü şey.

Belki bitirmek için sizden cesaret alırım diye açtım konuyu da zaten.
O genç ben mantıklı karar alayım diye düşündüm.
Hakaretler havada uçuştu.
Ben kimseyi kullanmıyorum o beni ben onu insan olarak en başta seviyoruz.
Birbirimizden hiç bi beklentimiz olmadı sevmekten başka.

Ama zor iştr çok iyi biliyorum.
Hayır zor filan değil. Siz zorlastiriyorsunuz. 20 yaşında daha sesi bile doğru düzgün oturmamis biriyle olmaz,yapamazsiniz. Siz sakinlik isteyeceksiniz o gezip tozmak isteyecek. Siz çocuk isteyeceksiniz o hazır hissetmeyecek. Madem bir anda bitirmek zor geliyor arkadaş olarak konuşmaya devam edin. Günden güne azaltın sohbetlerinizi. Şuanda sevgilimisiniz ? Degilseniz yeni biriyle tanistiginizi söyleyin mesela.

Arkadaşın kaç yaşında eşi kaç yaşındaydı evlendiklerinde. Yaş farkının bence hiç bir sakıncası yok. Ama 21 yaşındaki bir insana yetişkin demek bile zor.

Arkadaşım 30 sevgilisi 20 yaşındaymış sevgili olmuşlar.

Böyle bir örnek olunca kafam karıştı işte.. :/

Ama o üniversiteye geç gitmiş bazı sebeplerden ikisi de öğrenciymiş.

Hayır zor filan değil. Siz zorlastiriyorsunuz. 20 yaşında daha sesi bile doğru düzgün oturmamis biriyle olmaz,yapamazsiniz. Siz sakinlik isteyeceksiniz o gezip tozmak isteyecek. Siz çocuk isteyeceksiniz o hazır hissetmeyecek. Madem bir anda bitirmek zor geliyor arkadaş olarak konuşmaya devam edin. Günden güne azaltın sohbetlerinizi. Şuanda sevgilimisiniz ? Degilseniz yeni biriyle tanistiginizi söyleyin mesela.

Yeminler ettiriyor zorla.

Kimse yok değil mi de diye.

Takıntı olmuş iyice onda.

Çok fazla olgunluk beklemiyorum doğrudur.
Kararlı olmam lazım.

Katiliyorum. Bence de 8 yas fark olmasi problem degil ama gorustugunuz kisinin yasi kucuk. O 25 siz de 30'lu yaslarda olsaniz daha olumlu olurdu. Yalniz ben net uzerinden kurulan iliskilere olumlu bakmiyorum pek...
Bir de bazi arkadaslar cok kirici yorum yapmis ablasi gibi vs. Burada kac kisinin sevglisi erkek arkadasi kendisiyle yasit? Genelde erkekler daha buyuk oluyor. Erkek, kendinden 5 yas hatta 10 yas kucuk bayanla evlense sorun yok olabilir ama bayan kendinden kucuk birini begenince subyanci muamelesi yapiliyor. Ozellikle de kadinlar yapiyor bunu. Bazi bayanlar diger bayanlari ezmeye yermeye ne kadar merakli.
8 yaş fark çok hissedilir 20li yaşlarda... 26-27 yaşın üstünde olsa daha farklı düşünürdü. Yaşından küçük gösteren bir hanımsanız niçin 8 yaş fark olmasın ki? Açıkçası 5-6 yaşa kadar kadının büyük olduğu durum bana hiç anormal gelmiyor, gayet de olabilir.

Ama sorun 20 yaşında olması...
Sadece netten görüşüyorsanız, irtibatı direkt kesin yani zor değil ki.

Back
X