kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Arkadasim senin hikayen nedir

[QUO, post: 39065543, member: 558972"]Kimse yazmiyor islh haftaici boyle olmuyordur.
Ara
1 muz
6_7 tane kraker
kucuk bardak azsekerli cay[/QUOTE]
Canim hepimizin yogunlugu var kizimla pek bakamiyorum diger arkadas larinda kendine gore yogunlugu var...

Yaaa harikasin arkadasim seni ayakta alkisliyorum
böyle azimli hatunlara bayılıyorum

Selam yoldaslarim
menum sabah 4 buskivi 4kasik puding biliyorum biraz sacma
oglen 3 kucuk dilim ekmek t bugday
az sucuklu yumurta ve kahvaltilik zeytin peynir recel cay
ara form buskivi
aksam bir tabak yogurt corbasi
5 kasik tavuk yemegi
5 kasik barbunya
salata
aksam 3 kasik sutlu tatli az sekerli

Hava karardıktan sonra yemeyi bırakacağız. Gündüz rahat yiyebiliyorsunuz. Çünkü akşamları metabolizma hızımız düşüyor. Bu saatlerde yediğiniz her şey daha çok kilo yapıyor. Kahvaltı ve öğlen yemeğini güçlü yiyin... Akşamı saat 17-18.00 arasına çekin. Sonra da bir tür oruca gireceğiz.
Alintidir
yasemin Bradley den tavsiyeler

6 adet poşet beyaz çay
- 1,5 limonun suyu

- Yarım limonun halkaları

- 2 adet orta boy acı kırmızı biber (halkalar halinde doğranmış)

- 1 ,5 litre kaynar su iri bir sürahinin içine tüm malzemeyi koyun.Üzerine 1,5 litre kaynar su ekleyin, demlensin. Gün boyunca yudumlayın. Program boyunca her gün 1 sürahiyi bitirmeye çalışın. Süzüp, termosa koyup işe de götürebilirsiniz.

Evet arkadasim goreceksin
ama duraklama donemi oluyor belki o evredesindir
Evet Dediğin doğru kesinlikle.vücut dirence giriyor.uzunca bi süre dikkat etmene rağmen veremeyince motivasyon düşüyor.o Direnç kırıldıktan sonrada cidden hızlı bir şekilde kilo veriliyor.bu dönem ciddi sabır evresi kesinlikle.

Kahvaltım

1 dilim beyaz peynir
1 domates
3 zeytin
Marul
Maydanoz
1 dilim tam buğday ekmeği
Şekersiz çay

Benimde kahvaltım bu.sağlam yiyiciyim galiba :)

[QUO, post: 39065543, member: 558972"]Kimse yazmiyor islh haftaici boyle olmuyordur.
Ara
1 muz
6_7 tane kraker
kucuk bardak azsekerli cay
Canim hepimizin yogunlugu var kizimla pek bakamiyorum diger arkadas larinda kendine gore yogunlugu var...[/QUOTE]
Anladim
Benimde ufaklik uyuyor gun icinde rahat birakmayacak

Arkadasim senin hikayen nedir
Benim hikayem ..
Ben hep zayiftim asiri zayiflardandim.18 yasimda 39 kiloydum yemek yiyemiyordum teshisi konamayan hastaligim vardi.herkes ustume duserdi iyilesyim ve yemek yiyeyim diye.cocuk reyonlarindan giyiniyodum ozamanlarda 0 beden yoktu .ameliyat oldum 3 kere pespese pesinden kortizon tedavi derken evlendimde ve 1 senede 70 kiloya ciktim.hic diyet yapmadim memnundum ozamanlar.hamileliklerimde kilo verip emzirme donemi kilo aldim hep.1 oglum var 7 yasinda ve kizim var 2.5 yasinda.ilk kez gecen sene diyet yapip 78 den 67 ye dustum.tasindik cok ualniz kaldim ozel sorunlarimda eklenince moral bozuklugundan yemeye verdim kendimi simdi 73 kilo oldugumu gorunce dur dedim artik ysz geliyor ve zayifladim diye ufak aldigim kiyafetler olmuyor bile.ben burda bi gruptaydim cok iyi gidiyordu tek basima yapamam diye kurkcu dukkanona dondum

10 dk zumba ve 2 mile leslie yaptim hamlasmisim baya

Ara ogun
Form bitki cayi

Myheaven 65, dry_ik 73, ftm27 55.5 canım bir de bu arkadaşlar var:) çok sağol emeğine ellerine sağlık :)
canım benim unutmamışsın çok duygulandım. yıllık izin alıp şehir dışına çıkmıştım, hala internetin çekmediği yerler var ya ne diyim bu arada 54,7 oldum az olsun benim olsun

tabi ki anne yanında yediklerimi yazmıyorum, çok kötü geçti diyet açısından ama fiziksel olarak yorucuydu. demekki neymiş sadece yememek değil popoyu kaldırıp yürümek gerekmiş (kendime not )

canım benim unutmamışsın çok duygulandım. yıllık izin alıp şehir dışına çıkmıştım, hala internetin çekmediği yerler var ya ne diyim bu arada 54,7 oldum az olsun benim olsun
:) olsun çektikçe netin bizle ol :) kilo verilmiş süper bu arad :)

Kızlar kahvaltıda 1 parça beyaz peynir 10 tane zeytin( canan hocaya uydum çok severim zaten) 2 dilim kızarmış ekmek yedim. Ekmeğe reçel sürdüm toplamda yarım çay kaşığı.. Şimdi yoğurda pul biber ve nane koydum onu yiyorum. Ben bunu cips sosu olarak yapardım dün bir yerde okudum yağ yakıyormuş! Lezzetli de oluyor çok aç olan yanında 1 tane galeta çubuk yese doyar valla.. Şimdi ders çalışıyorum hadi bana kolay gelsin.. Öpüldünüz kızlR

:) olsun çektikçe netin bizle ol :) kilo verilmiş süper bu arad :)
teşekkür ederim, tabi ki de olurum döndüm zaten. yediklerime dikkat etsem düşün ne güzel giderdi sağlık olsun artık

bende çok seviyorum pul biber ve naneli yoğurdu hatta bizim orda zıkkım adı, ikindi çayının yanına yapılır(pul biber, karabiber,nane, çok az sıvıyağ ve süzme yoğurt) tabi bizimkinde sıvı yağ cısss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…