Kendime gelemiyorum

1.5 yıllık. Hayır yok
İki ay önceki konunuzda sevgiliniz var şimdi de 1,5 yıllık evliyim diyorsunuz anlamadım ben???

Yok ya öyle değil . Buraya ilk üyeliğimi alırken sorunum bademcik taşıydı. Ben de evli olduğumu ne diye yazayım nasıl olsa önemli değil diye sevgilim yazdım. Böyle bir konu açacağım hiç aklıma gelmezdi

Hikâye tüm inandırıcılığını yitirir...
Ve kapanış...

Ay hic gulecegim yoktu ya.Hadi canim git baska yerde eglen.

Öğrencisi sorunluysa eşiniz belki özel hayatınızda bir şey mi var da çocuğa yansıyor gibisenden bir şey sormuş olabilir kadın da o şekilde cevap vermiştir ben öyle düşündüm

İki ay önceki konunuzda sevgiliniz var şimdi de 1,5 yıllık evliyim diyorsunuz anlamadım ben???

Kocasindan bahsetmis gibi durmuyor.
Kac kadin kocasindan bahsederken sevgilim diye bahseder ki.

Konu sahibi hemen aciklamani yap.

Boşa mi kafa yorduk yani

Cem Yılmaz ın hangi gösterisinde hatırlayamadım şimdi, geç kalan çifte mi ne sormuştu,

-sevgili misiniz?
-hayır, evliyiz.
:))

Evli insanlar sevgilidir :) yani en azından ideal evlilikte öyle.

Cem Yılmaz ın hangi gösterisinde hatırlayamadım şimdi, geç kalan çifte mi ne sormuştu,

-sevgili misiniz?
-hayır, evliyiz.
:))

Evli insanlar sevgilidir :) yani en azından ideal evlilikte öyle.
Yok konu sahibi demiş zaten evli olmasını söyleme gereği duymamış ondan öyle yazmış
L loving stars kusura bakmayın hafiyelik değil niyetim cidden anlamamıştım teşekkürler bende konunun yalan olduğunu düşünmüyorum şu an

Daha ikinci mesajda inandırıcı değildi. Yorumları okumadan yazacaktım bunu ama taşlanmak istemediğimden okumaya devam ettim.
Yok emniyet müdürü, yok bamya, kapıda ağlamalar vs. hiç inandırıcı değil.
Buram buram senaryo.
Evli olduğunu söylemekte nasıl bir sakınca var Onuda anlamadım.

Gecen sene benimde bir ogrencimin annesi sürekli ariyordu kizimin sevgilisi var laf dinlemiyor babasi zaten bakmiyor falan falan yani dogru soyluyor olabilir hem baska birsey olsa niye hocam diye hitap etsin ki

Tatlım bazı insanlar malesef böyle evli barklı insanlarla fazla samimi. Tamam eşin izin vermese yüz vermese o msj atılmazdı tabiki eşin suçlu ama şöyle düşün yuva yapmak zor yuva yıkmak çok kolay keşke öyle mesaj atıcağına anlamadım diye ben falankesin eşiyim lütfen birdaha eşime mesaj atmazsanız sevirim yazsaydın yani açıkça. Kadının en büyük düşmanı kadındır. O kadın olmasa başkası erkekler malesef çok çabuk kanabiliyolar engel olabildigin kadar engel ol sonuçta eşin yani ha diye yıkılmamalı yuvalar. Affet bence tehtitli affet hemde birdaha olursa affetmem gibi gibi .. şunu unutma en iyi erkek pişman olmuş erkektir. Şükret daha kötü bişey olmamış anlaşılan sadece bi msjlaşma bunu erken farkettin olay çözüldü daha beterinden korusun seni allah .

Çok kıskanç değilimdir ama o durumda telefonu ben de parçalardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…