Kendime hakim olamıyorum, yardım edinn :(

Kiyamam sanacanim benim esimle ayni olaylari yasamistim. Adam iyi ki eski sevgilisine yapriklarini anlatmisti ki ben istemistim resmen delirmistim. Kiza orjinal bir forma almis hala nefret ederim formalardncok zor bilirim ama artik şunu anladim boşuna uzmusum kendimi. Kimse benden degerli degil sadece kendine güven ve bosu bosuna kendini uzme

Tanimadiginiz kiza kufur falan ediyorsaniz acil tedavi olun

işte onu anlayabildiğim noktada kurtulcam bu meseleden

Benim aklıma sadece, o kızı bile sevebilmişse gibi düşünmeniz geliyor. Kendinizi ondan üstün görmeniz vs. Ama yok yani, ikiniz de birbirinizden üstün değilsiniz Kimse değil tabi yanlış anlaşılma olmasın.

Öz güvenimle bi problemim yok inanın anlayamadığım bir şey . Burada saçmalık ettiğim bir konu var ama olgun bir kızımdır, bu konuda olgunluk gösteremeyişime şaşıyorum

Eski sevgilerini anlatinca niye bu kiz da takili kaldin?

Büyük bi geçmişleri var çünkü , bütün yaşadıklarını biliyorumm. Öğrenmek için uğraşmadım hiç ama hem sevgili hem dost olduk birbirimizee, her şeyi bilince de böyle oldum işte. İlk anlattığında rahattım hiç problem olmadı bende ama zaman geçtikçe bu hale geldim. Böyle olacağımı bilsem hiç anlattırmazdım zaten

yahu unutmayın ki (umarım olmaz tabi) bir gün siz de sevgilinizin eski sevgilisi olabilirsiniz, size de biri arkanızdan küfretse, böyle bir forumda ben ondan daha iyiyim şeklinde tanımadığınız insanlara anlatsa hoşunuza gider mi? eski adı üzerinde, hala süregelen bir şey yoksa kızı da sevgilinizi de kendinizi de rahat bırakın.

Kız da biz beraberken yazmış çizmiş epey ilk zamanlar, şu an da aklı fikri benimkinde gibi görünüyor

Ne yazmis ki?
Ve akli sizin sevgilinizde oldugunu nerden anladiniz?

Ondan daha iyi olmasam hayatında olmazdım değil mi ama. Şöyle düşünüyorum mesela eski sevgilimle şu anki sevgilim arasında çok farklar var ve gözümde ondan milyon kat üstün

Ondan daha iyi olmasam hayatında olmazdım değil mi ama. Şöyle düşünüyorum mesela eski sevgilimle şu anki sevgilim arasında çok farklar var ve gözümde ondan milyon kat üstün

Sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir

Ondan daha iyi değilsiniz, o zaman sizin eski sevgilinizle ne işiniz vardı gibi abuk bir soru düşünüyor insan.. Daha da üstününü bulduğunuz an şimdikini terk mi edeceksiniz yani? Sanmıyorum

Ne yazmis ki?
Ve akli sizin sevgilinizde oldugunu nerden anladiniz?

Beraber paylaştıkları şeyleri biliyorum ya , o tarz yazıp çiziyor yine. Biz ilişkiye başlamadan önce konuşuyorlarmış ve sevgilim onunla konuşmayı kesmek isteyince epey çabalamış yeniden kazanmak için. Ondan sonra hayatına kimse girmemiş kızın ve yazdıkları doğrudan benimkine gibi görünüyor vaziyette.

Tabiiki yok öyle bi dünya ama bence insan sevdikçe nedenler artıyor sevmeye, nedenler olduğu için sevmiyor yani :)

Tabiiki yok öyle bi dünya ama bence insan sevdikçe nedenler artıyor sevmeye, nedenler olduğu için sevmiyor yani :)

İkisi de oluyor nedenler olduğu için de seviyor, sevdikçe nedenler artıyor bazen de açıklayamıyoruz bile, ama karakter yapımda kıskançlık var diyorsanız bunun sınırlarını daraltın o kız dışarda kalsın. Kızın özelliklerini sizin bahsettiğiniz gibi olumsuz özellik olarak görmüyordur geçmişte sevgiliniz. Karşısına siz çıkmamış olsaydınız da o evresini tamamlayamazdı. Sizinle aynı karakter özelliklerine sahip bir kız olsaydı mesela o kız da, bak o zaman sorun olabilirdi, yaw yoksa sırf ona benziyorum mu diye benle mi beraber Bu kadar mı düz mantıklı bu adam diye derdin dibine vurulabilirdi.

Öyle tabii benim önceki sevgilim düşüncesizdi çok incitirdi mesela çok fenalıkları varmış, o zamanlar aşktan gelen her şey başım üstüne diyordum ama saçımın telini dahi incitmekten sakınan adam çıkınca karşıma ancak anlayabildim onun beni hak etmediğini. Şu an sevgilim de sağolsun içimi kemirtecek bir şey söylemez çok çok düşünceli bir adam lakin geçmişini rahat anlatması böyle etti beni. Aslında bir şey soracağım, şu an onları rahatça bana anlatabilmesi onu gerçekten tamamen unuttuğuna işarettir sonucunu çıkarabilir miyim buradan sizce?

Rahatça anlatabilmek bence dürüstlük göstergesidir, tabi bunun bir sürü farklı kriteri var, atıyorum biri kalkıp hülyalı hülyalı anlatıyorsa geçmişi tabi ki dinleyen insan acaba?? der ama şu haliyle bence sorun yok, ciddi ciddi hafızamızdan silmek diye bir şey yok zaten. Ben de anlatırım ama ilkokul öğretmenimi nasıl anlatıyorsam öyle anlatırım, o eski ben değilim ki artık. Sevgiliniz için de öyleyse, bunu en çok siz gözlemleyebiliyorsunuz sonuçta, bırakın hesapları falan takip etmeyi. Başka bir meşgale bulun

Sıradan anlatıyor öyle sizin dediğiniz gibi. Unutmak derken yanlış demişim onu orada, gözünde eskisi gibi olmaması diye düzelteyim onu :) Aklında anısı kalır illa ki , bende de olan bir durum bu , herkeste de olur illa ki çünkü dediğim gibi büyük bi yaşanmışlık var ortada. Belki ben onun kadar rahat anlatmadığım için kötü hissediyorumdur yani o sordu bazı şeyleri anlattım dürüstçe ama takmamıştır o benim gibi.. sanırım .. inşallah.. :) güzel sorunlarım da var aslında ama konusu burası mıdır bilemedim :)

bundan dolayı zaten kimsenin geçmişini sormayın merak etmeyin gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…