Kendime bir şey alamıyorum!

bende çalışan bir bayan değilim şuan.bende baba parası yiyorum.babacığım saoğolsun istediğim zaman para vermeye çalışıyo borç harç.bende buna üzülüyorum neden ben yapamıyorum bişey diye.yazık onun kazansıcını ben annem kardeşim harcıyo.halbuki o emek sarfediyo.bide bazen tartışıyoruz babamla sonradan çok üzülüyorum.o olmasa biz napardık kim sahip çıkar diye.ama benm okulum var şuan mecburen böyleyim.eğer çalışsam okula gidemicem.onlarda okumamı istiyo.üstelik okul biteli 1 yıl oldu.ben de üzülüyorum(

bende aynıyım canım yaaa herkes çok güzel giyiniyor çocuklarını görsen en pahalı kıyafetler başta önemsemiyordum ama şu sıralar bende taktım dün gittim kendime bir etek birde elbise aldım ama gene sezon sonundan genede aldım ya rahatladım eşime dedim bu böyle olmaz bunların üzerime başörtüde lazım bugünde gittim 3 tane başörtü aldım sonra dedimki olmadı ayakkabı da lazım hemde son modalardan ama onu alamadım vaktim yoktu en kısa zamanda onuda alacam:))sonra kızlarıma çok beğendiğim pantolon vardı gittim onu da aldım hemde ikisinede şansıma onlarda indirime girmiş olmadı dedim üzerlerine tşört de tamam dedi eşim aaa dedim sanada pijama lazım gittik ama ona beğenemedik haftayada ona alacaz neyse eve geldim aaa çokmu oldu tühh yaa borcumuzda çok şimdi içim içimi yiyor ama olsun diyorum insanlar gidip 100 tl yi bir başörtüye veriyor ben hepsine anca o kadar verdim birde şu ucuzluk merakımı atıp herşeyini sezonunda alabilsem modaya uysam ama zoruma gidende şu sezon başında aldığım etek 120 lirayken şimdi 24 liraya aldım işte o zaman kazıklanıyorum diye üzülüyorum bu konu da haksızmıyım arkadaşlar 3 ay önce öyle olupta sonra aniden 4 te bir fiyatına düşmesi başta onu alanlar enayimi yoksa benmi sezonu geçmiş bir kıyafeti alarak enayilik yapıyorum bu sorumu cevaplarsanız sevinirim

bu arada benimde bu olayım babadan geliyor babamda hep sıkardı yani durumu onu gerektiriyordu eşimle de evlendiğimizden beri hep borç harç şu ay şu var bu ay bu var derken 9 yıl geçti ben de çalışmayınca böyle oluyor yani hoş çalıştığımda da aynı durumdaydım((

gelgitler yaşayan ruh halimi gördü biraz bende burada :)benimde kredi borcum var.aylık 950 ödüyorum birde altın borcum var.ama bir yandan da durmadan alışveriş yapmak istiyorum.benim ki arkadaşımdan bulaştı diyebilirim :)gereksiz şeyler almıyorum ama insan genç olunca herşeyden hevesini almak istiyor.herşeyi almaya çalışınca bir yandan da borcun aklına geliyor iki arada bir derede kalıyorsun.ben her ay bir iki şey almaya dikkat ediyorum bütçemi aşmadan.ilerde bu hevesim kalmaz diyede hiç bir şey almamazlık etmiyorum.

bence kendine alışveriş tutkunu bir arkadaş bul derim :)

Canım bende tam tersiyim.Rahat beş kişiye yetecek kadar kıyafetim ayakkabım çantam var yinede gözüm doymuyor.Aslında iki uçta kötü. Ortayı bulmak gerekiyor. Sonuçta israf etmekte cimrilik yapmak kadar kötü.Kararında almak gerekiyor. Birde imanın varsa sadece kendini düşünüp sadece kendine değil ihtiyaç sahiplerinede yardım etmek gerekiyor diye düşünüyorum...

mağazaların işi bu zaten yani ilk başta çıkıyo bir sezon boyunca insanlar yeni çıkmış diyee hopp dananıyolar,onlarda biliyolar ki insanlar özellikle bayanlar hemen hücum ediyolar.e sezon sonunda ya bir dahaki seneye modası düşüceğinden yada kalın veyahur ince kumaş diye önümüzdeki sezon kullanılmaz diye ellerinden çıkarmaya çalışıyolar.evet millet alıyo valllaha üstüne başına bende hayret ediyorum.ama bir deneyim söyleyimmi öyle süper giyinen insanların bir çoğu evlerinde aç lar.tecrübelerle sabittir.maaşlarını oldğu gibi kıyafete yatırıolar e haliyle elde yiyecek almaya para kalmıyo.bizim akrabalardanda çok var.giyimleri marka ama evlerine git aççç lar.sonra komik duruma düşüyolar.yani kıyafetde önemli ama beslenmekden daha önemli değil.

Ucuza da modayı takip edebilirsin hem böylece demode de olmazsın.Üstelik bazı parçalar var ki 4-5 sezondur vaz geçilmez.Siyah bir elbise,blue jean,üstüne body ,boynuna bu kıyafetine renk katacak bir şal...vs vs...Bunlarla 2 ayı geçirdikten sonra zaten 1 temmuz dedin mi,hoppp indirimler...Sezonda alacağına o zaman 3 katı kıyafet alırsın. :)) Bence kendine bi bütçe ayır,bu yaşlar geri gelmeyecek.Ben demiyorum ki,müsrif ol.

çokkk doğruuuu

evimde de aç değilim krallar gibi yiyorum içiyorum o konuda hiç haksızlık etmem kendime bu dünyaya herşeyi tatmak için gelmişiz bir kere bile olsa tatmak isterim bazı şeyleri mesela tropikal meyveler olsun değişik şeyler olsun benim yaşadığım yer küçük her şeye ulaşmam mümkün değil ama buraya geldiyse bir şekilde alır çocuklarıma da tattırırım şükürler olsun durumumuz çoğu insandan iyi ama iş kıyafete gelince fuzuli geliyor galiba aslında israfta etmemek lazım ama ben marka olayına da çok sıcak bakmıyorum açıkçası ona vereceğim paraya çeşiti çok alıp değişik değişik giyerim diyorum çünkü marka dediklerimiz her sene değişik bişi çıkartıyorlar seneye onu giyince modası geçmiş oluyor ve komik duruma düşüyorsun o kadar parayı veripte 3-5 ay giymek bana saçma geliyor ben biraz daha orta yollu bişiler alıp her daim modası geçmeyecek şeyler yani çeşidi bol tutmak istiyorum ama alırken vicdan yapmaktan nefret ediyorum((hem güzel giyinip hem çeşitli giyinip hem de çok para harcamamak diye bişi varmı acaba :))))çok mu şey istedim:)))

tam da soruma cevap gelmiş:)))

başkasını giydireyim, yedireyim, içireyim sorun yok ama kendime bişey alınacaksa çok ince eleyip sık dokuyorum ve bende aynen anlattığın gibiyim..

çok beğendiğim bir body yi misal 25 tl diye almam, oturur bir cafeye fazlasını bayılır dert etmem ama body yi alsaydım pişman olurdum gibi..uffff çok sıkıcı..

YE KÜRKÜM YEEEE DÜNYASI ARKİDİŞLERRR O YÜZDENNN DİKKAT EDELİM KENDİMİZEEE:d BAZILARI KIYAFETİYLE DÖVÜYO

canım sıkıntını çok zorlamadan alabilirsiniz tabii ki, sen buna değersin çalışıyorsun çabalıyorsun, kendini iyi hissetmek seninde hakkın canım

Demek ki sizinki babadan ,benim ki kocadan geçmiş.Bende gittikçe eşime benzemeye başladım.O pinti ben pinti geçinip gidiyoruz.Kardeşimin nişanlısına pike takımı aldım.Ama bayılarak aldım ,aynısını kendime alırken canım çıktı Kendi ihtiyaçlarım gereksizmiş gibi geliyor.Galiba cimrilik sınırını aşıyoruz.

Son düzenleme:
Oturduğumuz yerde ünlü bir alışveriş merkezi var.Herkesin papilerini,saatlerini,çantalarını yarıştırdığı... :) Evet,onlar kıyafetleriyle güzel olmaya çalışıyorlar,ama bunun yanı sıra parası olup da güzel giyinen ancak o havalarda olmayan insanlar da var.Dikkatimi çok çekiyor bu haller. :) Komik geliyor.Herkes bütçesine göre giyinir,ama bunu hava atma aracı olarak kullanırsa saçmalar,kendiyle çelişir. ://

aptalca:))) sanki güzel giyinince insan çirkin giyince insan dışı oluyo.dış görünüş meraklısı insanlarımız.aklına bakkk milletin yaa.adamın belki parası yokkk allah allahhh.onada yazıkk

aptalca:))) sanki güzel giyinince insan çirkin giyince insan dışı oluyo.dış görünüş meraklısı insanlarımız.aklına bakkk milletin yaa.adamın belki parası yokkk allah allahhh.onada yazıkk

Parası yoksa zaten o alışveriş merkezine girmesin daha iyi.Mazallah insan yerine koymazlar...üzücü bir durum. ://

Parası yoksa zaten o alışveriş merkezine girmesin daha iyi.Mazallah insan yerine koymazlar...üzücü bir durum. ://

kesinlikle öyle.mağaza görevlileri bile küçümsüyo.kendileri halbuki emir kulu.keneflerr.sinir oluyorum.ben çok görüyorum.bazen paspal çıkıyorum alışverişe canım o gün öyle istiyo.hemen muamele değişiyo.ama bakımlı güzel giyinince siz li bizli konuşuyolar düzgün davranıyolar.sen sen ol kimseye itibar etme arkadaş ya.allah allah.sanane benm kıyafetimden sen görevini yap arkadaşım.sen oranın müdürümüsün mal mıdır nedir yaaaa.

dünyaya bi kere geliyoruz bi daha şansımız yok yani...
böle düşün cnm çalışıyorsun emek veriorsun tabiki de harcıcaksın..
aldığım her şeyi hiç düşünmeden alıyorum vallaa çünkü önümde öle bi örnek var ki buraya yazsam inanamassınız...

3 günlük dünya arkadaşlar sıkmaya sıkıntıya gelmeye değmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…