Kendime gelemiyorum

Ya kadın kocasına sevgilim dediği için fake oldu resmen. Herkes evlenince sevgililikten çıkmıyor kendinize göre yargılamayın kimseyi ya
Fake gibi gelmedi bana da.

Neden ban yedi onu merak ettim. Bir kaç kişi tarafından şikayet edildi sanırım.

Ama araştırılıp açılsın banı. Akıbetini merak ediyoruz.

Bu mevsimde bamya hangi markette satılıyor yahu? Bamyanın mevsimi ağustos, eylüldür. Serasını da hiç görmedim. “Bamya” vurgusu subliminal mesaj bence:)

Dondurulmuş gıda reyonunda da hazır ayıklanmışı benim gibi tembeller için satılıyor yaz-kış.
Bence de konu sahibi banlanmamalıydı.
Fake konu açacak kişi önce bademciklerden mi başlar allah aşkına..

Siz de o kadınla konuşsaydiniz keşke bu kadar kafa yormazdiniz..telefon kartını kendi telefonunuza takıp konuşun eşimle aramızı bozdunuz diyin..gerçeği öğrenin

Önceki konusunda “sevgilim” dediği birinden bahsetmiş. 1 ay önceki konu sanırım. Bu konuda da “kocam” diyerek bahsettiği biri var. O yüzden banlanmıştır belki. Ben de anlamadım.

Abi şurda konu açmaya korkar olduk biri çıkıp geçmiş konularımızı mesajlarımızı irdeleyip irdeleyip “ama sen 10 eylül 1999’da şöyle demiştin??????” diyip burnunu sokacak diye.
İnsanlar değişir düşünceler fikirler değişir zamanla bunu anlamak çok mu zor.
Ayrıca konu sahibi de eşinden sevgilim diye bahsetmiş bunu ben de yaparım, hemen F A K E damganızı yapıştırmayın.

Hemen Boşan . Koş koş bir avukat bul . Neyin kafasını yaşıyorsun ya ? Eşinize güvenin , güvenmiyorsanız da baştan evlenmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…