Arkadasim senin hikayen nedirkilolu olmak kotu tabiki hem saglik hem goruntu icin ama bukadarda kendine kotuluk yapma azimle hersey oluyor tek sikintimiz kilo olsa keske destegimizle azimle islh gitcek kilolar.bende bi ara sutum yok diye yiye yiye 80 e dayanmistim her verdigim 1 kilo bile yuk gibi rahatlatti beni .
Canim ellerrine sağlık
Yaaa harikasin arkadasim seni ayakta alkisliyorumilk olarak yazdıklarımı motive edici bulmana sevindim.bunun için teşekkür ederim.hikayeme gelince yazsan roman olur derler ya o cinsten :) ama Şunları diyebilirim.şuan 24 yaşındayımve boyum 175.geçen sene bu Realist kararı aldığımda 110 kg ydum.tam olarak Şubat'ın 15 inde başladım.şimdi 72 kg yum.58-59 A kadar da düşmek istiyorum açıkçası.kg verirken herhangi zayıflatıcı ilaç, Çay ve türevlerini kullanmadım.şunuda itiraf etmeliyimki zor değildi.bu zamana kadar neden kilo vermediğime çok üzülüyorum.fakat bu kararı alırken etkilendiğim sosyal, psikolojik ve fizyolojik sebepleri anlatsam çok uzar bu konu.o yüzden burada bitiriyorum. :)
Evet Dediğin doğru kesinlikle.vücut dirence giriyor.uzunca bi süre dikkat etmene rağmen veremeyince motivasyon düşüyor.o Direnç kırıldıktan sonrada cidden hızlı bir şekilde kilo veriliyor.bu dönem ciddi sabır evresi kesinlikle.Evet arkadasim goreceksin
ama duraklama donemi oluyor belki o evredesindir
Canim hepimizin yogunlugu var kizimla pek bakamiyorum diger arkadas larinda kendine gore yogunlugu var...[/QUOTE][QUO, post: 39065543, member: 558972"]Kimse yazmiyor islh haftaici boyle olmuyordur.
Ara
1 muz
6_7 tane kraker
kucuk bardak azsekerli cay
Benim hikayem ..Arkadasim senin hikayen nedir
canım benim unutmamışsın çok duygulandım. yıllık izin alıp şehir dışına çıkmıştım, hala internetin çekmediği yerler var ya ne diyimMyheaven 65, dry_ik 73, ftm27 55.5 canım bir de bu arkadaşlar var:) çok sağol emeğine ellerine sağlık :)
:) olsun çektikçe netin bizle ol :) kilo verilmiş süper bu arad :)canım benim unutmamışsın çok duygulandım. yıllık izin alıp şehir dışına çıkmıştım, hala internetin çekmediği yerler var ya ne diyimbu arada 54,7 oldum az olsun benim olsun
teşekkür ederim, tabi ki de olurum:) olsun çektikçe netin bizle ol :) kilo verilmiş süper bu arad :)
Kızlar kahvaltıda 1 parça beyaz peynir 10 tane zeytin( canan hocaya uydum çok severim zaten) 2 dilim kızarmış ekmek yedim. Ekmeğe reçel sürdüm toplamda yarım çay kaşığı.. Şimdi yoğurda pul biber ve nane koydum onu yiyorum. Ben bunu cips sosu olarak yapardım dün bir yerde okudum yağ yakıyormuş! Lezzetli de oluyor çok aç olan yanında 1 tane galeta çubuk yese doyar valla.. Şimdi ders çalışıyorum hadi bana kolay gelsin.. Öpüldünüz kızlR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?