- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi KedIkedIked
Canim tabiki gecicek bunlar geride kalacaklar. Biraz insanlara güvenme konusunda sıkıntı yasiycaksin sadece. Suan psikolojin cok bozuk sadece.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eskisi gibi olmak için herşeyimi verirdim . 4 ay tanıdım demek ki sabretmiş bunları planlayarak yaptığına inanıyorum yoksa karavanı bulamazdıCanim tabiki gecicek bunlar geride kalacaklar. Biraz insanlara güvenme konusunda sıkıntı yasiycaksin sadece. Suan psikolojin cok bozuk sadece.
Tabiki planlamış, düşünmemeye calisEskisi gibi olmak için herşeyimi verirdim . 4 ay tanıdım demek ki sabretmiş bunları planlayarak yaptığına inanıyorum yoksa karavanı bulamazdı
Kendime de çok kızdim . Hissettim beni sevmediğini . Ama o ben bunları dile getirdikçe evime çicek yolladı . Resimlerimizi her yerde paylastı . Annesiyle konuşturdu . Ama hissettim yemin ederim sevmediğini herşeyi beni elde etmek için yaptığınıTabiki planlamış,
Teşekkür ederim fikriniz için . Tehtidlerine boyun eğmeyeceğim asla . Bana onceden konum atmıştı hala duruyor o da işe yarar hem.Saçmalama ...Sakın tehditlerine boyun eğme ...Hiç korkma böyle insanların hakkından gelebilirsin ...Ona de ki; aileme herşeyi anlattım şimdi istediğini yapabilirsin ailemle birlikte bana attığın tehdit mesajlarınıda savcılığa vericez...Ip adresinden tut herşeyine kadar bulup tecavüzden seni içeri tıktıracağız de başka insanlarında canını yakmana izin vermicem de... Sana yalvarırsa da affetmiyorum seni seninle mahkemede görüşücez de ...Göreceksin o sana yalvaracak..
O kadar iyi anlıyorum ki seni ailen böyle biriyse onlara söyleme. Benim ailem baskıcı değil ona rağmen bana da aynı söylemler dönüyor. Söyleme, sana daha çok yük olacaklardır ama sakın fotoları da dert etme gösterirse göstersin dünyanın sonu değil. Maalesef bu olayın bana kalırsa tek kurtuluşu yaşadığın şeyi atlatana kadar kendine zaman tanıman bu süre zarfında da bu olay hiç olmamış hepsi bir kabusmuş ve yaşanmamış gibi düşünüp hayatını kaldığı yerden yaşayacaksın.Dışarı da bukuşucaz dedi bana sende bana güvenirsin hem dedi . Getirdiği içecekte alkol olduğunu bile anlamadım . Ben bilincim yerinde olsa kendime dokundurmazdım ki . Çok korktum ,kendimden tiksindim o günden beri . Ailem baskıcı , beni anlayacaklarını bilsem bir dakika beklemez söylerim ama okul okuyorum şuan universiteye gidiyorum anlamazlar okuldan alırlar . Geleceğim biter diye de çok korkuyorum
Artık çok dikkat edeceğim . Eskisi gibi mutlu olamıyorum bile . Ailem beni anlasa direk anlatırım ama anlamazlar okuldan alır köye gönderirler . Yaşadığım bu travmanın üstüne onu kaldıramam . O yüzden söyleyemiyorum korkuyorumO kadar iyi anlıyorum ki seni ailen böyle biriyse onlara söyleme. Benim ailem baskıcı değil ona rağmen bana da aynı söylemler dönüyor. Söyleme, sana daha çok yük olacaklardır ama sakın fotoları da dert etme gösterirse göstersin dünyanın sonu değil. Maalesef bu olayın bana kalırsa tek kurtuluşu yaşadığın şeyi atlatana kadar kendine zaman tanıman bu süre zarfında da bu olay hiç olmamış hepsi bir kabusmuş ve yaşanmamış gibi düşünüp hayatını kaldığı yerden yaşayacaksın.
Ben de tam olarka bunun gibi olmasa da bunun hafifi bir olay yaşamıştım. Aynadaki ben bile bir kötü görünüyordu bana. Uzun süre kendimi suçladım ne zaman olayları aklımdan sildim, onlarla alay ettim hafife aldım. Sonra bir gün aynaya baktım yine eski benim, gülümsüyorum, mutluyum, süsleniyorum kendimi tekrardan beğenmeye başlamışım özgüvenim yerine gelmiş yani ben ben oldum tekrardan. Küllerimden doğdum. Sen de olacaksın belli. Aşacaksın. Ailene de yazıklar olsun. Bu Türkiyede mağdur kadın olunca yine suç onun üstüne kalıyor. Bir anne baba çocuğunun canı yanınca nasıl onun canının acısıyla kahrolmaz da bir tekme de o atar asla anlayamıyorum. Yazıklar olsun bu eski kafaya. Ben de çok duydum bu söylemleri ben de sorguladım ailemi ama nabalım onalr böyle. Ama onalr böyle olsa da her şeyden sonra bile sen hala sensin unutma. Ailen de sana "ailem bu duruma acaba ne der" diye düşündürdüğü için en az o pislik kadar suçlu. Bu hikayede tek masum varo da sen. Ben de erkek arkadaşlarımla buluyorum bazen teke tek kalıyorum şu ana dek bir şey olmadı, olabilir mi olabilirdi de ama olsaydı bizim suçumuz mu olacaktı. TABİİ Kİ HAYIR. bunlar adam olacak. Sen sadece şansızdın hepsi bu öyle düşün.
Bırak kimse anlayamazdı planlamış, kendini suçlama bir psikologla konuş. Bu olayı konuşamamak seni psikolojik olarak yıpratır. Unutacaksan bile ilk önce haykırman gerek yoksa hep içinde bir yerde kemirir bu sır seni, açığa çıkmadıkça yapışır ensene bırakmaz. İlk önce gideceksin anlatacaksın psikoloğa yüzleşeceksin korkusuzca yaşadıklarınla sonra hespini bırakacaksın suya, akacak yavaş yavaş ve gidecek. Hafifleyeceksin, iyi olacaksın. Ama ilk önce anlatacaksın.Kendime de çok kızdim . Hissettim beni sevmediğini . Ama o ben bunları dile getirdikçe evime çicek yolladı . Resimlerimizi her yerde paylastı . Annesiyle konuşturdu . Ama hissettim yemin ederim sevmediğini herşeyi beni elde etmek için yaptığını
Çok anlatmak istedim birilerine . Korkuyorum ailem öğrenir diye ama . Şikayetçi olmak geçti aklımdan ondan da korktum haberleri olur diye . Ama birine anlatmadıkça içimde birikiyor . Kendi kendimi yiyorum . Elim ayağım titriyorBırak kimse anlayamazdı planlamış, kendini suçlama bir psikologla konuş. Bu olayı konuşamamak seni psikolojik olarak yıpratır. Unutacaksan bile ilk önce haykırman gerek yoksa hep içinde bir yerde kemirir bu sır seni, açığa çıkmadıkça yapışır ensene bırakmaz. İlk önce gideceksin anlatacaksın psikoloğa yüzleşeceksin korkusuzca yaşadıklarınla sonra hespini bırakacaksın suya, akacak yavaş yavaş ve gidecek. Hafifleyeceksin, iyi olacaksın. Ama ilk önce anlatacaksın.
Söyleme hiç ama eğer öğrenirlerse ve köye falan yollamaya kalkarlarsa bir düşmanın daha var demektir maalesef bir de onlarla savaşman gerekecek. Reşitsin, kyk yurtları var en kötü kadın sığınma evleri var gideceksin gerekirse orada kalacaksın. Onlara boyun eğmeyeceksin. Bugün köye yollayan yarın eve de kapar olmaz öyle iş. Sana bu suçsuz halinle bile suçlu muamelesi yapan ailene karşı dimdik duracaksın. Çünkü bunlar öyle kim en çok namustan bahsederse en namussuz o çünkü. Ailen kötü biri ama çözümü var. En kötü kendi kendine yetersin ve bu zihniyette bir aileyle yaşamamış olmana şükredersin.Artık çok dikkat edeceğim . Eskisi gibi mutlu olamıyorum bile . Ailem beni anlasa direk anlatırım ama anlamazlar okuldan alır köye gönderirler . Yaşadığım bu travmanın üstüne onu kaldıramam . O yüzden söyleyemiyorum korkuyorum
Soylemeyeceğim korkuyorum hem. Dediğin gibi oğrenirlerse onlarda düşmanım gibi olurlar. Onlardan gizli sikayette bulunucamSöyleme hiç ama eğer öğrenirlerse ve köye falan yollamaya kalkarlarsa bir düşmanın daha var demektir maalesef bir de onlarla savaşman gerekecek. Reşitsin, kyk yurtları var en kötü kadın sığınma evleri var gideceksin gerekirse orada kalacaksın. Onlara boyun eğmeyeceksin. Bugün köye yollayan yarın eve de kapar olmaz öyle iş. Sana bu suçsuz halinle bile suçlu muamelesi yapan ailene karşı dimdik duracaksın. Çünkü bunlar öyle kim en çok namustan bahsederse en namussuz o çünkü. Ailen kötü biri ama çözümü var. En kötü kendi kendine yetersin ve bu zihniyette bir aileyle yaşamamış olmana şükredersin.
Anlat canım olmaz böyle git adliyeye anlat psikoloğa anlat onlara da söyle bunları kayıtlara geçerken ailemin haberi olmayacağı şekilde ayarlayın de durumunu anlat illaki bir yolu vardır.Sen rica ettikten sonra oradaki herkes senin elinden tutacaktır. Ailenin duymaması için elinden geleni yaparlar. Bana kalırsa duyarsa da duysunlar kafasında ol. Söylediğim gibi kötü bir aileden ayrılacaksın diye olumlu yanından yaklaş. Böyle düşünürsen şantajlarda boş gelir sana. Şimdilik saklayabildiğin kadar ailenden sakla ama öğrenirlerse diye korkma. Bir süre kafan rahat olsun bir de ailenin dırdırıyla uğraşma diye mantık çerçevesinde maddi kaygı sebepli senden saklamanı istiyorum.Çok anlatmak istedim birilerine . Korkuyorum ailem öğrenir diye ama . Şikayetçi olmak geçti aklımdan ondan da korktum haberleri olur diye . Ama birine anlatmadıkça içimde birikiyor . Kendi kendimi yiyorum . Elim ayağım titriyor
Bu doğru bana da çok böyle bir durumda bir de onlar kötü olacaklarını ima ederler ayağımı denk alayım. Pısırık yetişeyim diye. Ama herhalde böyle bie durum olsa belki 1 imadan sonra senin suçun değil derler destek olurlardı ama senin köy göndermesi falan da var. Ailen biraz daha doğu kültürüne yatkın sanırım. Bu durumda gerçekten destek yerine sana köstek olabilirler.Ailesinin tepkisini bilemeyiz, belki tamamen yaninda olacaklar. Yaşlarımız küçükken bize zarar gelmesin diye tutucu davrananda cok. Bence en büyük destekçi yine aile olur ama anlatmak istemiyorsa anlatmasın tabiki nasil rahat edeceksen oyle yap canım
Evet inşallah öğrenmezler elimden geldikçe saklayacağım korkuyorum baya çünküAnlat canım olmaz böyle git adliyeye anlat psikoloğa anlat onlara da söyle bunları kayıtlara geçerken ailemin haberi olmayacağı şekilde ayarlayın de durumunu anlat illaki bir yolu vardır.Sen rica ettikten sonra oradaki herkes senin elinden tutacaktır. Ailenin duymaması için elinden geleni yaparlar. Bana kalırsa duyarsa da duysunlar kafasında ol. Söylediğim gibi kötü bir aileden ayrılacaksın diye olumlu yanından yaklaş. Böyle düşünürsen şantajlarda boş gelir sana. Şimdilik saklayabildiğin kadar ailenden sakla ama öğrenirlerse diye korkma. Bir süre kafan rahat olsun bir de ailenin dırdırıyla uğraşma diye mantık çerçevesinde maddi kaygı sebepli senden saklamanı istiyorum.
korkma korkulacak bir şey yok sakla ama öğrenirlerse de bir şey değişmeyecek kafasında ol. Zorunluluktan değil öyle daha rahat olacağı için öyle uygun gördüğümüzden saklıyoruz. Gergin olmaman, her koşula ayak uydurabilecek kafa yapısına sahip olman çok önemli o yüzden rahat ol.Evet inşallah öğrenmezler elimden geldikçe saklayacağım korkuyorum baya çünkü
Şikayette bulunduktan sonra psikolog için de randevu alacağım . Bu tramvayi atlatmak için . Keşke yaşanmasaydı ama yaşandı işte . Korkuyordum buraya yazıp anlatmadan once çok iyi geldi bana . İyi ki anlatmışım . Kendim hiçbir çıkar yol bulamamıştım . Tek düşüncem intihar edip kurtulmaktı . Bileğimin acısı ayrı bir yana kendi ruhsal acım bir yanaydı gerçekten .Evet inşallah öğrenmezler elimden geldikçe saklayacağım korkuyorum baya çünkü
Hepsi geçecek tatlım. Bu olay hayatının bir döneminde sana denk gelmiş öyle bir olay olarak yok olacak merak etme. Kendine lütfen zaman ver. Zaten bir kötülüğe mağdur kalmışsın kendine iyileşme zamanı vermeyerek bir kötülük de kendine sen yapma. Şu an kendine en çok kendinin ihtiyacı var. Şimdi yapacaklarını söylüyorum. Git elini yüzünü ve kollarını sabunla yıka bir kendine gel sonra yat uyu. Sabah da adliyeye gidersin. Gerekli işlemler yapılır. Psikoloğuna gidersin birkaç haftada bir her gittiğinde bir dikiş daha atılır yarana sonra o yara tamamen iyileşir bir gün ve işte o zaman bu olayı düşünmeyeceğin günler gelir.Şikayette bulunduktan sonra psikolog için de randevu alacağım . Bu tramvayi atlatmak için . Keşke yaşanmasaydı ama yaşandı işte . Korkuyordum buraya yazıp anlatmadan once çok iyi geldi bana . İyi ki anlatmışım . Kendim hiçbir çıkar yol bulamamıştım . Tek düşüncem intihar edip kurtulmaktı . Bileğimin acısı ayrı bir yana kendi ruhsal acım bir yanaydı gerçekten .
Ever çok haklısın. Kendimi toparlayacağım suç benim değilsi . Şimdi güzel bir duş alıp ona yapacaklarimı düşüneceğim . Sürünsün şerefsizHepsi geçecek tatlım. Bu olay hayatının bir döneminde sana denk gelmiş öyle bir olay olarak yok olacak merak etme. Kendine lütfen zaman ver. Zaten bir kötülüğe mağdur kalmışsın kendine iyileşme zamanı vermeyerek bir kötülük de kendine sen yapma. Şu an kendine en çok kendinin ihtiyacı var. Şimdi yapacaklarını söylüyorum. Git elini yüzünü ve kollarını sabunla yıka bir kendine gel sonra yat uyu. Sabah da adliyeye gidersin. Gerekli işlemler yapılır. Psikoloğuna gidersin birkaç haftada bir her gittiğinde bir dikiş daha atılır yarana sonra o yara tamamen iyileşir bir gün ve işte o zaman bu olayı düşünmeyeceğin günler gelir.