- 27 Ocak 2016
- 1.181
- 1.845
- 133
- 31
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
Allah Allah şu an şaşkınım
Ben de Almanyada yaşıyorum
Kendimi örnek vereyim memlekette kara kaşlı karagözlü sokakta benzerlerini görebileceğin kadınlardan biriyim
Burda valla en güzel bulunan tiplerden biriyim
Değişik tipler her zaman yerlilere daha güzel gelir. Alman erkekleri zaten egzotik, değişik tipli kadın seviyor, güzel buluyor. Koyu renk saç bile yeter
Kaldı ki Almanyada güzel olmak çok çok kolay makyaj yapsan yeter
Kadınları zaten görüyorsundur sen de bakım, güzel giyinme, giyimine dikkat etme vb yok erkekten halliceler
Makyaj yap + topuklu giy toplumun %99undan güzel oluyorsun zaten inan çok kolay
Senin çevren fesat ablacım
Ben teşhisini koydum: Sana iltifat edecek, mal mal bakacak Hans erkek gerek :) Alman erkeklerin olduğu ortamlara gir kendin bak bana inanmıyorsan
bir insana çirkin demek kimin haddine . teyzeniz angelına jolıe mi ?
neden dışarda her havlayan köpeği duyuyorsunuz. siz kendinize değer verin. sözledikleri çok kaba ve kırıcı. ama unutmayın her insan güzeldir.
Evet sukurler olsun elim ayagim tutuyor ama ruhum yerinde degil gercekten. Bunu simariklik diye demiyorum durduk yere aglamak geliyor artik. Sabah kalktim biseyi bahane edip aglamaya basladim 1 saattir agliyorum. Kendimi kiyaslamadigim kimse kalmadi artik. Her seferinde yenilen benim.
25 yasindayim daha okulum bitmedi parttime is bakiyorum ama sorun taa icimde. Ise baslamaya korkuyorum okulu bitiremem diye dusunuyorum cirkinim yetersizim hayatim bu sekilde.
Neden düzelmesin ki? Yeter ki bir gayretiniz olsun. Hayatta herşey bir şekilde olgunlaşmamıza hizmet ediyor. Bu durumunuzla yüzleşip farkındalık kazanırsanız hayat bambaşka ufuklar açar size. Güzel ve anlamlı bir ömür diliyorum.
Allah Allah şu an şaşkınım
Ben de Almanyada yaşıyorum
Kendimi örnek vereyim memlekette kara kaşlı karagözlü sokakta benzerlerini görebileceğin kadınlardan biriyim
Burda valla en güzel bulunan tiplerden biriyim
Değişik tipler her zaman yerlilere daha güzel gelir. Alman erkekleri zaten egzotik, değişik tipli kadın seviyor, güzel buluyor. Koyu renk saç bile yeter
Kaldı ki Almanyada güzel olmak çok çok kolay makyaj yapsan yeter
Kadınları zaten görüyorsundur sen de bakım, güzel giyinme, giyimine dikkat etme vb yok erkekten halliceler
Makyaj yap + topuklu giy toplumun %99undan güzel oluyorsun zaten inan çok kolay
Senin çevren fesat ablacım
Ben teşhisini koydum: Sana iltifat edecek, mal mal bakacak Hans erkek gerek :) Alman erkeklerin olduğu ortamlara gir kendin bak bana inanmıyorsan
Ben küçükken çizgi film karakteri caillou gibiymişim. Suratı bembeyaz kel bir çocuk. Bir insana 40 gün aynı şeyi dersen bir süre sonra inanır zaten. Ben hala iltifat edilince acaba bana acıyormu bu yüzden mi iltifat ediyor diye ara ara düşünürüm. Ama eskiye göre çok daha iyiyim.Tesekkur ederim. 13 yasimdan beri benimle bu yuk. Artik parcam oldu ve yavas yavas inancimi kaybettim o yuzden boyle dusunuyorum.
Eki Görüntüle 2067678
Rebekah küçükken "çirkin olduğu" için kendisiyle dalga geçilmesi nedeniyle eğitimini evde tamamladı.
23 yaşındaki genç kıza, İngiltere Güzellik Yarışması finalinde yarışması için sosyal medyada oy yağıyor.
İngiltere'de, arkadaşları tarafından okuldaki en çirkin buruna sahip olduğu için dalga geçilen Rebekah Hemsley'in ailesi, fiziksel olarak da rahatsız edilmesinin ardından küçük kızlarını okuldan almaya karar verdi.
İkinci sınıftan itibaren annesinin yardımıyla eğitim hayatına devam eden Rebekah, ailesinin destekleri sayesinde başarıya ulaştı. Okulunu başarıyla tamamlayan Rebekah, şu anda İngiltere'nin en ünlü iki ajansı adına modellik yapıyor. ( alıntı )
Kimsenin sizinle dalga geçmesine, aşağılamasına izin vermeyin. Kendinizi sevin, değer verin. Geri dönüşü size kat ve kat iyi olacaktır. Yeter ki ümitsizliğe kapılmayın.
Kendini seviyorsa gayet geçer. Her kötü söz duyan ölsün o zaman, olur mu öyle şey? Sizin sosyalleşmeye ihtiyacınız varBen boyle seyleri duyunca oyle uzuluyorum ki. Cunku biliyorum o an ne hissedildigini. Istedigi kadar iltifat alsin modellik yapsin o yara gecmicek. Ben ne kadar bakim da yapsam ne kadar guzel de giyinsem hic gecmiyor sadece anlik iyi hissetme. Icim yine ayni.
Böyle diyenler nedense abarttıkları kadar çirkin değiller :)
Ne yazık ki seni naif ve kibar buldukları için üstüne gelmişler.
Ne kadar yufka yürekli, ve sevecensen artık...
Bunların kaynağı kendini çok sevmek yerine başkalarını sevmen.
İyi bir psikolog yardımıyla önce kendine hayran ol.
İnan güzelliğin dış görünüşle alakası yok.
Güzellik sadece bir ilüzyon.
Ne kadınlar tanıdım çirkin(kime göre o da ayrı tabi) ama bir konuşuyor, bir bakıyor, bir kültürlü ki milletin aklı çıkıyor.
Kendine odaklan ve kültürüne, bilgine bilgi kat. Parla!
Sana sen çirkinsin, şöylesin, böylesin diyenlere diyemiyor musun ' hadi s.ktirin ordan. herkes dönsün aynaya baksın. ben kendimi o kadar beğeniyorum ki sizin beni beğenmenize ihtiyacım yok.' de bakalım bir diklen sana ne diyorlar.
Hadsizler.
Seni görmek istedim ya. Güzellik gorecelidır. Sen kendini güzel hissedersen guzelsindir. Bakimliysan guzel kokuyosan güzel guluyosn guzelsindir. Mesela ben:) haftada 1 yüzüme ağda yaptrmak zorundaym sakallrm biyiklrm var:) yanaklarm birden sivilce doldu izler kaldı falan ama güzelim. Giyiniorm süsleniorm parfümümü skiorm oh varmı benden daha güzel dik dur ve gülümse :) varmı senden güzeli pozitif ol lütfen lutfennnnnnnnn
teyzen bence ruhen sağlıklı değil.Elbette. Benimki kendi kendini dogrulayan kehanete donustu artik. En onemlisi ben aynaya bakmak istemiyorum. Fotograf cekilmek istemiyorum.
Anneme anlattigimda teyzen saka yapiyor diyor. Gayet ciddiydi ama hadi saka diyelim. Bu saka beni intihara bile surukleyebilirdi. Derdimi kimseye anlatamiyorum. O yuzden buraya yazdim siz beni anlarsiniz diye
Ben bana senin gozlerini cok kiskaniyorum diyip ama agzin burnun igrenc diyen kuzenimin bakislarini hic unutamiyorum.
En son iste soyle derin bi kizsin boyle kulturlusun diyen bir erkek cirkin betty gibisin agzin cok buyuk boyunda cok kisa dedi. Asla kucumsemek ixin soylemiyorum ama arkadaslari arasinda ne kadar cirkinsin diye de dalga geciliyo. Ben kendimi bi cop kovasi gibi hisseidyorum gelen gecen icime tukuruyo.
Böyle diyenler nedense abarttıkları kadar çirkin değiller :)
Ne yazık ki seni naif ve kibar buldukları için üstüne gelmişler.
Ne kadar yufka yürekli, ve sevecensen artık...
Bunların kaynağı kendini çok sevmek yerine başkalarını sevmen.
İyi bir psikolog yardımıyla önce kendine hayran ol.
İnan güzelliğin dış görünüşle alakası yok.
Güzellik sadece bir ilüzyon.
Ne kadınlar tanıdım çirkin(kime göre o da ayrı tabi) ama bir konuşuyor, bir bakıyor, bir kültürlü ki milletin aklı çıkıyor.
Kendine odaklan ve kültürüne, bilgine bilgi kat. Parla!
Sana sen çirkinsin, şöylesin, böylesin diyenlere diyemiyor musun ' hadi s.ktirin ordan. herkes dönsün aynaya baksın. ben kendimi o kadar beğeniyorum ki sizin beni beğenmenize ihtiyacım yok.' de bakalım bir diklen sana ne diyorlar.
Hadsizler.
Aynen
Bunlarin hepsi cevap vermemekten kaynaklaniyor
Anne babalar cocuklarini ezdirmemeli, baksaniza 13 yasindaki cocuga ne laflar etmisler!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?