Adliyeye git. Kanıtları silme. Bakireliğim bozuldu diye düşünme, isteyerek yapmadığın bir şeyle bakireliğin bozulamaz, kirlenen sen değilsin bu pis zihniyet. Kendini kirlenmiş hissettiğine ve sırf duygularına güvendin diye orospuyum deme cüretini kendine gösterdiğine göre baskıcı bir ailede yetişmişsin. Senden ilk önce şunu bilmeni istiyorum ki kirlenmedin, bozulmadın, eksilmedin, sadece kırıldın ama merak etme zamanla her şeyin üstesinden geleceksin. Hiçbir şey senin suçun değil. Her şey o pisliğin suçu. Kendine kızma. Birini duyguları yüzünden suçlayamazsın hele o kişi böyle sen gibi gençse asla suçlayamazsın. Sadece senin bu saflığını kullanan insan suçludur. Bunu unutma.
Kendine de zarar verme, insan her şeyin üstesinden gelebilecek güce sahiptir. Zaman her şeyin ilacıdır. Biliyorum şu an sana asla geçemeyecek gibi duruyor. Biz bile bir yakınımız ölünce nasıl üzülüyoruz kahroluyoruz ben böyle nasıl devam ederim diyoruz ama ediyoruz. Büyük bir hüzünde herkes öyle hisseder ama inan bana geçecek bu süre zarfında kendine nazik ol. Kendine zarar vermenin tek nedeni kendini suçlu hissedip cezalandırmak istemen ama SUÇLU DEĞİLSİN. Hiç bu olay başına gelmemiş bir kız kadar masumsun. Hiçbir şeyin eski halinden farklı veya eksik değil ilk önce bunu kendine iyice söyle.
Koluna çizdiğin çiziklerin izleri geçer çok derin değil ama lütfen daha fazla çizme. Bu olayı aşacaksın o zaman bu olaydan sana hatıra hiçbir şey kalmasın istersin değil mi? Gelecek güzel günlerinde güzel insanlarla façalı kollarınla oturmak seni eski günlerine götürüp duracak, yapma bunu.
Bu bir travma hem intihar düşüncesi de eşşlik ediyor. Artık intiharı düşünmüyor olsan bile bu olayı tek başına aşman doğru değil. Genç bir bireysin ama reşitsin de adliyeye gittiğindd ayrıca onlardan da psikolog yardımı iste. Olmadı kendin illaki git. Ne gerek var demeden ertelemeden git.