Kendime İhanet Ediyorum Aslında

duygular resmi belgelerle ket vurulabilen şeyler değil.
Mevzu o zaten evlilik resmi belgelerden ibaret değil o yüzden duygusal bir karmaşadaysanız evliliğiniz belgeler üzerinde kalan bir anlaşma olur,o anlaşmayı bozmak içinde duygusal olarak bir başkasına meyl etmeniz gerekir,bir insanın bir insana aklı gidiyorsa bu aldatmak değilde nedir,aklı sizinle olmayanın bedeninin ne hayrı dokunur,bir insanın başkasına aşık olması,sürekli bir insanı düşünmesi aldatmanın ağa babasıdır ne üst noktasıdır zaten,birlikte olmaları sadece fiziksel bir eyleme dönüşür bu noktada aklı benle olmayanın bedenide zaten benle olmak istemiyordur,şu ikisini karıştırmamak lazım evliyken güzel bir kadın yada yakışıklı bir erkek görürsünüz o anlık etkilenirsiniz biter taş değiliz sonuçta hoşlanılacak çok insan var anlık gelir geçer hoşlantılar eyvallah onu kontrol etmek zor ama sürekliliğe dönüşmüş duygusal bir evreye geçmişse bu aldatmadır,ihanettir net.

e tamam konu sahibi de onu soruyor boşansam mı yoksa duygularımı gömsem mi diye. Bana öyle bir şey söylense üzülürüm ve boşanırım başka ne yapayım?
Konu sahibi ortadan kaybolduğuna göre inandırıcılığını yitirmiş bir konu, bir fantazi bana göre. Bu tür ikilemde kalan kim varsa boşansın bence ama bekar olsa dahi karşı taraf evli, nereden bakarsan bak elinde kalıyor. Yoksa kimsenin ahlâk bekçisi değiliz burada.

Bence kendinize çekidüzen verin. Belli ettiğiniz için anlıyor olabilir mi insanlar? Bence çok rahatsız edici bir durum bu noktaya gelmesi. Boşuna dedikodu malzemesi olacaksınız.

Belki aklınız çelinmiş olabilir bir ihtimal ama bunu bastırmak yerine kozmik bir olaymış gibi anlatmanız çok abes.

e öyledir veya böyledir durum bu yani. sonuca odaklanmak lazım.

iyi bir seks hayatı, arada yapılan ufak jestler.. bunlar bile çok şey değiştirir bence. Kimsenin her güne bir çılgınlık beklediğini sanmıyorum
Onlar da monotonlaşıyor. Siz insanların 10-15-20 sene aynı şehvetle sevişebildiğini mi sanıyorsunuz?

Evlilik insan doğasına uygun bir şey değil de modern dünyaya uyum sağlamak için katlanıyor ve idare ediyoruz hepimiz.

Aklınızı başınıza toplayın derim.Bu zamanda bu şartlarda böyle bir eş ve eş ailesi bulmuşsunuz şükredin.Ayrıldıktan ve diğer adamların gerçek yüzünü gördüğünüzde kafanızı vuracak duvar ararsınız.Siz konfor alanınızda yaşam sürdüğünüz için başkalarının ne kadar,kötü ,bencil ,duygusuz olduğunu bilmiyorsunuz.Acı bir tecrübe ile deneyimlemenizi istemem.Karşı taraf ile ilgili hislerinize gelince ,siz bugün adama "gel birlikte olalım,eşlerimizden boşanalım " deseniz , eminim "ne saçmalıyorsun" diyecektir.Hiç bir erkek kolay kolay karısını sevmese dahi boşanmaz .Sebebi ise kurulu düzenim var olur.Seninle yaşamak istediklerini (cinsellik) yaşar,evine döner sonuç birbirinize düşersiniz.Bence karşı taraftan uzaklaşın ,ortak mekanlarda bulunmayın,ortak arkadaş edinmeyin ,mümkünse taşının ve görmeyin.Görmedikçe unutursunuz. Yuvanızı bozmayın.Eşinizin ahını almayın

32 yaşında oldukları için dedim. İkinci paragrafa katılıyorum

Aklınızı başınıza toplayın derim.Bu zamanda bu şartlarda böyle bir eş ve eş ailesi bulmuşsunuz şükredin.Ayrıldıktan ve diğer adamların gerçek yüzünü gördüğünüzde kafanızı vuracak duvar ararsınız.Siz konfor alanınızda yaşam sürdüğünüz için başkalarının ne kadar,kötü ,bencil ,duygusuz olduğunu bilmiyorsunuz.Acı bir tecrübe ile deneyimlemenizi istemem.Karşı taraf ile ilgili hislerinize gelince ,siz bugün adama "gel birlikte olalım,eşlerimizden boşanalım " deseniz , eminim "ne saçmalıyorsun" diyecektir.Hiç bir erkek kolay kolay karısını sevmese dahi boşanmaz .Sebebi ise kurulu düzenim var olur.Seninle yaşamak istediklerini (cinsellik) yaşar,evine döner sonuç birbirinize düşersiniz.Bence karşı taraftan uzaklaşın ,ortak mekanlarda bulunmayın,ortak arkadaş edinmeyin ,mümkünse taşının ve görmeyin.Görmedikçe unutursunuz. Yuvanızı bozmayın.Eşinizin ahını almayın

Bu tür ikilemde kalan kim varsa boşansın bence ama bekar olsa dahi karşı taraf evli, nereden bakarsan bak elinde kalıyor. Yoksa kimsenin ahlâk bekçisi değiliz burada.
Katılıyorum, bu topikte yapılan ahlak bekçiliği değil.
Bekar birisi karşısındakiler de bekar olduğu sürece isterse aynı anda birkaç kişiyle beraber olur, çok eşliliği tercih etmiştir, bu onun hayatıdır böyle istemiştir kimse bir şey deme hakkına sahip değildir, yargılayamaz veya ahlak bekçiliği yapamaz ama evli bir insan eşine karşı sorumludur, kadın-erkek diye ayırmıyorum bile evli insan diyorum.

Bu demek değildir ki evli insan ömür boyu evli kalmak zorunda, zamanla sevgi bitebilir, aradaki çekim bitebilir, eşe karşı sadece alışkanlık hissi vardır, geriye kalan heyecan verecek her şey ölmüştür bunlar da olabilir, insanız 20 yaşında hissettiklerimizi artık hissetmiyor olabiliriz ama insan eşine her türlü duygusunu kaybetse de saygısını kaybetmemelidir, her 2 taraf için de geçerli, şu an eşlerine saygısızlık yapıyorlar.

Eşe olan duygular sorgulanıyor diğer kişi sürekli hayal ediliyorsa o evlilik bitmiştir zaten, bir imzayla başlayan bir imzayla bitirilmelidir.

Bu konu için diyorum bence başka hiçbir alternatifi yok zira yapılan aldatmadır.

Bu tür hisler duyuyorsa bir insan zaten evliliği sadece kağıt üzerinde kalmıştır.Bunlari başka birinede hissedebilir.En doğru yol evliliği kağıt üzerinde de bitirmek.Cunku sadece güvenli bir liman diye beni sevmediği yada istemediği halde kimsenin benimle evcilik gibi bir evlilik yürütmesini istemezdim.Bunu tercih edenlerde olabilir tabiki gitmesin herşeye rağmen kalsın.Fakat kalsada mutlu olmayan mutlu edemez .Kafası başka bedeni başka yerde olan insan ile hicbirseyin anlamı yok.Saygi da istemem bu durumda bir an önce gitsin isterdim

offf bu arada yine tiktoklara twitterlara düşeceğimiz bir konu
Bi iki hafta önce boşanıp pişman olan biri vardı açın onu okuyun. Herşey geç olmadan pişman olmadan kendinize gelin.

Ben genel olarak bu tür şeylerde aldatma olaylarında şunu anlamıyorum. ''Herkes bizim evliliğimize imrenek bakar". Ben kimsenin evliliğine imrenerek bakmıyorum, kimsede benimkine bakmıyordur. Yani bu nasıl oluyor hep merak ediyorum.
Bu kadar anlam yüklemek konuşulmuş bişey yok bakmakla enerji patlaması yaşanmış nasil oluyor. Evli barkli adam size bakıyorsa yani sirf bakışlarindan, konuşmasından bu kadar uçtuysaniz , karısına karşı böyle iğrençlik yapan biriylnim enerjisi sizi etkilememeliydi.
Zaten cinsellik olsa adam bir daha yaklaşmaz.

Ben de anlamiyorum Abi cevrem Genistir is arkadaslari Komsular falan ama kimsenin evliligine imrenmedim herkesin var bir kusuru

Bizde de var mesela kimsede ay ne sansli kadin adam demez

bir kere görüşseniz aşk olmadığını anlayacaksınız
bütün o romantizm gidecek
değer mi

Ya Allah Allah koca koca kadinlarin boyle sacma romantik duslere kapilmasi bana cok garip geliyor. Oyle bir romantize etmissiniz ki. Gulesim geldi. Adama gel bosanalim diyecekmis de, yok bebek mi yapsaymis acaba. Bosanmaniz esinizin hayrina olur ama.

Kendine değil kocana ihanet ediyorsun aslında. O kadar güzelleme yapmana gerek yok. Rahat batıyor. Olması gereken kocanı boşa. Git adamla ne deniyorsan dene.
Ben de kendime kızayım aslında!

Böyle konularda yazıp sayfalarca cevap yazmıyorsa Sahte geliyor bana. Bir de her şeyin böyle mükemmel olduğu bir senaryo çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…