- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.368
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ya kasılman normal bisey demekki onlari onemsiyosun ben oğretmenim ben bile kendimden ust seviyede birini gorsem kasiliyorum 15 20 yillik ogretmenlerin yaninda geriliyorum kelimeler birbirine giriyor ayrildigimda yuz kez dusunuyorum acaba cok mu sacma konustum diye bu senin okumadiginla onlarin okumusluğuyla ilgili degil ki
Bir tek onlarin yaninda kasiliyosun onlarin okumuslugunu kendine dert etmissin hayatin bunlari dusunerek harcayacagin zamanların pismanliğiyla gecmesin
çok tatlisin be :))Ayy aklima geldi yineee cokk guldum ben neden oyle oluyorum baskalarini dil papuc gibi ama onlarin yaninda cok sacmaliyorum :)
Simdi bu baska konu sanirim senin ne demek istediğini anladim kafa yapisi evet ben de bu sorunu yasiyorum bazi tuhaf insanlar var onlardan uzak duruyorum bir araya nadir geliyoruz geldigimizde de havadn sudan konusyoruz ortak konular yaniBen biraz olayi okumusluga bagladim ama dusundugumde ben baska okumuslarla cok iyi anlasirim .kafa yapimiz bir degil iste
çok tatlisin be :))
Ben de eskiden senin gibiydim.Hala zaman zaman senin gibi olabiliyorum.
Yaninda kasildigim birsey sandigim ukala kişiler aslinda hiçbirşeymiş.Tek tek gözümde kuçulttum onlari.
Hep ince ve takintili insanlar bu hale gelir zaten.Ben de takintiliyim.Bu ara garip bir takintim var.Nasil anlatsam ki...Mesela mavi bardakla mi birsey içsem yoksa çicekli bardakla mi diye düsunuyorum sonra icimden birisi o bardakla icme sakın! kötü birsey olacak! diyor.Ben de korkup hemen öteki bardagi seciyorum
Acaba delirdim mi onu da bilmiyorum
.Neyse zaman seni nasil degistirecek gör bak.Kendine sasiracaksin
Bak sana cok beğendiğim yaziyi gondereyim okursun
Kimseyi gözünde büyütme.
Sen dinlersen konuşabilirler.
Sen umursarsan değerliler.
Eğer bugün vazgeçersen, yarın hiçbiri yoklar.
Hih aynen oyle en iyisi uzak durmak fazla biaraya gelmemek :)Simdi bu baska konu sanirim senin ne demek istediğini anladim kafa yapisi evet ben de bu sorunu yasiyorum bazi tuhaf insanlar var onlardan uzak duruyorum bir araya nadir geliyoruz geldigimizde de havadn sudan konusyoruz ortak konular yani
Yav simdi o zamanda esinle problem yasarsin onlar senin kardesin artik benim kisi gibi arkadas değil ki omrunun sonuna kadar onlarlasin dost olmaya bak kafana takmaHih aynen oyle en iyisi uzak durmak fazla biaraya gelmemek :)
Zaten bana kalsa en bastan gitmicektim aramizda bozuktu tartismistik esim uzuluyo die gittim baslarda cok itiraz ettim ama olucak gibi degildi esim kafasina takiyodu .suan bende ondn istegim gidiyosakta ayda bir hic olmadi iki hafta bir gidelim ama esime kalsa her hafta ordayiz ve 2.3 gun kaliyozYav simdi o zamanda esinle problem yasarsin onlar senin kardesin artik benim kisi gibi arkadas değil ki omrunun sonuna kadar onlarlasin dost olmaya bak kafana takma
Sen de gulup kendinle dalga gecseydin ya orda, o zaman ozguvenli gorunurdun iste.. Sen onlari aşırı derecede gozunde büyüttüğün icin(cok iyi insanlardir belki, o ayri mesele, senin kendi kendini ezmen sorun), basit seylerde bile kotu hissediyosun bence, hatta ortada hic bi sey yokken icin icini yiyor, yazik bünyeye..Evet gecenlerde mesela bi ruya gormustum gorumceme de anlattim ruyada bebegimin saci siyah ve beyaz tenli gordum diceme esmer beyaz tenli gordum cocumu dedim ve o guldu esmer beyaz tenli nasil oluyo dedi ben yine eziiiikkkk moduna gectim :/
Ben kuafor kursuna gitmek istiyorum esimde biliyo zaten sertifika alip kuafor salonu acmak istiyorum.aciktanda baslamistim ozmanlar calistigim icin kitabi acamiyodum sinav gunude kimlik kaybettim gitmedim sonrada bidaha kayit yaptirmadimbazı kızlar kendi kuyularını kendi kazıyor tabiki ortaokul mezunusun diye cahil değilsin ama kendini niye hiç geliştirmedin 20 yaşında neden evlendin abinin haberi olmadan açıktan okuyabilirdin hadi yapamadın evlenince yapabilirdin yazılırdın açıköğretime sonra bitince ünivesiteye giderdin görümcelerinde yardım ederlerdi sana şimdi hamilesin dogduktan sonra nasıl olucak bu işler okumk cahilliği almaz ama bence herkes meslek sahibi olmalı olur da ilerde eşinden ayrılmak istersen mesleksin ne yapabiliceksin niye kendine bu kötülüğü yapıyorsun gencecik yaşında
Belki de kotu bi sey dusunmuyolardir, senin kuruntun veya bi parça abartman da olabilir.. Oyle dusununce de her hareketlerinin oyle gelmesi normal.. Hem klasik bi sey ama birileri senin icin kotu dusundu diye kotu olmazsin, kendine deger ver, kibirlenmeden tabii : )Cok guzel sozmus tam benlik :) o senin tatliligin. Bende degisicem artik umursamicam onlari :) kim benim icin ne dusunuyosa dusunsun :)
Esinin kardesleri nihayetinde tabiki takar kardes candir her seyi tatli dille halletmeye bak sen kardesini nasil seviyosan onlar da birbirlerini o kadar seviyolar empati yapZaten bana kalsa en bastan gitmicektim aramizda bozuktu tartismistik esim uzuluyo die gittim baslarda cok itiraz ettim ama olucak gibi degildi esim kafasina takiyodu .suan bende ondn istegim gidiyosakta ayda bir hic olmadi iki hafta bir gidelim ama esime kalsa her hafta ordayiz ve 2.3 gun kaliyoz
Buyuk ve en kucuk gorumcem icin bisi diyemem ama diger iki gorumcen ozellikle kimya ogretmeni olan hic iyi niyetli degiller eminim ondnSen de gulup kendinle dalga gecseydin ya orda, o zaman ozguvenli gorunurdun iste.. Sen onlari aşırı derecede gozunde büyüttüğün icin(cok iyi insanlardir belki, o ayri mesele, senin kendi kendini ezmen sorun), basit seylerde bile kotu hissediyosun bence, hatta ortada hic bi sey yokken icin icini yiyor, yazik bünyeye..
Ayrica zaten gorumcelere yaranmak gibi bi zorunluluk yok, kendini rahatlat biraz..
Orasi oyleEsinin kardesleri nihayetinde tabiki takar kardes candir her seyi tatli dille halletmeye bak sen kardesini nasil seviyosan onlar da birbirlerini o kadar seviyolar empati yap
Haklisin:)Bir kere onlar kim? Hepimiz insanız ve ölüp gideceğiz, kimseyi kafanda böyle büyütme. Ama kendin için bol bol kitap oku. Çünkü bizim memlekette çoğu üni mezunu bile kitap okumaz. Bir seneye kalmaz onları geçersin. :) Diksiyonun, kelime dağarcığın, kültürün, hayata bakışın değişir ve gelişir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?