Kendime İhanet Ediyorum Aslında

Tüm yorumları okudum. Bazıları çok ağır geldiği için cevap vermekle vermemek arasındaydım sadece. Zaten çok sağlıklı olmadığım/hissetmediğim bir dönemde bu kadar sert yorumlara hazır değildim sanırım. Anlattıklarımla gurur duymuyorum. Zaten öyle olsa burada bir çıkış yolu bulmaya çalışmakla uğraşmazdım. Sosyal medya bile kullanmayan bir insanım, bu kadar sert yorumlar haliyle beni biraz sarstı ama belki de böylesi daha iyi oldu.
Yine de oturup düşünmemi sağlayan herkese teşekkür ediyorum zaman ayırdığınız için.

Boşuna yazıyoruz. Kadın tınlamıyor bile.
Yazan bir erkekte olabilir konu açarken rolleri değiştirip nabız ölçüyorlar,evliliği yolunda giden ama başkasına meyl eden bir insanın konusu bu sonuçta,bu duruma verilecek hangi cevap mantık çerçevesine oturabilirki,biz yazıyoruz o konuyu açtığına göre elbetteki okuyor netlik kazanıyor kafasındakiler,eşine ihanet ettiğini duygusal bir yakınlaşmanın fiziksel bir yakınlaşmadan daha tehlikeli olabileceğini fark etmemişti muhtemelen onu idrak ediyor,evliliği aslında bitmiş ama o henüz anlamamıştı şuanda onu anlıyor.

Hayatında her şey dört dörtlük, eşin iyi, aileler şahane, imkanlar yerinde… Ama sen gidip ‘yasak elma’na takılmışsın. Bu aslında evliliğinin değil, senin kafanın içinde kurduğun ‘acaba’ların oyunu. Ya ihtimalleri romantize etmeyi bırakıp mevcut hayatının kıymetini bileceksin ya da göze alıp her şeyi yıkacaksın. Ortası yok. Net ol kendine.

Ben sizi anladım aslında size diyecek kötü bir şeyim yok 20 lerde aşkın peşinden koşmak daha mantıklı geliyor ben mesela aşık olduğumu artık hissetmediğim için boşandım ama şu anki aklımla oturmuş düzenimi bir ihtimal için bozmazdım bütün bunlar kurgu çünkü adamın gerçeğini bilmiyorsunuz evde nasıl biri ailesi nasıl sadece beyniniz boşlukları dolduruyor ve haliyle iyi şekilde dolduruyor ama etkilendiğiniz insanla aynı yerde olmanız da bana göre eşe bir şekilde ihanet bir şey yapmadım ki diye yumuşatmaya gerek yok kararınız eşinizse o adamı görmeyecek şekilde yer değiştirin

İyi olduğunu düşündüğünüz evliliğinize rağmen artık başka bir insandan etkilenebiliyorsanız bence boşanma zamanınız gelmiş demektir. Gerçekçi olalım kimse evlenirken birbirini ömür boyu sevme sözü veremez. Verse bile tutamama ihtimali vardır. Bu söz gerçekçi olmaz. Duygular bitebilir. Bunda bir sorun yok. Hayat bu yani. Ama şuan bulunduğunuz durumda evliliği sürdürmek hayat arkadaşınıza yapılmış bir saygısızlık olur, ihanet olur. Sonucta kendi duygularınızda ki değişimi siz biliyorsun. Demek ki sizin için bu evlilik miadını doldurmuş. Eşinize haksızlık etmenize gerek yok.
Bu arada bende herkes gibi düşünüyorum. Erkekler bir başka kadın için kolay kolay evliliğini bitirmez. Sizinle bir kere sevişse nasıl başından atacağını şaşırır. Ya da bir beklentiniz olmadığı sürece yasak ilişki yaşamak ister.

tüm kadınlar duygusal, masum varlıklar tüm erkekler de stratejik, kötücül varlıklar gibi görülüyor ama hiç mi etrafınızda herkesin çeşit çeşit olduğunu görmüyorsunuz? insan her nedenden aldatabilir ama nedenleri bizi ilgilendirmiyor. günün sonunda herkes kendi yaptığından sorumlu.
hisleri engelleyemeyiz diye bir şey yok, olsa olsa yanlış ilişki içinde olduğunu gösterir.
duygusal emek konulan dürüst ve kendin olabildiğin bir ilişki insanı pek çok boyutta tatmin ediyor. o yüzden dışarıdaki bir insanı da potansiyel olarak değerlendirebilecek kadar boşluk veya ihtiyaç olmaz içinizde. onun gibi olmaz çünkü
insanları güzel, yakışıklı, başarılı veya karakterini ilgi çekici bulabilirsiniz bu da herkes hakkında yapabileceğiniz insani yorumlar zaten, arzuyla ilgisi yok.
dediklerim anlamsız seks yapabilen bir insan değilseniz geçerli yoksa katılmayabilirsiniz

iş yerinde flört etmeyin koca koca insanlar iğrenç görünüyor dışarıdan. özellikle 30+ insanların gençlerle flörtü. işini yap git. insan ol. iletişimin illa flört ve seks üstüne mi kurulması lazım dingil

bi de allah aşkına amazondan sipariş eder gibi çocuk yapmayın saçmalamayın artık koca bir insan hayatı bu biraz düşünün ya ötesini berisini

Son düzenleme:
Guzel guzel okurken sondaki ani yukselmeye koptum

Esınızden bosanın onu sevmiyorsunuz. O adamda esını bosayıp sizinle evlenmez ortada sadece cınsel çekim var gözünüzü acıp uyanık olun biraz.

Bazi erkekler gevsek oluyor, evli olduklari halde bir cok kadina yavsiyor, evli erkek abazaligi diye bir sey var. Bazi kadinlar da sadece kendilerine yavsaniyor saniyor.
Güzel tespit bu konuda gerçek olan tek şey bu evliliğin bitmiş olması,aklın kaydımı başkasına bi kere,geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…