Kendime hakim olamıyorum, yardım edinn :(

2 kere ekledi tanımadığım için kabul etmedim sonra mesaj attı
Umarım konu sahibi kendini bu duruma düşürmez komik oluyor.

Bakınıyorum felan ama o kadarını yapmam şu halim de saçma ama o durum rezalet olur, kendimi o kadar kaybetmedim

Sen eski sevgiliden bahsedecek kadar genişsen kendine hakim olmayı başarabılırsın en zorunu aşmıssın zaten

Ne kadar yakın akrabalar ki? Görüşmek durumunda kalıyorlar mı?

Kız sadece sevgilinizin eski sevgilisi diye küfür filan etmeyin ama ya. Hem adamın zoruna gider. Ben olsam ve biri eski sevgilime küfretse "Yavaş gel, o bilmem neyse ben de bilmem ne miydim o zaman" derdim yani.

İkinci dereceden ama samimiyet var ailelerde.
Öyle demedi de geçmişimde öyle biriyle olduğumu düşünmen beni rahatsız eder dedi

İkinci dereceden ama samimiyet var ailelerde.
Öyle demedi de geçmişimde öyle biriyle olduğumu düşünmen beni rahatsız eder dedi
Bakın şöyle düşünmeye çalışın: İki insanın aralarında bir ilişki olmuş ve bitmiş. Sonuçta devam edebilecek bir ilişki olsa devam ederlerdi; sevgilinizin de sizle bir ilişkisi olmazdı. Hem karşıdaki kötü bir kadın olsa sevgilinizin onunla ne işi olsun? Kız ulaşmaya çalışmıyor anladığım kadarıyla erkek arkadaşınıza. Böyle yapıp yapıp adamı bunaltmayın. Bir süre sonra patlar dediğim gibi.

Sevgilimin anlattığı kadarıyla ve benim ordan burdan gördüğüm kadarıyla kızla benim aramda çok büyük karakter farkı var . Ve ben konu açılmadığı sürece asla durup konusunu açmıyorum ona, hiçbir zaman da ben başlatmadım sadece o anlattığı sürece dinler ve sorardımm. Sevgi konusuna gelince de o konuda hiçbir sıkıntım yok çok güzel herkesin gözünde maşallahlık bir ilişkimiz var :) İçimdeki sorunları ona yansıtıp ilişkimizi zedelemiyorum yalnızca içimde biraz sıkıntılarr, onlar da burda geçiyor inşallah :)

Ona asla bahsetmiyorum bu hislerimden, tamamen içimde .. Kız da biz beraberken yazmış çizmiş epey ilk zamanlar, şu an da aklı fikri benimkinde gibi görünüyor

Bunu geçin, hiç bir manası yok. İlişki dediğiniz iki kişilik, ikiniz mutluysanız iyidir, aynı anda değilseniz kötüdür.

Karakter farkı mesela ne için? Yani erkek arkadaşınız ondan bahsederken iyi mi bahsediyor, kötü mü? İyi bahsediyorsa bence dert etmenize gerek yok ama kötü bahsediyorsa bence sorun var. Çok iyi bahsediyorsa sorun var, çok kötü bahsediyorsa çok sorun var :))) Mesela ben, benden öncekinin çok güzel olduğunu öğrenmiştim, gördüm hakkaten öyleymiş, o kadar da kaldı yani. Adam haklıymış yalan söylememiş Ama yok atıyorum önceki çok dürüsttü gibi bir şey duysaydım ortalığı yıkmazdım ama benden bu kadar derdim yine de. Bunun görecelikle açıklanacak bir tarafı yok. Benim dürüst olmadığımı düşünmesine işaret çünkü.

Kendini kızla kıyasladığındandır.
Yıllarr, yıllarr önce beni terk eden bir adamın benden sonra gittiği kızı takıntı haline getirmiştim misal ben de, çünkü kız -bence- benden daha güzel ve yetenekliydi. Yetenek sizsiniz'e katılmıştı falan, adamla hissel alakam bittiği halde kızın videolarına bakıyordum açıp açıp.
Genç kızlık halleri işte.

Bu isin altindan birseyler cikacak gibime geliyor

Çok fazla rahatmış kız her konuda, hayatında o varken başka erkeklerle de rahatça konuşurmuş, takmazmış yani pek,kıskanma gibi huyu yokmuş . Bi gün çokk iyiyse bi gün çok kötü davranırmış, çok asabiymiş vs vs.. ben de tam tersi yani erkeklerle hemen hemen hiç alakam olmaz, göz önünde değilimdir, sadece onunumdur, kıskancımdır, sakinimdir, her şeye kavga etmem ,trip atmam vs vs.. Güzellik konusu da onu hiç takmadım yani güzel bi kız, sevmiyorum diye çirkin diyemem ama kendimle o konuda kıyaslamadım hiç

Bende de var bu niye oluyor acaba Oysa sebep kıskançlık değil eski yaşanmışlıklar galiba hiç çözemedim

Kızla kendimi kıyasladığımda asla kendimi ondan düşük bi seviyede görmedim, aksine çoğu şeyde ondan daha öndeyimdir çünkü sevgilim fark ettiriyor ondan çok farklı olduğumu . Aslında önce olmak geride olmak değil de aile, yaşantı , huy, ahlak gibi ciddi düşünen iki insanın uyuşmasında gereken her şeye sahibiz. Diğer yorumda da bahsettim yani farklıyız kızla

EE neden küfür o zaman? Onun gibi olmak isteyip olamamaktan değil herhalde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…