yalnızlıktan olmasın?
az önce faceye bakıyordum arkadaşlarımdan bırı fotograf paylaşmış hafta sonu gezmesınden bizde oraya gıtmiştik cumartesi onlarda bugun gitmişler herhalde
fotograflara bakarken yer bıldırımıne bakmadan tanıyamadım orayı şaşırdım nereye gıtmişler ne güzel yer falan dıye oysa bende oraya gıttım ama hiç böyle güzel gelmedı gözume
ben nereye gıtsem tadını çıkaramıyorum aklımda sorunlarda benle gezdiğinden herhalde çok keyıfsız bişi bu nereye gıtsem aynı yerde gibiyim hiç biyerden keyif almıyorum sadece yorulduğumu düşünüyorum gerçekten üzüldüm kendıme
sevgili katiee seni anlıyorum. sen nereye gitsen kafandaki düşünceler içindeki sıkıntılarda seninle geliyor. keyfin olmuyor hiç de zevk almıyorsun. en kötüsü de çocuğun senin yüzüne bakıp duruyor
eşimle sorunum yok aslına bakılırsa o çok konuşkan bırı değildir süprizleride yoktur ama ıyı adamdır iyi bi babadırEsiniz le sorunlarınız var mı
sorunun ne biliyormusun?
biliyorsan paylaşmak istermisin?
Sanki yaşadığın şeyleri çok idrak edemiyorsun değil mi?
Ben evlendiğimin çok bilincinde değilim mesela çünkü hep kafamda problemler var
Bu sadece bu konuda da değil ya hayatımda büyük ve önemli bir olay da olsa sonradan düşününce aa öyle oldu hakkaten diyorum
Of bilmiyorum nasıl normal olabilicem
bana çok gamsızsın sneın yaşadıklarını ben yaşasaydım ya tımarhaneye yada mezara gıderdim dıyenler bile oldu aslında bılmıyorlar
ne yaşadığımı illa sızlanmammılazım sürekli işte böyle çıkıyor acısı kendımı geçtim eşime acıyorum ne olsa mutlu edemıyor adam benı
eşimin ailesıyle çok sorunlar yaşadım kendı ailemlede bir suru sorunum var belkıde hala çözülmediğinden kafam dolu çözülebilecck sorunda değiller bunu kabullenmiş olmama rağmen üstesınden gelemıyorum bu durumun
Ben de çok kötü hissediyorum başının etini yiyorum bazen. Kesinlikle aynı lafları bana da ettiler ailemle falan yaşadıklarım halen yaşıyor olduklarım kahrediyor beni. Ama gamsızsan inan yansımaz bunlar sana aklına bile gelmez, bence içten içe yiyip bitiriyor seni dışa öyle gösteriyosun sadece
keşke gamsız olsaydım mesela bulaşık yıkarken yada temızlık yaparken haksızlığa uğradığım anlar aklıma geliyor yada yaşadığımk kötü olaylar beynımde o insan karşımdaymış gbi başlıyorum kavgaya hayır ben deli değilim aşırı bı tavrım hareketımde yok ama sadece üstesinden gelemedığım çok sorun var
keşke gamsız olsaydım mesela bulaşık yıkarken yada temızlık yaparken haksızlığa uğradığım anlar aklıma geliyor yada yaşadığımk kötü olaylar beynımde o insan karşımdaymış gbi başlıyorum kavgaya hayır ben deli değilim aşırı bı tavrım hareketımde yok ama sadece üstesinden gelemedığım çok sorun var
uff ben beynımde konuşuyorum ama karşı taraftan cevap beklıyorum bıdeSen beyninde başlıyosun ben bazen kendi kendime bile konuşuyorum
Ve inan bu delilik değil aksine özgüveni geliştirir tabi sürekli düşünmek ne kadar iyi orası tartışılır...
Ben yoruldum, obsesiflik yolunda abuk subuk takıntılar geliştiriyorum
Katiee bende böyleyim.. üzerinden yillar gecmis bir konuyu aklima getirip mutsuz edebiliyorum kendimi,
psikolojik birsey sanirim.. obusis mi ne varya asiri takinti hali ondan olmasin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?