Kendimden Tiksindim

Vallahi dinlenme tesislerinde bir sürü otobüs duruyor ve içlerinden çıkan çoğu tipler böyle. Yaşadığına üzüldüm umarım bi daha yaşamazsın, kimse yaşamaz..

Konu sahibesi hiç üzülmeyin, kendinizden de tiksinmeyin, tiksinmesi gereken birileri varsa o birşey gördüğünü sanan adamlar, aileniz siz daha çok tepki vermeyin diye bastırmak için öyle söylemişlerdir.
Sizin dediğiniz o şortu da askılıyı da ben hergün giyip sokağa çıkıyorum, yaşımda 44.
Tatilden dönerken kendi arabanızda bu sıcakta eşofman giyecek haliniz yoktu, üstelik giyiminiz sizi ilgilendirir, arabanın içinden 2 bacak 2 kol görüpte gülenleri alakadar etmez.

Evet yorumumda babanı da es geçmişim, ne ilginç bir adammış...

Kendi babamı düşününce böylesi rahatlık tuhaf geliyor...

Koskoca avm'den sırf beni süzüyorlar etrafımda dolanıyorlar diye adamları kovalayarak çıkarmıştı, güvenliğe de tembih etti bu ikisini içeri alma diye :)

Kimisi rahat oluyor bu tarz meselelerde demekki...

Aynen şu an tatil beldesindeyim burada kimse kimseyi süzmüyor nasıl başarıuorlarsa aynından ankaraya da istiyotum :)))

Bilemiyorum,kısa yada askılı giyince ilk olarak kadınlarin baktığı,rahatsız edercesine baktığı,hatta yanındakiyle fısır fısır konuştuğu bir memlekette erkeklerin bakması bana tuhaf gelmiyor artık. Daha 2 gün önce birini bozdum,ne bakıyorsun,işine bak diye.
Babanız ve annenizin tepkisi hakkında şunu söyleyebilirim,öyle bir devirde yaşiyoruz ki,kimin ne olduğu belli değil,bence babanız bu sebeple adamlarin üzerine gidemedi,sonuçta yabancı bir yerdesiniz,ailesi var yanında,adam çekinmiştir zira yan baktı diye adam öldürebilen bir toplum haline geldik. Trafikte sollayana hırslanıp eve kadar takip edip,adam toplayıp gelip,sollayanı öldüren insanlar gördüm haberlerde,çekinmesi için daha bunun gibi yüzlerce örnek vardır emin olun. Babanız sert çıksa adam bıçak çekebilir,dövebilir olabilirde olabilir yani. Anneniz konusuna birşey diyemeyeceğim,muhtemelen usturuplu giyiniyordur,öyle alışmıştır,hani fırsat bu fırsat fikrini dikte etmeye çalışmıştır.
Üzmeyin kendinizi,bunlardan çok var,kadin erkek farketmez,inanın hep karşınıza çıkacaklar.

Malesef ülkemiz açarsan bakarlar diyenlerin ülkesi olduğu için şaşırmıyorum o adamlara... Ayrıca o mola yerleri bu düşüncedeki insanların bolca bulunduğu bir yer orda annenizin babanızın elinden birşey gelmeyeceği için böyle bir savunma yaptıklarını düşünüyorum. Zaten ailenizin zihniyeti bozuk olsaydı size onları en baştan hiç giydirmezdi değil mi? O adamları muhatap alıp laf dalaşına girmektense sizi suçlayıp konuyu kapatmış olabilirler. Siz canınızı sıkmayın böyle ahlaksızlar heryerde malesef....

Ben de adamların umursamayıp gevrek gevrek gülmelerine(gözümün önüne getirebiliyorum) ayar oldun okurken geçmiş olsun

Mesele kisa giymeniz degil, mesele kisa giyerken hareketlerinize dikkat etmeyip frikik vermeniz. Gözümde canlandida simdi pozisyonunuz, ben olsam bende bakardim size. Bundan sonra kisa giydiginizde dikkat edersiniz, sorun olmaz.
Altımda sort varken arabanın on kısmına egildim ama bacaklarım kalcam arabanın arkasında kaldı, ustumdeki ise kapalıydı ne gogsum ne herhangi bir yerim acılmadı. Restoranttan arabanın icine bakıp bakıp gulecek kadar ne var bunda merak ediyorum dogrusu.. Ben de sokakta ilgimi ceken birini gorunce bakıyorum ama 5 snden fazla suruyorsa sorun var demektir.

Kan cıkmasını da istemiyorum ama 23 yasındaki bir kıza uyduruyorsun demek.. Cok zoruma gitti. Bu kadar ben bagnaz dar goruslu olduklarını bilmiyordum.. Kıyafetime hicbir zaman karısmadılar bugune kadar ama o an anlamadım olayı ve bu duruslarını hala koruyorlar

Kıyafetime hic karısmazlar normalde. Yola cıkarken de biraz kapalı yerlerden gecicez ona gore giyin dediler yanıma pantolon aldım olur da yemek icin cıkarsam diye. Ama arabadayken giymek istemedim o bile sorun oldu

Kıyafetime hic karısmazlar normalde. Yola cıkarken de biraz kapalı yerlerden gecicez ona gore giyin dediler yanıma pantolon aldım olur da yemek icin cıkarsam diye. Ama arabadayken giymek istemedim o bile sorun oldu
Demek ki içlerinde yaraları varmış canım ailende bunu diyosa söylenecek bi şey kalmamis demektir

Kızlar tum yorumları okudum tesekkur ederim. Ailem hala durusunu koruyor. Bir özür herhangi bisey yok.. Aksine annem geldi ben bagırdım adamlara ama kanıt yoktu ne yapabiliriz dedi.. Ben orda basbas adamlara bagırırken elim ayagım titreyip aglarken ne olursa olsun destek beklerdim. Ama anlayacak insanlar degiller..bundan sonra da allah vere de bisey olursa arayıp soyleyecegim insanlar da degiller. Uyduruyorsun diyen bir babadan birsey beklemiyorum bu konuda artık. Olayın yasandıgı yer Bursaydı. Bursada bi köftecinin onuydu ama dinlenme tesisi gibi bilmiyorum Bursalı olanlar bilir sanırım. Hepinize cok tesekkur ederim inanın ailemi savunamıyorum bile ama sozlerinizle en azından yanlıs birsey yapmadıgımı daha iyi anladım. Cok tesekkur ederim

Demek ki içlerinde yaraları varmış canım ailende bunu diyosa söylenecek bi şey kalmamis demektir
Anneme anne sen de sort giyiyodun arabada dedim, ben ilk kez giydim dedi. İlki sonu mu var o an o da yasayabilirdi.. Sen o zaman ne tepkiler verirdin dedim ben arabadan cıkar bagırırdım dedi arabadan cıkıp bagırmamam sorunmus kanıt yokmus. Benim sozum yeterli degilse demek ki..

yahu adamlar tiksinsin kendinden sen niye tiksiniyosun. aaaaaaa. bi de hala burda kadınların e öyle giyinmeseydin e eğilmeseydin şunu yapmasaydın vs vs demesi de.... yazık.

zaten olay sadece bakmak değil ki. herkes bakar birbirine. ama taciz boyutunda ve gülerek,başkasına işaret değil kesnlikle.

ailene de söyleyecek laf bulamadım.

memlekette ne öküzler varmış vay arkadaş mutasyona uğruyorlar artık değişik versiyonlar çıkıyor her gün

Kanıt yok ne demek ya ne ayıp şeyler bunlar ailen sana guvenmiyosa disardakiler ne yapsın artık yani ama benim de başıma gelmiş olsaydı eminim benim babam da aynı tepkiyi verirdi ama annem onları dogduguna pişman ederdi yani. Ne yapsaydin onlar sana bakarken fotoğraf mi cekseydin yani bu sefer de derlerdi tabi adamların fotoğraflarını çekerse n bakarlar falan

Valla allah yardım etsin sen kendine sahip çıkmayı bildikten sonra gerekirse aile bile olmasın boşver gitsin

yalnız babanda ki rahatlığa şaşkınımm şuanda
Benim babam olacak gider kendini gösterirdi illa kaba şiddetle değil ağzının payını sert bir şekilde vererek
Modern bir aileye sahip olmak mı yoksa böyle bir konuda sana sahip olunmaması mı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…