EE neden küfür o zaman? Onun gibi olmak isteyip olamamaktan değil herhalde?
Ne gibii
Takma kafana bu kadar zamanla geçiyor diyeceğim de geçmeyecek biliyorum sen genede sevgiline çok açma bu konuyuAhh bilsem de sana da anlatsam
işte onu anlayabildiğim noktada kurtulcam bu meseleden
Kiyamam sanacanim benim esimle ayni olaylari yasamistim. Adam iyi ki eski sevgilisine yapriklarini anlatmisti ki ben istemistim resmen delirmistim. Kiza orjinal bir forma almis hala nefret ederim formalardn cok zor bilirim ama artik şunu anladim boşuna uzmusum kendimi. Kimse benden degerli degil sadece kendine güven ve bosu bosuna kendini uzme
Eski sevgilerini anlatinca niye bu kiz da takili kaldin?
Kız da biz beraberken yazmış çizmiş epey ilk zamanlar, şu an da aklı fikri benimkinde gibi görünüyor
Benim aklıma sadece, o kızı bile sevebilmişse gibi düşünmeniz geliyor. Kendinizi ondan üstün görmeniz vs. Ama yok yani, ikiniz de birbirinizden üstün değilsinizKimse değil tabi yanlış anlaşılma olmasın.
Ondan daha iyi olmasam hayatında olmazdım değil mi ama. Şöyle düşünüyorum mesela eski sevgilimle şu anki sevgilim arasında çok farklar var ve gözümde ondan milyon kat üstün
Ne yazmis ki?
Ve akli sizin sevgilinizde oldugunu nerden anladiniz?
Sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir
Ondan daha iyi değilsiniz, o zaman sizin eski sevgilinizle ne işiniz vardı gibi abuk bir soru düşünüyor insan.. Daha da üstününü bulduğunuz an şimdikini terk mi edeceksiniz yani? Sanmıyorum
Tabiiki yok öyle bi dünya ama bence insan sevdikçe nedenler artıyor sevmeye, nedenler olduğu için sevmiyor yani :)
İkisi de oluyor nedenler olduğu için de seviyor, sevdikçe nedenler artıyor bazen de açıklayamıyoruz bile, ama karakter yapımda kıskançlık var diyorsanız bunun sınırlarını daraltın o kız dışarda kalsın. Kızın özelliklerini sizin bahsettiğiniz gibi olumsuz özellik olarak görmüyordur geçmişte sevgiliniz. Karşısına siz çıkmamış olsaydınız da o evresini tamamlayamazdı. Sizinle aynı karakter özelliklerine sahip bir kız olsaydı mesela o kız da, bak o zaman sorun olabilirdi, yaw yoksa sırf ona benziyorum mu diye benle mi beraberBu kadar mı düz mantıklı bu adam diye derdin dibine vurulabilirdi.
Öyle tabii benim önceki sevgilim düşüncesizdi çok incitirdi mesela çok fenalıkları varmış, o zamanlar aşktan gelen her şey başım üstüne diyordum ama saçımın telini dahi incitmekten sakınan adam çıkınca karşıma ancak anlayabildim onun beni hak etmediğini. Şu an sevgilim de sağolsun içimi kemirtecek bir şey söylemez çok çok düşünceli bir adam lakin geçmişini rahat anlatması böyle etti beni. Aslında bir şey soracağım, şu an onları rahatça bana anlatabilmesi onu gerçekten tamamen unuttuğuna işarettir sonucunu çıkarabilir miyim buradan sizce?
Rahatça anlatabilmek bence dürüstlük göstergesidir, tabi bunun bir sürü farklı kriteri var, atıyorum biri kalkıp hülyalı hülyalı anlatıyorsa geçmişi tabi ki dinleyen insan acaba?? der ama şu haliyle bence sorun yok, ciddi ciddi hafızamızdan silmek diye bir şey yok zaten. Ben de anlatırım ama ilkokul öğretmenimi nasıl anlatıyorsam öyle anlatırım, o eski ben değilim ki artık. Sevgiliniz için de öyleyse, bunu en çok siz gözlemleyebiliyorsunuz sonuçta, bırakın hesapları falan takip etmeyi. Başka bir meşgale bulun
Haklısınız herkes bir olmuyokimi takıyo kimi hiç tınlamıyobundan dolayı zaten kimsenin geçmişini sormayın merak etmeyin gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?