- 7 Ekim 2016
- 250
- 157
- 18
- Konu Sahibi stillstanding
-
Nacizane tavsiyem bnde yeni evliyim 1 bucuk sene oldu. Ustune ne dusuyorsa dugun masrafi kina esya vs hepsini yap erkek tarafina birakma ki ilerde laf etmesinler ama ekstrasina da karsima. Yarin ben evin reisiyim diregiyim dicek birak fiilen de madden de olsun.Evet sanırım karışmayacağım ama eskisi kadar da kasmayı düşünmüyorum ekonomi yapmak ya da destek olmak açısından... insanlar neden böyle ya...
Nacizane tavsiyem bnde yeni evliyim 1 bucuk sene oldu. Ustune ne dusuyorsa dugun masrafi kina esya vs hepsini yap erkek tarafina birakma ki ilerde laf etmesinler ama ekstrasina da karsima. Yarin ben evin reisiyim diregiyim dicek birak fiilen de madden de olsun.
Hiç karışmıyor hatta bir şey istiyorum mesela ve pahalı ben ikilem yaşarken "al al çok yakıştı ihtiyacın var zaten vs." Şeklinde destekliyor yani ben ona göre daha pahalı zevkleri olan bir insanım aslında ama nişanlandıktan itibaren daha dikkat ediyorum birikim yapıyorum. Aynı şekilde eskisi kadar dışarı çıkmıyoruz zaten ama ben pahalı bir yere gittiğimizde benim isteğim üzerine gidildiğinden ödüyorum bunda da bir sıkıntı yok benim açımdan ama benim gizlim saklım yok onun da olmasın isterimO senin parana karisiyormu ?
ayrıca pahali bi yere gidince özellikle senin ödemeni çok itici buldum. Evlendiginizde de yükün büyüğünü sana birakabilir, (bir örnegi az önce başka konuda okudum). Eğer o sana hesap soruyorsa veya maddiyatla ilgili konusuyorsaniz sende sor, eğer şahsına ve ailesine harcadiysa hiç problem değil ama iddia veya o tarz şeyler içinse sorun büyük demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?