bende aynıyım canım yaaa herkes çok güzel giyiniyor çocuklarını görsen en pahalı kıyafetler başta önemsemiyordum ama şu sıralar bende taktım dün gittim kendime bir etek birde elbise aldım ama gene sezon sonundan genede aldım ya rahatladım eşime dedim bu böyle olmaz bunların üzerime başörtüde lazım bugünde gittim 3 tane başörtü aldım sonra dedimki olmadı ayakkabı da lazım hemde son modalardan ama onu alamadım vaktim yoktu en kısa zamanda onuda alacam:))sonra kızlarıma çok beğendiğim pantolon vardı gittim onu da aldım hemde ikisinede şansıma onlarda indirime girmiş olmadı dedim üzerlerine tşört de tamam dedi eşim aaa dedim sanada pijama lazım gittik ama ona beğenemedik haftayada ona alacaz neyse eve geldim aaa çokmu oldu tühh yaa borcumuzda çok şimdi içim içimi yiyor ama olsun diyorum insanlar gidip 100 tl yi bir başörtüye veriyor ben hepsine anca o kadar verdim birde şu ucuzluk merakımı atıp herşeyini sezonunda alabilsem modaya uysam ama zoruma gidende şu sezon başında aldığım etek 120 lirayken şimdi 24 liraya aldım işte o zaman kazıklanıyorum diye üzülüyorum bu konu da haksızmıyım arkadaşlar 3 ay önce öyle olupta sonra aniden 4 te bir fiyatına düşmesi başta onu alanlar enayimi yoksa benmi sezonu geçmiş bir kıyafeti alarak enayilik yapıyorum bu sorumu cevaplarsanız sevinirim
bu arada benimde bu olayım babadan geliyor babamda hep sıkardı yani durumu onu gerektiriyordu eşimle de evlendiğimizden beri hep borç harç şu ay şu var bu ay bu var derken 9 yıl geçti ben de çalışmayınca böyle oluyor yani hoş çalıştığımda da aynı durumdaydım((
Ucuza da modayı takip edebilirsin hem böylece demode de olmazsın.Üstelik bazı parçalar var ki 4-5 sezondur vaz geçilmez.Siyah bir elbise,blue jean,üstüne body ,boynuna bu kıyafetine renk katacak bir şal...vs vs...Bunlarla 2 ayı geçirdikten sonra zaten 1 temmuz dedin mi,hoppp indirimler...Sezonda alacağına o zaman 3 katı kıyafet alırsın. :)) Bence kendine bi bütçe ayır,bu yaşlar geri gelmeyecek.Ben demiyorum ki,müsrif ol.
mağazaların işi bu zatenyani ilk başta çıkıyo bir sezon boyunca insanlar yeni çıkmış diyee hopp dananıyolar,onlarda biliyolar ki insanlar özellikle bayanlar hemen hücum ediyolar.e sezon sonunda ya bir dahaki seneye modası düşüceğinden yada kalın veyahur ince kumaş diye önümüzdeki sezon kullanılmaz diye ellerinden çıkarmaya çalışıyolar.evet millet alıyo valllaha üstüne başına bende hayret ediyorum.ama bir deneyim söyleyimmi öyle süper giyinen insanların bir çoğu evlerinde aç lar.tecrübelerle sabittir.maaşlarını oldğu gibi kıyafete yatırıolar e haliyle elde yiyecek almaya para kalmıyo.bizim akrabalardanda çok var.giyimleri marka ama evlerine git aççç lar.sonra komik duruma düşüyolar.yani kıyafetde önemli ama beslenmekden daha önemli değil.
Ucuza da modayı takip edebilirsin hem böylece demode de olmazsın.Üstelik bazı parçalar var ki 4-5 sezondur vaz geçilmez.Siyah bir elbise,blue jean,üstüne body ,boynuna bu kıyafetine renk katacak bir şal...vs vs...Bunlarla 2 ayı geçirdikten sonra zaten 1 temmuz dedin mi,hoppp indirimler...Sezonda alacağına o zaman 3 katı kıyafet alırsın. :)) Bence kendine bi bütçe ayır,bu yaşlar geri gelmeyecek.Ben demiyorum ki,müsrif ol.
Oturduğumuz yerde ünlü bir alışveriş merkezi var.Herkesin papilerini,saatlerini,çantalarını yarıştırdığı... :) Evet,onlar kıyafetleriyle güzel olmaya çalışıyorlar,ama bunun yanı sıra parası olup da güzel giyinen ancak o havalarda olmayan insanlar da var.Dikkatimi çok çekiyor bu haller. :) Komik geliyor.Herkes bütçesine göre giyinir,ama bunu hava atma aracı olarak kullanırsa saçmalar,kendiyle çelişir. ://
aptalca:))) sanki güzel giyinince insan çirkin giyince insan dışı oluyo.dış görünüş meraklısı insanlarımız.aklına bakkk milletin yaa.adamın belki parası yokkk allah allahhh.onada yazıkk
Parası yoksa zaten o alışveriş merkezine girmesin daha iyi.Mazallah insan yerine koymazlar...üzücü bir durum. ://
Güldürdün beni canım ya...İlahi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?