- 24 Ekim 2021
- 37
- 52
- 8
- 25
- Konu Sahibi KedIkedIked
Kendimden tiksiniyorum . Öyle bir hale geldi ki kendime baktıkça midem bulanıyor. Bu gece kendime zarar verdim . Nefret ediyorum kendimden . Psikolojik olarak çok kötü olduğum bir zamanda birisi çıktı karşıma . Mental olarak çöküntüdeydim . İlk başlarda çok iyi gelmişti bana . Güvenmiştim ona . Ama içimde ona karşı bir soğukluk vardı . Beni gerçekten sevip sevmediğinden emin olamıyordum . Daha önce ki ilişkimde sevgilimin beni 8 aylık sevgili olduğumuz sürede birçok kez aldattığını ayrildıktan sonra öğrenmiştim . Bundan gerek üzerine çok düştüm bir kaç kez ters tepti ama beni sevdiğini de sürekli söylüyordu. Belki bi his ama gerçekten sevmediğini biliyordum . Hissediyordum . Bir kere buluştuk belki ben kuruntu yapıyorum diye düşündüm . Ama değilmiş . Buluştuğumuzda içeçek vermişti bana . Meyve suyuyla karıştırdığı alkolmüş . Sarhoş olduktan sonra beni bir karavana götürdü birlikte olduk . Çok pişman oldum . Ben dışarıda buluşup gezeceğimizi düşünerek gitmiştim. O günden beri kendimden tiksiniyorum . Bugün daha fazla konuşmak istemediğimi söyledim bana sarhoşken resimlerimizi çektiğini bir kez daha birlikte olmazsak bunları kız kardeşime atacağını söyledi . Çok pişman oldum . İsteyerek yapmadım sarhoş olduğumu da biliyordu kendisi . Alkolle pek aram yok pek içmediğimden birde gündüz vakti bana alkol vereceğine ihtimal vermedim . Ne yapabilirim şuan bana kimseye atmayacağını söylüyor . Ama güvenmiyorum . Üstelik aklıma geldikçe o günden beri ağlıyorum kendimden tiksiniyorum . Artık hiçbir erkeğe güvenemeyeceğimi düşünmeye başladım . Kendimi oruspu gibi hissediyorum .