- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
zaten simdi kendinden epey büyük kadinla evlenen kalmadi hic muahalefet olucam diyeee?!!
o örneği kendisi verdi, ben de cevabımı verdim.
günümüzü 500lü yıllarla kıyaslayacaksan ohoooo. alakasız bi durum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten simdi kendinden epey büyük kadinla evlenen kalmadi hic muahalefet olucam diyeee?!!
Katiliyorum. Bence de 8 yas fark olmasi problem degil ama gorustugunuz kisinin yasi kucuk. O 25 siz de 30'lu yaslarda olsaniz daha olumlu olurdu. Yalniz ben net uzerinden kurulan iliskilere olumlu bakmiyorum pek...
Bir de bazi arkadaslar cok kirici yorum yapmis ablasi gibi vs. Burada kac kisinin sevglisi erkek arkadasi kendisiyle yasit hep erkekler daha buyuk oluyor. Erkek kendinden 5 yas hatta 10 yas kucuk bayanla evlense sorun yok olabilir ama bayan kendinden kucuk biri begenince subyanci muamelesi yapiyorlar. Kadinlar diger kadinlari bu kadar ezmeye yermeye ne kadar merakli.
Arkadaşım 30 sevgilisi 20 yaşındaymış sevgili olmuşlar.
Böyle bir örnek olunca kafam karıştı işte.. :/
Ama o üniversiteye geç gitmiş bazı sebeplerden ikisi de öğrenciymiş.
Millet neyi kıskanacak allah aşkına? Senin kendinden 8 yaş küçük bir ergene aşık olmanı mı? Biraz daha mantıklı ve yaşına göre düşün lütfen. Şu cevaptan olgunluk olarak sanal sevgilinle yaşıt olduğun anlaşılıyorNeyse hanımlar gülmeye doyduysanız konuyu kapatıyorum birazdan yetkiliye bildirip.
Sadece şunu diliyorum umarım kendinizden 8-10 yaş küçük birini sevip beni anlarsınız.
Ben de çok yadırgardım çünkü.
Size burda kocam kaynanam şöyle bir muamele yaptı desem mi yardım edeceksiniz sadece.
Kıskançlık bu yaptığınız yeminle.
Gerçekten Yardımcı olmaya çalışanlara teşekkür ediyorum.
Millet neyi mıskanacak allah aşkına? Senin kendinden 8 yaş küöük bir ergene aşık olmanı mı?
Mesajların tamamını okuyamadım ama nişanlılık sürecinden çıktıktan sonra kendinizi zorlamayacak, ama bir şeyler konuşup paylaşabileceğiniz birisi ile bir zaman dilimini paylaşmak istemişsiniz.
8 yaş bence çok değil ama 20 yaşında bir insan çok genç. Ayrıca hiç yüz yüze gelmemişsiniz de.
Durumu ona açıklarsınız. Sonuçta 28 yaş ve 20 yaşlarında iki insan artık hayatlarının farklı dönemlerini yaşayan insanlardır. Bunun için artık bu işe bir son vermeliyiz diyebilirsiniz.
Ama şu da var aşık yaşı, şekli yoktur bence . Her ikinizde bekar insanlarsınız. Belki siz olgunluk sevmiyorsunuz, oda olgun karakterdeki insanları seviyor. Neden olmasın. (İşin içinde aşk varsa asla kıyamam. (Görmeden aşk olur mu? Onun yorumunu size bırakıyorum.) :) )
Hakkınızda hayırlısı olsun...
Millet neyi kıskanacak allah aşkına? Senin kendinden 8 yaş küçük bir ergene aşık olmanı mı? Biraz daha mantıklı ve yaşına göre düşün lütfen. Şu cevaptan olgunluk olarak sanal sevgilinle yaşıt olduğun anlaşılıyor
İyide de 500 lu yıllarla ne alaka? O zaman normal olduğunu nerden biliyorsunuz? Konu Sahibi yaptığı yanlışın farkında zaten ve bizden tavsiye istiyoro örneği kendisi verdi, ben de cevabımı verdim.
günümüzü 500lü yıllarla kıyaslayacaksan ohoooo. alakasız bi durum.
İyide de 500 lu yıllarla ne alaka? O zaman normal olduğunu nerden biliyorsunuz? Konu Sahibi yaptığı yanlışın farkında zaten ve bizden tavsiye istiyor
Merhaba hanımlar.
Daha önce de benzer bi konu açmıştım, sosyal medya platformunda biriyle tanıştım eski sevgililer hakkında dertleşirken birbirimizi sevmeye başladık.
Arada 7 yaş fark olmasına rağmen, daha önce kendimden küçük biriyle hiç ilişkim olmamasına rağmen sevdim.
Samimi içten bi çocuk, çok kavga ediyoruz ama hatası var ise hemen özür diler 1 yıl oldu sadece telefondan ve netten sohbet ediyoruz.
Evliliği bile konuştuk.
Dün bana aslında söylediğinden 1 yaş daha küçük olduğunu söyledi yani ben 28 o 20 yaşında.
Küçük erkek kardeşimden bile 1 yaş küçük olduğunu öğrendim yani.
Çok sık tartışsak da asla vazgeçmedik ama ben yaşı hep taktım 2 kez rüyama bile girdi bu yaş konusu aileme açıklayamadığımı görmüştüm rüya esnasında.
Zaten takıntım var 1 yaş daha küçük çıktı. Tamam onu kabul ettin 1 yaş farkı da kabul diyenleriniz olabilir ama ben bu durumdan hem korktum zaten.
Onu da düşünüyorum belki başka insanlarla tanışmasına engel olacağım biliyorum çok seviyor çok alıştı bana sadece sevgili değil arkadaş gibi de seviyor.
Şimdi akıl verin bana lütfen onu kendimden soğutmak için ne yapmalıyım?
henüz askerlik yapmamış biri için hisleriniz karşılıklı olarak heyecandan ibaret olabilir. 25-35 olsaydı devam edin derdim ama 20 yaş cidden küçük. ergen yaşı gibi geliyor bana.Merhaba hanımlar.
Daha önce de benzer bi konu açmıştım, sosyal medya platformunda biriyle tanıştım eski sevgililer hakkında dertleşirken birbirimizi sevmeye başladık.
Arada 7 yaş fark olmasına rağmen, daha önce kendimden küçük biriyle hiç ilişkim olmamasına rağmen sevdim.
Samimi içten bi çocuk, çok kavga ediyoruz ama hatası var ise hemen özür diler 1 yıl oldu sadece telefondan ve netten sohbet ediyoruz.
Evliliği bile konuştuk.
Dün bana aslında söylediğinden 1 yaş daha küçük olduğunu söyledi yani ben 28 o 20 yaşında.
Küçük erkek kardeşimden bile 1 yaş küçük olduğunu öğrendim yani.
Çok sık tartışsak da asla vazgeçmedik ama ben yaşı hep taktım 2 kez rüyama bile girdi bu yaş konusu aileme açıklayamadığımı görmüştüm rüya esnasında.
Zaten takıntım var 1 yaş daha küçük çıktı. Tamam onu kabul ettin 1 yaş farkı da kabul diyenleriniz olabilir ama ben bu durumdan hem korktum zaten.
Onu da düşünüyorum belki başka insanlarla tanışmasına engel olacağım biliyorum çok seviyor çok alıştı bana sadece sevgili değil arkadaş gibi de seviyor.
Şimdi akıl verin bana lütfen onu kendimden soğutmak için ne yapmalıyım?