Kendime İhanet Ediyorum Aslında

Anlamakta bir sorunum yok, teşekkürler. Evli bir insan karşı cinse bu anlamda bir ilgi duyamaz, sadakat sadece fiziksel anlamda yorumlayabileceğimiz bir olgu değil.
Maalesef durum sizin düşündüğünüz gibi degil duygularımızın degil hareketlerinizi hakimiyet duygumuzu eyleme donusturdugumuz noktada ihanet baslar

Ahkam kesmeyi sevmem, bu hanımefendi eşine karşı ihanet ediyor diyemem ama kendine karşı ihanet ettiği kesin, bir de çocuk yapmaktan bahsediyor. Çocuk olunca tam da otutur zaten her şey. Neyse sizinle polemiğe girmek şu anda isteyeceğim son şey, iyi günler.

Ben aranızdaki enerjinin yaşanmamış cinsel çekimden kaynaklandığını düşünüyorum aşk sevgi değil bu eminim, ama bir iki kere birlikte olduktan sonra o çekim rutine bağlayacak evliliğinizde olduğu gibi, bence kalıcı olan sevgi saygıdır

Bu tarz hisler neden herkese sanki önlenebilir bir şeymiş gibi geliyor anlamadım. Ortada bir eylem, itiraf veya bir şey yok (yazdıklarınıza göre söylüyorum)Olabilir, insan birinden etkilenebilir. Eşim birine böyle yoğun şeyler hissetse kesinlikle anlatsın ve boşanalım isterdim. Evet çok can yakıcı olurdu ama hislere de engel olunamaz diye düşünüyorum.

Başına gelmeyenler de bol keseden sallıyor valla. eşi itiraf etse boşanırmışmışmış. başına gelsin bakalım. nasıl yıkılacaksın. senelerce travma yaşayacaksın. kolay mı insanın en güvendiği kişiden böyle bir itiraf alması. he yavrum hee. eşiniz itiraf etsin siz de koşa koşa gidip boşanın.

aynı iş yerinde eşiniz iş arkadaşına cinsel çekim duyuyor. empati kurun. düşünün azcık. ne büyük acı. ne büyük ihanet. olmaz arkadaşım olamaz. ben kimseye cinsel çekim duymam. onca sene bekardım. imkanınız varken bekarken kime ne duyarsanız duyun. evlenince tüm algılarınızı kapatacaksınız. mecbursunuz. eşiniz de mecbur.

Anlamakta bir sorunum yok, teşekkürler. Evli bir insan karşı cinse bu anlamda bir ilgi duyamaz, sadakat sadece fiziksel anlamda yorumlayabileceğimiz bir olgu değil.
Bu kadar keskin konuşmamak lazım sanki. Duygular medeni duruma bağlı olarak yok olmuyor. Evli insanlar da başkalarından etkilenebilir. Sadece sonrasında süreci yönetebilmek gerekir. Evet ben bu insana bir şeyler hissediyorumdan sonra evlilik bitirilecek mi yoksa duygular mı gömülecek karar vermek gerek.

Aranızdaki çekim gücünü siz belki büyük aşk, diğer yarım gibi hissediyorsunuz ama karşı taraf bunu cinsel çekim olarak algılıyor. Zaten 1-2 kez o anlamda görüşseniz emin olun sizden uzaklaşacaktır.

Yaşım itibariyle çok fazla çevrem, dolayısıyla da çok fazla tecrübem oldu. Bu durumları yaşadıktan sonra boşanıp, boşandıktan sonra da karşı tarafın kendini geriye çektiği o kadar çok duruma şahit oldum ki! Hatta biri on senedir eşini boşadığı için üzüntüsünden tedavi görüyor.

Adamın cinsel enerjisi yüksektir, siz de o alana girmişsinizdir. Ya aslında o kadar çok nedeni var ki.

Sözün özü, ateşle oynuyorsunuz ve karşınızdakinin hisleri sizin gibi değil. Başkasına ait olan bazı kişilere her zaman çekici gelir. Ancak bu duygularınızın bizim yorumlarımızla da değişeceğini sanmıyorum. Umarım yara almadan kendinizi geri çekersiniz.

İnsan aranmıyorsa böyle bir şey hissetmesi mümkün değil

Konu sahibi kocasından sıkılmış aranıyor

Diğer adamın muhtemelen ilk vukuatı değil son da olmayacak gözü dışardanın teki

Öyle engel olunamaz bir aşk yok ortada. Ahlak duyguları olmayan ve yasağı çekici bulan, ama sorumluluk almak istemeyen iki evli yetişkin var sadece.

Çok yakın arkadaşlarınızın da benzer sihir standartları var demek ki, maşallah, bu görünmez tuhaf enerjiyi hem yakalamış hem de üstünde kafa yormuşlar sizinle beraber. Doğrudur, ne de olsa aynılar aynı yerde...

Deveyi yardan uçuran, bir tutam otmuş, derler. Bu deve, dikenli deyimde de karşımıza çıkan aynı deve olsa gerek; gerçi anladığım kadarıyla bizim burda diken dediğimize sizin orda görünmez tuhaf enerji de diyorlar ama aynı kapıya çıkıyor.

Size bir, göğsünüzdeki file iki defa sevgiler, cümleten iyi Pazarlar.

Boşanmak o kadar zor ya da korkunç bir şey değildir belki bazı insanlar için, ne dersiniz?

Adama dürüstçe anlatıp ayrılabilir bence ya, eşini öyle çokta büyük bir aşkla, sevdiğini düşünmüyorum ben. Aklın başkasına kaymaya başlıyorsa zaten yavaş yavaş körelir bir şeyler. Çocuk yapmak bu noktada en son düşünülecek şey olmalı. Bu şey değil ki, öfff adama bak ne kadar yakışıklı der geçersin mesela. Adam bir adım atsa fiziksele taşınacak gibi.

Aldatma aldatmadır, sihirmiş alevmiş gğzellemeyin. Kalbiniz başkasına atıyorsa evdeki kocaya ihanet etmek acizlik.

Adamla konuşun mu? Bu nasıl bir tavsiye ya! Hayata bir kez geliyoruz diye aldatalım mı?

İnsan bazen güvenli alanından ya da standartlarından vazgeçmek istemeyebilir. Evlilik bitirmek zor gelebilir. Eyleme dökmediği sürece bir yerde kendine dur diyebilirse, duygularını baskılayabilirse eşine yansıtmasına gerek yok. Çocuk mevzusu zaten tamamen saçmalık. Kafası o kadar karışık ki nereye saracağını şaşırmış.

Konu sahibi fazla romantize etmiş mevzuyu, adamın o kadar romantik yaklaştığını sanmıyorum. Yoğun cinsel çekimi aşk sanıyor şu an konu sahibi. Adamla iki kere sevişse pişman olacak, bu muymuş diyecek muhtemelen.

Kocanız sizde inanılmaz bir duygusal boşluk yaratmış,adamın birinin evli olmasına ramen az biraz ilgisine bile boşanma düşüncelerine kapılmışsınız şair olmuşsunuz,bunca sene nasıl bu kadar sevgisiz ilgisiz yaşayabildiniz nasıl bu duygusal boşluğa düşecek kadar kocanızın size sevgisizliğini ideal evlilik imajıyla beyninizde kabul ettiniz,ufacık bir sinyalle şunları düşündüren bir adama yüklediğiniz anlamları zamanında kocanızada yüklemişsiniz hayal dünyanızda anlamlandırmışsınız ama insan psikoljisi çok enteresan savunma şekilleri geliştiriyor,herkes rahat batmış derken ben öyle söylemicem erkekler aldatırlar mutluyken,mutsuzken vs ama bir kadın fiziksel,ruhsal,maddi,manevi doymuşsa aldatmaz,hadi boşanalım demekle bebek yapalım demek arasındayım demenizde bu durumu açıklıyor,bu bir buhran iki uç nokta ve siz eşiniz o adımı atmadığı sürece ayrılmazsınız baştan sona farkında olmadan bunu belli etmişsiniz yazınızda,tercih edilmek çok sevilmek istenmek ideal kişi olmak yada buna inanmak başka şey,ilişkideki gerçekleri görüp somut bir adım atmak başka şey,yazdıklarınız çelişkilerle dolu tekrar tekrar okuyun açığı göreceksiniz.

O adama "gel boşanalım kendimize birlikte hayat kuralım " deseniz eminim ki boşanmaz. Bu yasak aşk size uzaktan cezbedici geliyor. Aslında hiç göründüğü gibi değildir içi bomboş hayaller sadece. Mutlu giden bir evliliğiniz var. Eşinize haksızlık etmeyin. Vicdan azabı çekip eşinizden boşansanız bile, evli olan hoşlandığınız kişi boşanmaz, ortada yuvanızı bozup kalırsınız öyle.

Zaten adam için cinsel bir çekimden öteye gitmez, adam bir adım atsa kadın gidecek gibi duruyor ama kendime mi ihanet ediyorum dediği yer orası işte. Bence evliliğini gözden geçirmeli, öyle çokta mükemmel bir evliliği olduğunu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…