- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.368
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Kimisi beyaz tenli olsada saci siyah olunca esmer diyordilin dolaşmış olabilir takma
Bu mesajinla durumu daha iyi anladım bazı kadınlar insana böyle hissettiriyorAyy aklima geldi yineee cokk guldum ben neden oyle oluyorum baskalarini dil papuc gibi ama onlarin yaninda cok sacmaliyorum :)
disardan okumak gozun kesmiyorsa guzel bir ise gir oylede gelisirsin
yaparsınız, kendinize güvenin, ben liseyi açıktan okudum, bitirdim. Hatta şuan ön lisans okuyorum. Açıköğretim sayfasındaki online testler çok işe yarıyor, ben bol bol o testleri çözmüştümBi konuda kendime guvenemiyorum sanki basimda ogretmen olmadan yapamam gibime geliyo oyuzden aciktan okumuyorum
Dogru diosun bi yandan ben buna sebeb oluyorum bozuldumu fark ettirerek :)Bu mesajinla durumu daha iyi anladım bazı kadınlar insana böyle hissettiriyor
Kimi insanın yanında çok rahat olursun
Kimi insanların yanında kasılırsın
Rüyanı anlatman konusundan ornek vereyim
Kendinle dalga geçebilirsin oyle durumlarda mesela
Ay ne diyorum ben ya saçı esmer işte ahaha falan gibi
Sen ne kadar rahat olursan karşındakinin seni bozması o kadar zor olur
super olurKuafor kursuna gidip sertifikmi alip kuafor acmak istiyorum elimde yatkin zaten :)
Bunu dusunucem ya kursa gidicm yada aciktn okucam ikisindn biri iste :)yaparsınız, kendinize güvenin, ben liseyi açıktan okudum, bitirdim. Hatta şuan ön lisans okuyorum. Açıköğretim sayfasındaki online testler çok işe yarıyor, ben bol bol o testleri çözmüştüm
Aynen yaaa cok istiyorum kuafor salonu acmayi :)super olur
Kendini geliştirmenin en güzel yolu okumak. Kitap oku, gazete oku ne bulursan oku.. Kelime haznen genişler..Kursa gitmeyi dusunuyorum da cokk uzak bize zaten tasinicaz burdan ozaman giderim
Oyle :)Önemli plan kendini geliştirmektir .okuyup meslek sahibi olmuş çok salak var
Olur okurum :)Kendini geliştirmenin en güzel yolu okumak. Kitap oku, gazete oku ne bulursan oku.. Kelime haznen genişler..
Tahsil sadece insanin para kazanmasina bir aractir kisilik degildir. Ben yuksek lisans mezunu bir avukatim ama en sevdigim dostum ilk okul mezunu ve hicbir zaman da onunasagi gormedim. Eger sen kendini degersiz görmeyi birakirsan hersey daha guzel olacaktir emin ol. Sen sacamalayacagim diye panikledikce hersey sarpa sariyordur. Esin seni degerli kiymetli bulmus ki evlenmis once bunu düşün bence.Iyi aksamlar kk
Ozguvenimi tamamen kaybettim kendimi ezik hissediyorum görümcelerimin yaninda çünkü ben ortaokul mevzunuyum onlarsa okulu bitirmia meslekleri belli olan kisiler onlarla sohbet edemiyorum cunku surekli kafamda ya karsilarinda salak gibi gozukursem normalde herkesle cat pat gayet guzel konusuyorum ama onlarin yaninda konusamiyorum cunku konustugumdada batiyorum sacma sapan konusuyorum offfffffff sinirlerim bozuldu evleneli 8.9 ay oldu ben hala onlara alisamadim ve kendimi ezikkkkk hissediyorum bunu nasil atlatirim :///////////
Tahsil sadece insanin para kazanmasina bir aractir kisilik degildir. Ben yuksek lisans mezunu bir avukatim ama en sevdigim dostum ilk okul mezunu ve hicbir zaman da onunasagi gormedim. Eger sen kendini degersiz görmeyi birakirsan hersey daha guzel olacaktir emin ol. Sen sacamalayacagim diye panikledikce hersey sarpa sariyordur. Esin seni degerli kiymetli bulmus ki evlenmis once bunu düşün bence.
Iki haftaya anca kafam rahat olur ev tasicaz ya su islerimiz bitsin ozamn bende rahat rahat ederim :)Bak şimdi canım. Yarın ilk iş bi kitapçıya git. Orda Mümin Sekman - Limit sizsiniz kitabını sor ve satın al. Sonra oku ve bitir. Daha sonra harekete geç. Gorumcelerinle konuşmak zorunda değilsin zaten onlar da seni eğlenceli bulmuyor. Aöl araştır açık öğretim lisesi. O kadar kolay ki hep test oluyor hemen bitirirsin mutlaka okuman gerek.
Hepiniz kitap oku dedinize gore vardir bir bildiniz mutlaka okucam kitap soz :)Kültür cehalet i alır eşeklik baki kalır
İlim irfan meclisinde aradım kıldım talep ilim geride kalmış illa edep illa edep
Okuyanda ayni olmuş bir anlamda okumayanda...işsizliğe bakınca doktorasına kadar yapmış bir arkadaş limoncu birini gördü evini kadar almış keşke limonculuk yapsaydım artık okudum işsizim böyle meslekleride yapmam insanlar ne der onca sene diye psikolojik yardım aldıydı
Sen bol bol kitap oku diploma şart diye kural yokki
Ha istersen açıktan onuda alırsın
Eğitim şart bu gerçek
Kendini geliştirmekte okumakta senin elinde
Sadece diplomayla iş hallolmuyor
Bir sürü kitap oku
Akıl fırtınası estir evdesin zamanında bolmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?