Canim boyle dönemlerde tartilmayin diyolar beyin strese giriyomus hep ayni kiloyu görünce verme zorlasiyomus ama sen iyi vermişsin masaallah geriside gelecektirEvet Dediğin doğru kesinlikle.vücut dirence giriyor.uzunca bi süre dikkat etmene rağmen veremeyince motivasyon düşüyor.o Direnç kırıldıktan sonrada cidden hızlı bir şekilde kilo veriliyor.bu dönem ciddi sabır evresi kesinlikle.
Tabi ki hosgeldinbende katılmak istiyorum kilo 69 2 ay sonraki hedefim 60 insallah benide yazar mısınız listeye?
Canim cok incesin emeklerine saglik
cok tesekkur ettik:
Zaten sanki direnci kırdım gibi geliyo bu sefer.bu hafta belli olur :)Canim boyle dönemlerde tartilmayin diyolar beyin strese giriyomus hep ayni kiloyu görünce verme zorlasiyomus ama sen iyi vermişsin masaallah geriside gelecektir
Ne demek rica ederim. :)Canim cok incesin emeklerine saglik
Rica ederiiim..cok tesekkur ettik:
aksam salata 1 bardak ayran ve 6-7 kasık ıspanak yemegı:)hemde evde soslu kızartma vardı
Canım benim bu saydıkların benimdr tek hayelim inş badarırırızArtik kendime olan saygimi kazanacagim
verrcegim kilolarimi iradesiz olmayacagim
az yiyip az konusup az uyuyacagim
kitabimi okuyacagim hergun
sporumu yapacagim hergun
kendim icin bakimli olacağım
Kizimla coookk oynayacagim
asla ona sinirlenmeyecegim
esime ufak tefek seyler icin kizmayacagim
insan gibi insan olacagim
Tabiki yazacaksin burda dertlesecegiz konusacagiz uyaracagiz birbirimiziBi daha burada yediklerim ve kilom dışında böyle şeyler yazmayacağım konu dışına çıkıyorum.sizinde zihninizi yormak ve gerginliğe sebep vermek istemiyorum.galiba çok dolmuşum bu yüzden fevri davrandım.üzgünüm.bir daha olmayacak.
Hepinize iyi Akşamlar olsun :)
Insaallah arkadasimCanım benim bu saydıkların benimdr tek hayelim inş badarırırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?