Kendime bir şey alamıyorum!

insan bu dünyaya kaç kere gelirki?bunu cevabını bilemeyiz.insan fani dünyada fani götürecek bir yer yok malaeaf.koyuver gitsin acıma bacım paraya pula))

benim gibi bir tane daha var mı ben bunu merak ettim aslında :))) sanırım çıkmayacak.

ben varım , bende kıyamam eşime pek bıse almam kendıme kavga dövüş giydirir benı şaka bı yana zorla alır gelır kendısı gıydırır benı. ben bıraz fazla tutumluyum. ama tutum da bı yere kadar. ınsan kendısıne zarar verıyor bu sefer. sonuç itibarıyle ıkı gunluk dunya sıkmaya degmez... aldıklarını giy eskit canım. ıhtıyacın oldukçada al . sıka sıka kendımıze zarar verıyoruz para gelır gıder ınsan gelmez bıdaha.. boşver arada al alışveriş yap ama tutumunuda yerıne gre ayarla. ben oyle yapıyorum artık. giyim kuşama dıkkat etmek lazım bnede dıkkat etmıyordum onceden sımdı gunlere felan katlıyorum kadınlar ıncelıyor , cok dıkkat edıyorum artık

fotondan gördüm vallahi çok güzelsin maşallah :)

ayrıca öyle eşe can kurban. benimki bi ameliyat parasını çok gördü bana. neyse....

bundan sonra az az kalitelisinden alıcam birşeyler el atınca dolapta düzgün bir şeyler olsun.

İnanın ıstedıgınız severek gıydıgınız kıyafetlerınız olunca kendınızı sık hıssedınce bunu dusunmuyosunuz.
Iyıkı almısım salına salına gıyerım dıyın ve canınızın kıymetını bılın..
paranın yerıne para konur ama ıcınızde kalan bıseyler olursa onlar daha cok uzer sızı.
tabıkı ayagınızı yorganınıza gore uzatıcaksınız haklı olarak ama ımkan buldukcada kıyın paraya:)
unutmayın sızden degerlı hıc bısey yok hayatta :)

aynı ben diyebilirim... bende aynı kendime birşey alırken kılı kırk yararım ve sonunda yine almaktan vazgeçiyorum...çok bilirim alışveriş yaparken sepete koyduklarımı kasaya giderken geri bıraktığımı...evleneli 1 ay oldu eşime evlenmeden önce dedimki aşkım nolur evlendiğimizde beni alışverişe götür bana bi limit ver ve bu parayı harcamadan mağazadan çıkmak yok de
tutumlu olmak çok iyi ama bizimki biraz abartılı ...

doğru düzgün giyinmeyi beceremiyorum.hep kararsızım hep kararsız.sanki hiç birşey yakışmıyor.şöyle düzgün hoş görünmeyi başaramadım.bilmiyorum belki ondan oluyor böyle.zaten makyaj da yapmayı beceremem.gidiyorum alış verişe.bakıyorum bakıyorum.iki parça şey bulup birbirine yakıştıramıyooorrruuuum.çok sıkıldııımmm.iyardımınıza ve tecrübenize ihtiyacım varrrr...

canım seni çok iyi anlıyorum bende bekarken baya zorluk çektik biiz..ailem cimri değildi asla..hatta ellerinde olsa yağdırırlar..babamlar ev yaptırıyordu kooperatif ve babamın maaşının 3 te 2 si koperatife gidiyordu.. 19 sene sürdü bu koperatif ve bizii baya mahvetti..maddi anlamda çok zamanlar istediğimizi alıp giyip gezip eğlenemedik hiç..hep kısıtlı yaşadık..sonra ev bitti oturduk şükür rahatladık.. ama seni şurda çok iyi anlıyorum insan eskide yaşadığı zorluklardan bi anda kurtulamıyor..her elini atışında parası olsa bile ucuzunu almak ihtiyacı hissediyor içinde.. şuan evliyim eşim sağolsun rahattır istediğimi alır maddi konuda sıkmaz asla..ama hala ben eskiden kalan dürtülerimle bişey alacakken hep acaba diyorum.. ama zamanla bu aşılıyor sende aşacaksın emin ol..

okuyunca şaşırdım nee eşler var bee diye. ben sizin tam tersiyim hergün alışveriş yapabilirim ama eşim kartlarımı verrse. bana birşey alamaya gelince gerek yok der ama kendisine bişeyler almaya kalktığında fiyatına bile bakmaz biraz da bende de tuhaflık var alışveriş yapmayı sevdiğim için benim için olmasa bile onun için olduğunda al al al diyorum sonrada pişman olıuyorum. bana almayan adama alışverişte destek oluyorum diee

Kiyafete verdigim paraya acimam,bu genc yasta giyinmicezde ne zaman giyinecez yaslanincami?
esek gbi calisiyorum,ama pasa gibide yerim,kimseyede hesap vermem,kocandan cekinme..
erkekler gzel giyimli kadinlara bakarlar ama karilarina gelince cok gorurler .. yok ole bir dunya :)

Son düzenleme:

cANIM BABAN cimriymiş.Eşin de öyle.
Çok normal böyle düşünmen.
Ama zaten borcunuzda varmış.
Borcun bitince cimrilik huyunu at üstünden.
Eşinden dolayı rahat değisin sen bence.34:

Son düzenleme:
bende kendime bir şey alamam,ama eşim alırne grek var diye düşünürüm ama sağolsun eşim her gördüğünü alır gelir,müsrifdir kendisi.ben halimden memnunun sende takma kafana tutumlu olmak her zaman iyidir.kıyafete verilen paraya acırım.

Bende böyleyim ya biraz önce alışverişten geldim 'güyya' ve hiç birşey alamadan döndüm,yinePara desen var çok şükür ama kıyamıyorum ya birşey görüyorum çok begeniyorum,e alabilecek durumumda var ama yok alamıyorum,alsam bile sonradan pişman oluyorum ''ay almasamıydım keşke belki daha güzeli çıkar'' ya da ''indirime girer o zaman alırım'' diyorum hep.Bu yüzden giyecek doğru düzgün hiç birşeyim kalmadı.Annem de deli oluyor bu huyuma.Bana birşeyler almak istiyor ama ben paraya kıyamayınca da sürekli tartışıyoruz.Ona bile aldırmıyorum yani.Millet para olsa da alsam der benim para da öyle kuzu gibi yatsın ancaYaz geliyo giyecek birşey yok napıcam bilmiyorum valla..

çok şükür dediğin gibi var fakat bende kabiliyet yok.annem korkuyor benimle alış verişe gelmeye.bakıp bakıp birşey seçemiyorum.ne olucam böyle bilmiyoruuummm

canım aynı benmişsin ama benm eski huyum gibisin. Şimdi ise tam tersiyim inan hayat bidefa el gecıyo. Ben kendiligimden cmriydim fakat annem cok harcardı bigün dedm durumumu ona baana dediki kızım hayata bidefa daha gelmeyeceksn bütcen yettigince al bidaha bu yaslarıda yasamayacaksın snra anladım evet hayata bidefa geldim ve bu yasıma bidaha gelemicem yaslanınca param olsa ne fayda

benim gibi bir tane daha var mı ben bunu merak ettim aslında :))) sanırım çıkmayacak.
bende acayyip cimri baba ve sefil varken yokluk bir çocukluk yetişkinlik...

olmazmı ayyynı ben...
mesela pijama ihtiyacım var kaç kez (en son cuma günü) vaz geçtim tek sebeb 20 milyon diye.

herşeyimde böyleyim. ama sevdklerime alırken değil. kendime. çok kızıyorum buna. tamam savurmayayım ama herşeyden ya vazgeçiyor almıyorum yada en ucuzunu tercih ediyorum oda ucuzu varsa...

9 ay boyunca bende böyleydim. 1 liralık birşey alcakken bile 40 kere düşünürdüm. Aldıktan sonra pişmanlıklar duyardım. Ama borçlarımız bittiğinden beri aldığım şeylerin haddi yok :) çifter çifter alıyorum renk renk. Alışverişe bayılırım ben zaten ama borçlarımız varken yapamıyordum. Eşim asla birşey demez biliyorum borç varkende desem bana şunu alalım alırdı ama sonra biz sıkıntı çekerdik. Eğer sıkıntı çekecekseniz az az almaya çalışın. Ama yetiyorsa paranız gidin bir mağaza gezin dolaşın deneyinn ohhhhh

özendim size... birazcık sizin gibi olabilsem keşke c.tesi pazara çıktım 100 tl den fazla harcamam dedim 300 tl harcadım geldim daha hiç giymediğim 5 ayakkabım varken 2 tane aldım

cocukluk ve ilk genclik yıllarımda bende sıkıntılar gecirdim
istediğim bir giysiyi alamadığım cok olmustur özenirdim hep
liseyi bitirdikten sonra calısmaya basladım
istediğim coğu seyi aldım şimdi almazsam ne zaman alıcam diye düşündüm
şu anda evliyim borçlarımız var ama yinede zor duruma düşmeyecek sekilde bişiyler alırım
eşimde saolsun karışmaz mutlu olur ben yeni bişiyler alıp ona gösterince
bu hayata bir kere geliyoruz öyle de böyle de borclar ödenir
alışveriş sitelerinde ki indirimli kampanyalar bizler için ideal
taksitle alınınca göze de görünmüyor,hayatını yaşamaya bak canım

Benim eşimde tutumluluk ve cimrirlik arasında gidip gelen biri çalıştığım kendi evimi kendim temizlediğim halde bende bişey alırken ona karşı kötü hissdiyorm kendimi bende düzelticem kendimi umrumda değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…