Kendime hakim olamıyorum, yardım edinn :(

Herşeyi paylaşmak demek,herşeyi birbirine anlatmak demek değildir.Bugün birbirinizden ayrılsanız yarın yeni sevgililerinize birbirinizi mi anlatacaksınız.Bana çok gereksiz ve saygısızca geliyor eski sevgilileri konu etmek

asker arkadasi gibi her otunuzu mokunuzu paylasirsaniz, ozel hayatinizi, gecmisinizi, eskilerinizi, yasanmisliklarinizi, boyle olmasi normal.
cok mu lazim sevgilinin senin eski sevgililerinle hikayesini bilmesi, ya da senin onun eski sevgilileriyle yasadiklarini bilmen. cok dogaliz diye takilin boyle, sonra kurtlar yesin icinizi.

Aynen böyle devam et. Önce sevgilini boğ kendinden uzaklaştır. Sonra da onların düğününe gider çeyrek takarsın artık :)

Eski sevgili neden konuşulur ki benimsen beni konuş niye başkası demek ki gözü kalmış

Eşime asla sormadım bikaç tane çıktığı olmuş,nasıl kızlardı şöylemiydi böylemiydi,isimlerini bile bilme gereği duymadm,çünkü biliyorum sordukça içimdeki kıskançlık büyüyecek hiç bilmemek konuyu deşmemek daha iyi kanımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…