- Konu Sahibi evarologlu
-
yaran mı var canım kocunmuşsun............
evinize habersiz gelmesi konusunda sonuna kadar haklısınız,ama k.validemden utanıyorum demişsiniz,çok
büyük konuşmuşsunuz...
örnek olsun diye yazıyorumda yazılarınızdaki yazım yalnışları dikkatimi çekti,yarın öbür gün çocuğunuz sizin Türkçenizi düzeltmeye çalıştığında
ona sakın kızmayın...belkide annesinden utanıyordur..
siz daha önce de bir konu açmıştınız ve size hak vermeyenlerle kavga ettiğiniz için uzaklaştırılmıştınız. sonra sahte üyelikle gelip konu sahibiyle eleştirenlerin ağzının payını vermiştiniz yani kendiniz çalıp kendiniz oynadınız çok gülmüştüm ama yaabu konuyu okuyunca ne kadar üzüldüm sizin gbi asil padişah soyundan gelen akıllı kültürlü bir bayan kimlerle muhattap oluyor tüühhh
eşinin ailesinin cahil olması ya da okuma yazma bile bilmemesi senin problemin değil. Eşinin annesi ya da eltin cahil diye eşinle evlenmekten vazgeçmeyecektin elbette tabi eşinle problemlerin yoksa. Eşinin ailesini sevmek ya da kabullenmek zorunda değilsin. Eşinin annesini arkadaşlarınla görüştürmemek istemeni normal karşılıyorum ki ben de aynı durumdayım.
Evlendiğimden beri eşimin annesine anne demedim diyemiyorum beni de çok üzmüşlerdi en mutlu olmam gereken zamanlarda. Evimize misafir geldiğinde ya da bir toplulukta kayınvalidem beni 1 dk bile konuşturmaz bana sorulan sorulara o cevap verir. Galiba o da benden utanıyor. :)
demem o ki kimseyi kabul etmek yapılanları sineye çekmek zorunda değilsin.
ben olsam eşime söyler duruma el koymasını sağlardım..sonuçta eşim de annesine bağırıp çağıracak değil ama usulune göre bir yol izler..annesine geleceği gün sizin misafirlerle çakıştığında işimiz çıktı anne yarın gel vs gibi birşeyler söyleyebilir..bunu yapacak olan eşindir.eşin annesine söylese annesi kırılmaz ama siz söylerseniz adınız kötü gelin olur..benim kaynanam da cahil ve bazen o da yapıyor böyle şeyler ...ama ben hemen eşime havale ediyorum o icabına bakıyor :))
sanırım kayınvalidene yakın oturuyorsun daha uzak bir yere tasınma ımkanınız var mı? Ozaman misafır geldıgını de soylememıs olursun ... Kendı de gelmez.
ben eşime diyorum hayatım gençlerin arasında annen sıkılır eşim: Olsun birşey olmaz
ama asıl şu hoca büyü işlerini eşimle paylaşsam mı onu bilmiyorum şuan.....sonuçta kimse annesine böyle birşeyi konduramaz offf ya nasıl davranacığımı şaşırdım gerçekten
canım sen kaynananın cahilliğinden değil densizliğinden utanıyorsun ve bence haklısın, anlattığın lafları arkadaşlarının önünde duyan her kim olursa olsun utanır, sıkılır bence.allah kolaylık versin.
eşine böyle deme ,direk söyle ,annesini eşin de tanımıyor mu ,densizliğini görmüyormu ,eşin görmüyorsa demekki onda da sorun var ,eşinin bunu farkedip engel olması lazım aslında ,çünkü senin de bir çevren var ,rencide olmanı istememesi gerekir..
Büyü olayını okumadım ben içeriğini bilmiyorum ama eğer öyle birşey varsa hemen eşine anlat ..eşin hayat arkadaşın senin ..sana güvenmiyorsa zaten eşin de hata etmiş olur..sana güvenecek ,bu işin içini araştıracak ..
Böyle herşeyi eşine söylemekten korkarsan ilerde çok daha büyük sorunlar kapınızı çalar..
büyü olayın içeriği arkadaşlarıma işte diğer gelinlerine nasıl büyü ne büyüsü yaptırdığını hangi hocaya gittiğini analttı. Ben analtmak tan değilde eşimin tepkisinden çekiniyorum şikayet etmek gibi olsun istemiyorum ama en yakın zamanda bunalrı konuşmam lazım bu akşam konuşmayı düşünüyorum zaten ..
kaynanan tam cahilmiş,yaptığı yanlışı bile alenen anlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?