- 29 Mart 2012
- 1.783
- 1.839
- 333
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
İnşallah bir an önce psikoloğa başlarsınız.Merhabalar
Şu an size aglayarak yaziyorum. Buradan baska icimi tamamen dokebildigim hic bir yer yok. En yakinlarima bile anlatamiyorum.
Kendimden baska herkesi seviyorum. Sadece kendimden nefret ediyorum. Daha once de benzer bir konu acmistim. Kendimden hic memnun degilim. Yurtdisina geldim ve farkli oldugum icin mobbinge ugradim.
Sen cirkinsin
Igrencin
Seninle asla kimse evlenmeyecek
Bunlar sadece hatirlayabildiklerim. 3 yil kesintisiz iskence gordum. Sandim ki hepsi bitti. Ama bitmemis icime islemis. Son zamanlarda agliyorum surekli ama gecmiyor. Yengem kucukluk resmime bakti kucukken guzel olan buyuyunce cirkinlesyior dedi. Birisi bana ne kadar guzel kasin gozun var diyince teyzem atlayip kasi gozu kurtariyo bi tek zaten dedi. Ve daha nicesi. En son bi erkek bana saka yoluyla ! Cirkin betty dedi.
Ruhum sanki nesterle delik desik oluyor. Hic kimse olmadi hayatimda. Acikcasi buna dair hayal bile kuramiyorum. Hep bi eksiklik hissi, yetersizlik.
Psikologa gittim bir kere beni anlamadi maalesef. Simdi baskasindan randevu almak icin bekliyorum.
Hic gecmeyecek mi bu?
İnşallah bir an önce psikoloğa başlarsınız.
Size işkence yapan kişiyi şikayet etmeyi neden düşünmediniz?
Buradan bile belli oluyor normal olmadığınız.Ben Almanyaya geldim 13 yasinda. Ozamanlar almancam yoktu derdimi anlatabilecek. Sagolsunlar hepsi bana karsi voltran olusturup mahvettiler hayatimi.
Babamla ilk ozaman birlikte yasamaya basladim ve haliyle catisma halindeydik. Yillar sonra anneme actim konuyu ve sen salaksin bunu kafana taktigin icin dedi. Yani hep yalnizdim yine yalnizim
Yakındaki insanlar ruhuna zarar veriyorsa görüşme onlarla
Buradan bile belli oluyor normal olmadığınız.
Geçmişi geçmişte bırakamadığınız sürece asla mutlu olamazsınız.
Dedim ya bir an önce uzmanla görüşün. Allahım şifa versin inşallah.
Merhabalar
Şu an size aglayarak yaziyorum. Buradan baska icimi tamamen dokebildigim hic bir yer yok. En yakinlarima bile anlatamiyorum.
Kendimden baska herkesi seviyorum. Sadece kendimden nefret ediyorum. Daha once de benzer bir konu acmistim. Kendimden hic memnun degilim. Yurtdisina geldim ve farkli oldugum icin mobbinge ugradim.
Sen cirkinsin
Igrencin
Seninle asla kimse evlenmeyecek
Bunlar sadece hatirlayabildiklerim. 3 yil kesintisiz iskence gordum. Sandim ki hepsi bitti. Ama bitmemis icime islemis. Son zamanlarda agliyorum surekli ama gecmiyor. Yengem kucukluk resmime bakti kucukken guzel olan buyuyunce cirkinlesyior dedi. Birisi bana ne kadar guzel kasin gozun var diyince teyzem atlayip kasi gozu kurtariyo bi tek zaten dedi. Ve daha nicesi. En son bi erkek bana saka yoluyla ! Cirkin betty dedi.
Ruhum sanki nesterle delik desik oluyor. Hic kimse olmadi hayatimda. Acikcasi buna dair hayal bile kuramiyorum. Hep bi eksiklik hissi, yetersizlik.
Psikologa gittim bir kere beni anlamadi maalesef. Simdi baskasindan randevu almak icin bekliyorum.
Hic gecmeyecek mi bu?
Kaşınız gözünüz yerinde ki yengeniz,teyzeniz bişeyler sokuşturmuş.
Azıcık kendinize gelin özgüvenli olun ya !
Hepimiz birer insanız kimse 4 dörtlük değil ki.
Senin kaşın gözün güzedir onun sadece burnu ,ağzı
Herkesi ALLAH FARKKLI güzellikte yaratmış.
Mesele zaten yüzün irkinliğinde değil bakın yukarıda anlattığınız kişilerin içi şişmiş körelmiş Yazık....,
Sizde bu insanlara prim verip kendinizi paralıyorsunuz.
Belli ki uzun süre psikolojik şiddet görmüşsünüz. Negatif beden algısıda bundan kaynaklanıyordur. İnşallah iyi bir terapiste denk gelirsinizde bu sorunlar çözülür. Bazen etrafımız o kadar acımasız oluyor ki ergenlikte bedenimden utandırıldığım için bende çok sorun yaşadım. Kamburum mesela. Hep bir kilo problemim oldu. İnşallah aşarsınız. Farkında olmak ve terapi almak iyi gelicek inşallah...
İŞte yapma bunu kendine neden ya neden ?Suc bende. Aglamaktan kendime acimaktan baska hic birsey yapmiyorum. Hayatim zehir olup gidiyor bende oyle izliyorum
Neden düzelmesin ki? Yeter ki bir gayretiniz olsun. Hayatta herşey bir şekilde olgunlaşmamıza hizmet ediyor. Bu durumunuzla yüzleşip farkındalık kazanırsanız hayat bambaşka ufuklar açar size. Güzel ve anlamlı bir ömür diliyorum.Beni en iyi siz anlarsiniz sanirim. Artik oyle bi dipteyimki hic duzelmezmis gibi geliyor.
İŞte yapma bunu kendine neden ya neden ?
Bak elin var ayağın var sağlıklı bir bireysin.
Siz çalışıyor musunuz yaş kaç acaba ?
Çalışmıyorsanız hayatınızı daha aktif edecek meşgaleler bulun kendinize .
Hayatınızda sizi rahatsız eden kim varsa da saf dışı edin.
Mutlu olmaya bakın ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?