- Konu Sahibi evarologlu
-
bu şekilde küçük gördüğün bir aileye niye gelin geldin. baştan bu konumda olacağını tahmin etmek zor değil. bu saatten sonra onları kabul etmekten başka çaren yok. ya da eşini yanına alıp onları yok sayacaksın tabiki bunu eşin kabul ederse....
evlenirken sadece eşinizle evlenmiyorsunuz madem bu kadar sorun yapacaktınız evlenmeseydiniz.
arkadaşlarınızın kaynananızın cahilliğini takacağını zannetmiyoırum.siz takıyorsunuz.kadını okutmadılarsa,cahil bıraktılarsa onun suçu ne.keşke eşinizin ailesinin okumuş olup olmadığını araştırıp öyle evlenseydiniz.inşallah neşiniz bu düşüncelerinizi anlamaz
farklı şehirlerdeydik çok hemde öyle giidp gelme birbirimiz tnaıma görme fırsatı olmadı ondan göremedim ama ben onu yok sayamam canım eşimin annesi ama alışırmıyım zamanla alışmak isityorum çünkü kendimede çok kızıyorum neden böyle düşünüyorum hisediyorum diye
kendini hiç kötü etme eşin konuşsun annesiyle...ayrıca evlenmeden önce eşinin kültür durumunu biliyordun sanırım ve ailene denk olup olmadığının mukayesesinide yapmışsındır..görüşlerinde haklısın ama önceden bildiğin bir durumu gözardı edemezsin..kaynananı ayrı idare edeceksin kendi hayatını ayrı idare edeceksin....şimdi kaynanan hakkında eşinin yanında kötü bir sözz söyleme, eşine şikayet etme..ama nazla işveyle cilveyle eşine bunun senin istediğin şekliyle anlat, annesini eşin halletsin yani:)..diğer ortamlardada mecburen görüşeceksin sanırım aynı yerde yaşıyorsun, ee haliyle bu görüşmeler gelip gitmelere tek çözzüm olarak aklımaa eşinin konuşması geliyor..sen ne kadar güzel anlatsaanda sonuçta gelme anlaamında bir söz söyleyeceğin için kötü olan sen olursun..
ben eşime kesinlikle şikayet etmem edemem hatat gecenelrde konu açmıştım eşim annesine çok bağırır diye ben uyarmıştım yapma annendir tamam inanı bazen çileden çıkarıyor ama annen eşimde çocuk yapmıyor onun yaptığını diyince bende ee onlarda zamanla biizm çocuğumuz oluyor işte demiştim benim onlara karşı hiç bir saygısızlığım ve kötü sözüm olmadı eşimin annesi sonuçta böyle kabul etmek zorundayız yapacak birşey yok şartlar onu bu duruma getirmiş böyle bir yerde büyümüş etmiş bizde onalr gibi olabilirdik ondan herzaman halimize ve öyle bir ailede büyüdüğüm için şükrediyorum burda bayanalr çok pasif geri kalmış çünkü dediğim gibi bazen hiç takmıyorum bazende aklıma sürekli geliyor ve ailemi özlüyorum sanırımda ondan ailem ve eşimin aileis aynı şehirde olsaydık belki böyle olmazdım burda yanlızım kendimi yiyorum öyle oluncada
kayınvaliden neden bu gece geliyor ki?Başka gece mi kalmamış?Siz arkadaşlarınızla olmak istersiniz,konuşacaklarınız vardır.Kayınvalidenizi pek bir meraklı gördüm.
Kayınvalidene söylemelisin bu durumu.Arkadaşlarım gelecek siz yarın gece gelin,demelisin.O mesajı anlar.çok meraklı ve dedikoducudr ağzında hiç bakla ıslanmaz birazda ondan istmeiyorum ortamıma girmeye öyle olunca benimde konuşmalarım kısıtlanıyor haliyle ama canım hep bende misafir olucağı zaman geliyor tesadüf hayır gelmede diyemiyorum misaifrim var diyorum onun demesi laızm aa öylemi yarın geleyim ozaman
Kayınvalidene söylemelisin bu durumu.Arkadaşlarım gelecek siz yarın gece gelin,demelisin.O mesajı anlar.Denedin mi bunu hiç?
eşim ve ailesi ilk nişana geldiklerinde abiis nişandan sonra alıp kenara konuştu benimle kültürel açıdan çok fakrlıyı zkabul ediyorum ama senin yaşam tarzına kesinlikle karışmayız karıştırmayızda demişti ben yeri gleiyor onalra ayak uydurmaya çalışıyorum zaten elimden geleni yapıyorum ama çokta alışamıyorum eşimle bazı şeyelrimi paylaşıyorum oda biliyor oda annesini çok arkadaş ortamına sokmuyor bana kendide söyledi ben annemi arkadaş ortamına sokmam demişti nişanlıyken şimdi anlıyorum onu ama ben böyle olmak istemiyorum işte offf zamanla alışırım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?