- 12 Mayıs 2014
- 6.177
- 3.525
- 198
- Konu Sahibi axillaryartery
-
Aynen şu an tatil beldesindeyim burada kimse kimseyi süzmüyor nasıl başarıuorlarsa aynından ankaraya da istiyotum :)))bakmayan nasil bakmiyor anlamiyorum arkadas miniliysen bakilir yok efendim egildiysen bakilir bakmayanlar erkek degilmi kizin biri cok acik giyindiyse baskalarina ne derece uzun bakiyorsam onada oyle bakarim ciplak birini gormek cok istiyolarsa soyunup kendilerine baksinlar aynada meraklilar valla gina geldi he kadinida erkegide boyle olmaya basladi artik
ankara daha iyi emin ol:) kocaelideydim oncesinde buraya geldigimde aa ne guzel kimse bakmiyor dedim :))Aynen şu an tatil beldesindeyim burada kimse kimseyi süzmüyor nasıl başarıuorlarsa aynından ankaraya da istiyotum :)))
Altımda sort varken arabanın on kısmına egildim ama bacaklarım kalcam arabanın arkasında kaldı, ustumdeki ise kapalıydı ne gogsum ne herhangi bir yerim acılmadı. Restoranttan arabanın icine bakıp bakıp gulecek kadar ne var bunda merak ediyorum dogrusu.. Ben de sokakta ilgimi ceken birini gorunce bakıyorum ama 5 snden fazla suruyorsa sorun var demektir.Mesele kisa giymeniz degil, mesele kisa giyerken hareketlerinize dikkat etmeyip frikik vermeniz. Gözümde canlandida simdi pozisyonunuz, ben olsam bende bakardim size. Bundan sonra kisa giydiginizde dikkat edersiniz, sorun olmaz.
Kan cıkmasını da istemiyorum ama 23 yasındaki bir kıza uyduruyorsun demek.. Cok zoruma gitti. Bu kadar ben bagnaz dar goruslu olduklarını bilmiyordum.. Kıyafetime hicbir zaman karısmadılar bugune kadar ama o an anlamadım olayı ve bu duruslarını hala koruyorlarGercekten annenin ve babanin böyle davranmasina sasirdim o adamlari resmen korudular sana karsi. Benim babam da öyle fenaki yolculuk esnasinda lavaboya gitmistim babamda pesimden gelmisti orada biri bana birsey yapar diye cünkü lavabo biraz uzakdaydi tabi ben geldigini ciktiktan sonra fark etdim. Senin baban baya rahat benim babam orada o adamlara öyle bir dalardiki kan cikardi
Kıyafetime hic karısmazlar normalde. Yola cıkarken de biraz kapalı yerlerden gecicez ona gore giyin dediler yanıma pantolon aldım olur da yemek icin cıkarsam diye. Ama arabadayken giymek istemedim o bile sorun olduKimsenin öyle düşündüğünü zannetmiyorum öyle bi yorum oldu mu görmedim kacirmista olabilirim. Ama zaten kimse size öyle bi şey demedi.
Benim sorduğum soru da şu neden öne egildiniz ne istedi yani erkek arkadaşınız ?
Belki siz yazdiniz ama ben görmemiş olabilirim okurken dikkat etmemiş olabilirim yani.
2 yorumda söyledim şimdi yine tekrar söylüyorum çevrede bu kadar çok öküz olduğunu biliyoruz kafanıza takmanin anlamı yok.
Artı olarak aileniz demek ki sizin öyle giyinmenizi istemiyo bu olayda bahane olmuş olabilir yani.
Demek ki içlerinde yaraları varmış canım ailende bunu diyosa söylenecek bi şey kalmamis demektirKıyafetime hic karısmazlar normalde. Yola cıkarken de biraz kapalı yerlerden gecicez ona gore giyin dediler yanıma pantolon aldım olur da yemek icin cıkarsam diye. Ama arabadayken giymek istemedim o bile sorun oldu
Anneme anne sen de sort giyiyodun arabada dedim, ben ilk kez giydim dedi. İlki sonu mu var o an o da yasayabilirdi.. Sen o zaman ne tepkiler verirdin dedim ben arabadan cıkar bagırırdım dedi arabadan cıkıp bagırmamam sorunmus kanıt yokmus. Benim sozum yeterli degilse demek ki..Demek ki içlerinde yaraları varmış canım ailende bunu diyosa söylenecek bi şey kalmamis demektir
Kanıt yok ne demek ya ne ayıp şeyler bunlar ailen sana guvenmiyosa disardakiler ne yapsın artık yani ama benim de başıma gelmiş olsaydı eminim benim babam da aynı tepkiyi verirdi ama annem onları dogduguna pişman ederdi yani. Ne yapsaydin onlar sana bakarken fotoğraf mi cekseydin yani bu sefer de derlerdi tabi adamların fotoğraflarını çekerse n bakarlar falanAnneme anne sen de sort giyiyodun arabada dedim, ben ilk kez giydim dedi. İlki sonu mu var o an o da yasayabilirdi.. Sen o zaman ne tepkiler verirdin dedim ben arabadan cıkar bagırırdım dedi arabadan cıkıp bagırmamam sorunmus kanıt yokmus. Benim sozum yeterli degilse demek ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?