kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Oglen 2 kase hazir corba ictim.sebze yemegi ve yogurt hazirlamistim ama canim istemedi.
ara olarak cok az sekerli cay 1 tane form kraker yedim

aksam yemegi yerinede simdi 1 dilim ekmek ,domates ince dilim kasar yedim.diyetin ilk gunu diye sanirim bugun doyumsuzum islh aksam yemiyecem

Misafirim olduğundan yazamadım.bugün ara öğün olarak Sütlü kahve, Öğlen yemeği olarak Peynirli tam buğday tost.misafirlerimle bir tabak piyazla birlikte bir yemek kaşığı büyüklükte Muhallebi yedim. Daha sonra bi tabak tavuklu bezelye ve yoğurt.şuan bulaşıkları topladım ve şekersiz Türk kahvesi içip bunları yazıyorum :)))
Siz ne yaptınız bugün bakalım :)

Ben 200 gr artıda çıktım ama bunca yemeye iyi bile diyorum. :)

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Çok küçük parça beyaz peynir
10 tane küçük yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmeği

Öğle 13.00
1 kepçe sebze çorbası
1 porsiyon tavuk sote
2 yk zeytinyağlı barbunya
2 yk yoğurtlu kabak, patlıcan ve biber
1 küçük kase yoğurt
Yarım porsiyon irmik tatlısı

Saat 15.30
Sade Türk kahvesi

Saat 17.00
1 kırmızı elma

Akşam 18.20
2 kepçe tarhana çorbası
1 büyük tabak kıymalı fasulye yemeği ( bi iki parça patatesiyle )
Lahana turşusu
Yarım dilim çavdar ekmeği

Yazınca çok yemişim gibi görünüyor ama öyle değil :) Yeşil çay içerim birazdan.

Canim boyle dönemlerde tartilmayin diyolar beyin strese giriyomus hep ayni kiloyu görünce verme zorlasiyomus ama sen iyi vermişsin masaallah geriside gelecektir

Selam arkadaşlarim
menum
sabah 1 simit peynir zeytin recel bal
ara yarim muz kucuk bir bardak kefir,
oglen 3 dolma kucucuk ve bir dilim irmik tatlısı
aksam bir kase kofteli corba bir kase tavuk yemegi bir tabakta barbunya barbunyayi biraz cok kacirdim biraz yuruyup yakarim insaallah bundan sonra tek cay ve neskafe içerim heralde

Canim boyle dönemlerde tartilmayin diyolar beyin strese giriyomus hep ayni kiloyu görünce verme zorlasiyomus ama sen iyi vermişsin masaallah geriside gelecektir
Zaten sanki direnci kırdım gibi geliyo bu sefer.bu hafta belli olur :)
Inşallah zandan ibaret değildir.
Ama beni uzun süre görmeyen insanların ne kadar zayıflamışsın.nasıl yaptın banada söyle gibi tepkileri beni çok motive ediyo.bu gün misafirlerim olması sebebiyle yorulmama rağmen zihinsel bi zindelik kazandım.bi arkadaşım tanımadığım bi arkadaşını getirmişti.ve ona Yaşımı doğru tahmin ederse ona beğendiği bilekliğimi vereceğimi söyledim.ve şöyle bi baktı "25 mi dedi?"gerçi 24 olmama rağmen bilekliği verdim :) çünkü geçen sene beni tanımayanlar 35 civarı söylüyodu.ve Yaşımı söylediğimde hiç göstermiyosun diyorlardı.çok moralim bozuluyordu . Hatta bi de 35 yaşında olanlara 23 diyorlardı ya orada oturduğum koltuğun içine gömülmek istiyodum adeta.ama burada BANA GÖRE bi algı hatası olan bi konuyuda açıklamadan geçemeyeceğim.bi insanın yaşı boyu yada kilosuna yada giydiklerine bakarak bilinmez.cildi ,cilt parlaklığı ve gözleridir ele veren .mesela 35 yaşında olup 23 gibi Görülen kişi muhtemelen hafif boyu kısa ve Zayıf aynı zamanda yaşına göre değilde daha genç işi şıkır şakır şeyler giyenlerdir.(çünkü bu kişilerde bunun farkındadır.daha Süslü ve genç gibi giyinerek bir Tür ilizyonla gözleri olabildiğince aldatırlar.sonrada hiç bişeyin farkında değillermiş gibi "yok canım abartıyorsun okadar da değil" yada "biliyomusun herkes aynısını söylüyor " derler değişik bi ses tonuyla.)
Yazdıklarımla Forumun amacının dışına çıkıp Saygısızlık etmemişimdir inşallah.ama gerçeği Söylemek gerekirse bunları yazdıktan sonra ben çok rahatladım.

Bi daha burada yediklerim ve kilom dışında böyle şeyler yazmayacağım konu dışına çıkıyorum.sizinde zihninizi yormak ve gerginliğe sebep vermek istemiyorum.galiba çok dolmuşum bu yüzden fevri davrandım.üzgünüm.bir daha olmayacak.

Hepinize iyi Akşamlar olsun :)

Kızlar merhaba betülcüm yaz tabi ki.. Sonuçta kilonla ilgili seni kızdıran bir genellemeden bahsediyorsun.. Bak ben de küçük gösteririm. Yüzümden dolayı. Hatta ben kpss hazırlanmadan bir danışmanlık yerinde çalışıyordum şiddet gören bir kadın sen de ufacıksın sekreter misin niye okumadın dedi:) ben danışman olduğumu söylediğimde diplomamı görene kadar bana güvenemedi.. Yani küçük gözükmek de çok avantaj değil.. Ben de sana moral olsun diye anlattım.. Yediklerime gelirsek akşama devam edeyim, mercimek çorbasııı :))) az da bulgur kalmıştı geçen günden kalmasın diye ondan da yedim ama az..

Canım benim bu saydıkların benimdr tek hayelim inş badarırırız

Tabiki yazacaksin burda dertlesecegiz konusacagiz uyaracagiz birbirimizi
cok guzel dostluklar kuracagiz insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…