- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi loving stars
-
Migrosta da varKuru bamya her zaman her vakit olur burda
Benim evimde de var kuru bamya. Konu shaibi banlanmış sanırım. Konu da çakma.Migrosta da var
Yok nerden emin olayım.bamya işte kurusu yaşı farkeder mi istediğiniz bamya olsun bir şekilde bulunurKuru bamya dememiş ki, bamya demiş. Kuru bamya olduğunu siz söylüyorsunuz. Emin misiniz? Eminseniz nasıl eminsiniz? :)
Fake gibi gelmedi bana da.Ya kadın kocasına sevgilim dediği için fake oldu resmen. Herkes evlenince sevgililikten çıkmıyor kendinize göre yargılamayın kimseyi ya
Bu mevsimde bamya hangi markette satılıyor yahu? Bamyanın mevsimi ağustos, eylüldür. Serasını da hiç görmedim. “Bamya” vurgusu subliminal mesaj bence:)
Siz de o kadınla konuşsaydiniz keşke bu kadar kafa yormazdiniz..telefon kartını kendi telefonunuza takıp konuşun eşimle aramızı bozdunuz diyin..gerçeği öğreninKadın geçen aradi çocuk hakkında konusucam diye tam 37 dk konuştu . Eşim kapatmak istiyor kapatmıyor anlattıkça anlatıyor . Ben eşime o zaman kızdım niye elalemin kadınıyla 37 dk konuşuyorsun diye özür diledi. Yanımda konuştu ama bu sinirlerimi bozmak için yetersiz değil . Haklısın ben kadın sürekli konuşunca kapatamadım dedi
Kadın baya baya sanane ozelimden demis artik esin neyi deşiyorsa...
Önceki konusunda “sevgilim” dediği birinden bahsetmiş. 1 ay önceki konu sanırım. Bu konuda da “kocam” diyerek bahsettiği biri var. O yüzden banlanmıştır belki. Ben de anlamadım.Dondurulmuş gıda reyonunda da hazır ayıklanmışı benim gibi tembeller için satılıyor yaz-kış.
Bence de konu sahibi banlanmamalıydı.
Fake konu açacak kişi önce bademciklerden mi başlar allah aşkına..
Bugün eşim dışardan geldi. Ona bamya ve domates al demistim . O da çiçek tohumu toprakları ve domates almış. Ben çiçekleri çok seviyorum ekelim birlikte istemiş. Buraya kadar gayet normal tabi . Poşete baktım bamya eksik. O da markette kaldı herhalde deyip aceleyle çıktı çıkarken telini de evde unuttu. Eşim çıktı birkaç dk sonra mesaj geldi aynen yazıyorum .
Hocam geç oldu kusura bakmayın
Ben değer verdiğim insanların özelini merak etmiyorum
Siz niye bu kadar merak ettiniz anlamadım
Anlatırsam üzülürsünüz .
Bu mesaj ve öncesi yok silinmiş. Bu kadın eşimin özel ders öğrencisinin annesi . Eşim 32 kadın da 35 yaşlarında . Eşim geldi bu mesaj ne dedim kekeledi yanlış atmıştır falan dedi . Ben de bakalım yanlış mi atmış dedim" anlamadım? "Yazdım kadına . O da neyi anlamadiniz yazmis . Ben de bana yanlislikla mesaj gindermissiniz yazdim . Ne yanlisligi hocam neyse her şey karıştı yazıp gülücük koymuş. Ben de sinirlendim telefonu kırdım . Mesaj geldiyse de göremedim . Eşimi de evden kovdum . Çok sinirliyim şu an . Eşim ağlıyor yalvarıyor ben bir şey yapmadım diye. Anlattığına göre kadın buna mesaj atmış durup dururken 3 yıldır sen benim ne çektiğimi biliyor musun diye . Esim de hayırdır hocam ne çektiniz demiş . Kadın da öğretmen . Ben de madem oyle yazdi sen niye mesajları sildin dedim. Ayrıca sanane kadından dedim . Valla sen yanlış anlama diye sildim diyor ama inanmıyorum . Boşanmayı bile aklımdan geçiriyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?