benim gibi bir tane daha var mı ben bunu merak ettim aslında :))) sanırım çıkmayacak.
ben varım , bende kıyamam eşime pek bıse almam kendıme kavga dövüş giydirir benışaka bı yana zorla alır gelır kendısı gıydırır benı. ben bıraz fazla tutumluyum. ama tutum da bı yere kadar. ınsan kendısıne zarar verıyor bu sefer. sonuç itibarıyle ıkı gunluk dunya sıkmaya degmez... aldıklarını giy eskit canım. ıhtıyacın oldukçada al . sıka sıka kendımıze zarar verıyoruz para gelır gıder ınsan gelmez bıdaha.. boşver arada al alışveriş yap ama tutumunuda yerıne gre ayarla. ben oyle yapıyorum artık. giyim kuşama dıkkat etmek lazım bnede dıkkat etmıyordum onceden sımdı gunlere felan katlıyorum kadınlar ıncelıyor , cok dıkkat edıyorum artık
Cimri bir babada büyüdüm. Şimdi temel ihtiyaçlarımda dahi bir şey alacakken 40 kere düşünüyorum. Alışkanlık her ürünün gidip en ucuzuna bakıyorum.Doğru düzgün giysim yok. Hayatımın hiçbir döneminde modaya uygun giyinmedim. Öyleki... neyse bunları esgeçiyim.
Şimdi çalışan bir bayanım.Maaşımın bir kısmı kredi borcuna giriyor. Gerçi borç olmadan önce de böyleydim. Sırf daha ucuz diye, eşim laf ediyor diye gidip beceriksiz bir doktora burun ameliyatı oldum.Şuan burnumda bir sürü problem, üstüne üstlük yamuk ve tuhaf. Doktor kurbanıyım yani.
Asıl konuma gelecek olursa kendime birşey alamıyorum! Bunu aşmak için birkaç haftadır alışveriş sitelerine girip tüm ürünlere bakıyorum. Bir elbise beğeniyorum sonra fiyata bakıyorum 49 59TL uf çok bu diyip vazgeçiyorum. Geçen hafta bir elbise ile bileklik aldım ama 1 hafta kendime kızdım neden aldın bunca borç varken ne gerek vardı diye iç sesim hiç susmadı.
Az önce yine dellendim! Bütün siteleri bir bir dolaştım. Siyah çantam yok. kahve çantam da eskidi iyice. Baharlık bir şeylerim yok. Baktım 2 site karta taksit yapıyor elbise ile 2 çanta aldım. Zaruri ihtiyaçlarımı karşıladım fakat şu an iç sesim acayip derecede konuşuyor car car!!!
Ben niye böyleyimİşin kötüsü kocam da böyle. Ondan da çekiniyorum yani...
Cimri bir babada büyüdüm. Şimdi temel ihtiyaçlarımda dahi bir şey alacakken 40 kere düşünüyorum. Alışkanlık her ürünün gidip en ucuzuna bakıyorum.Doğru düzgün giysim yok. Hayatımın hiçbir döneminde modaya uygun giyinmedim. Öyleki... neyse bunları esgeçiyim.
Şimdi çalışan bir bayanım.Maaşımın bir kısmı kredi borcuna giriyor. Gerçi borç olmadan önce de böyleydim. Sırf daha ucuz diye, eşim laf ediyor diye gidip beceriksiz bir doktora burun ameliyatı oldum.Şuan burnumda bir sürü problem, üstüne üstlük yamuk ve tuhaf. Doktor kurbanıyım yani.
Asıl konuma gelecek olursa kendime birşey alamıyorum! Bunu aşmak için birkaç haftadır alışveriş sitelerine girip tüm ürünlere bakıyorum. Bir elbise beğeniyorum sonra fiyata bakıyorum 49 59TL uf çok bu diyip vazgeçiyorum. Geçen hafta bir elbise ile bileklik aldım ama 1 hafta kendime kızdım neden aldın bunca borç varken ne gerek vardı diye iç sesim hiç susmadı.
Az önce yine dellendim! Bütün siteleri bir bir dolaştım. Siyah çantam yok. kahve çantam da eskidi iyice. Baharlık bir şeylerim yok. Baktım 2 site karta taksit yapıyor elbise ile 2 çanta aldım. Zaruri ihtiyaçlarımı karşıladım fakat şu an iç sesim acayip derecede konuşuyor car car!!!
bende acayyip cimri baba ve sefil varken yokluk bir çocukluk yetişkinlik...benim gibi bir tane daha var mı ben bunu merak ettim aslında :))) sanırım çıkmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?