kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Canim gece tok karnina tabiki fazla gelirsin bende 1 kiloya yakin cok geliyorjm bide az yedigim halde .haftada 1 tartilmak lazimda bende hersabah dayanamayip tartiliyorum

Canim gece tok karnina tabiki fazla gelirsin bende 1 kiloya yakin cok geliyorjm bide az yedigim halde .haftada 1 tartilmak lazimda bende hersabah dayanamayip tartiliyorum

ben daha sık tartılıyorum sanırım sevdiğim herşeyden uzak durmama rağmen gram oynamıyor, işte o anda bi sinir bi şeytan dürtmesi bahaneler bahaneler

bende ogleden sonra cok halsizlesiyorum uykum geliyor acikiyorum cokk ama kacamak yapmadim henuz,aksamlari cabuk geciyor artik

bizim de kurum yemeğinde aşure vardı, çok da severim henüz yemedim ama yanımda getirip dolaba koydum

bugünün özeti:
sabah:
1 dilim kepekli ekmek
1 dilim yağlı beyaz peynir
3 bardak şekersiz çay

ara
nescafe sek(sütsüz, şekersiz ) -- açlığımı çok iyi bastırıyor

öğlen
tavuk göğüs eti 50 g ancadır
domates çorba (yarım kase)
yarım dilim beyaz ekmek
limonlu ve sirkeli salata

çokmuş gibi oldu ama kurumdakilerin bi bakışı var az yani

yalnııııııııııııııııııııııııııııızzzzzz aşure yanımda

Yaninda getirmeseydin keske o gider bak soliyim
O an tadimlik yeseydin 2 ks. Bende hafta 1 yada 2 kucuk bitter yiyorum kahveyle.tamamen kesmekte bana ters geliyor.ben asure sevmem tek duskunlugum cikolata ve dondurma

Yaninda getirmeseydin keske o gider bak soliyim
O an tadimlik yeseydin 2 ks. Bende hafta 1 yada 2 kucuk bitter yiyorum kahveyle.tamamen kesmekte bana ters geliyor.ben asure sevmem tek duskunlugum cikolata ve dondurma

bende çoğu tatlıyı yemesem eksiklik hissetmem ama bi kaç tanesi var ki can damarım neyse akşam eve götüreyimde yarısını eşime yedireyim, bi kaşık alırsam duramamaktan korkuyorum

hadi bakalım öğlen arası hop ki bir ki yürüyüşe kaçar ben, yoksa saldırcam tatlıya

Oglen yemegim
Yarim kepce corba
6 kasik sebzeli tavuk sote ve yagsiz yaptim
2 kasik yogurt
1 dilim cavdar ekmegi
Herkese afiyet olsun

Eklentiler

• 20150128_122512.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 84
bende çoğu tatlıyı yemesem eksiklik hissetmem ama bi kaç tanesi var ki can damarım neyse akşam eve götüreyimde yarısını eşime yedireyim, bi kaşık alırsam duramamaktan korkuyorum
Iyi fikir

Oglen yemegim
Yarim kepce corba
6 kasik sebzeli tavuk sote ve yagsiz yaptim
2 kasik yogurt
1 dilim cavdar ekmegi
Herkese afiyet olsun

servis şekline bayıldım, süpermiş benim gözüm doydu valla, afiyet olsun

yalnızım dostalarım yalnızım yalnızzzz kimsecikler yok burda

ikindi ara öğünüm
1 koca kase yoğurt

öncesinde 2 bardak şekersiz çay

akşam 3 kaşık aşure yicem kafaya koydum
türlü 4-5 kaşık
(inşallah uyarım akşam menüsüne)

Taktin valla ye bencede senden benden baska yazan yok bak o yuzden diger sayfaya da baktim ama orasida ayni

Ara ogunumde
6 tane cubuk kraker ve sekersiz cay

Merhaba kızlar çok işkence etmeden tadılabilir bence öyle şeyler aşırıya kaçmadan işte zaten hata ordan başlıyor sanki koca bir tabak yesek doyucaz tadına...

ben sabah kahvaltımdan sonra birşey yemedim

form ve zencefil limon çayımı içmiştim

öğlen 12:00 da

yarım porsyon kavurma et 8 10 tane anca vardı yoktu öle az yani
1 porsyon salata orta boy tatlı tabağında az yağlı
1 dilim kepek ekmek

arkadaş çok ısrar etti sütlü nuriye söylemişler 1 tane ye diye yemem dedim bak nolur bak çok güzel falan derken ddm seni kırmamak için çatalın minicik ucuyla alıyorum dedim çeyreği bile değildi çok ufak bir parca attım ağzıma

14:00 da

sabahki ekmeğimin içindeki 1.5 yağsız pişmiş sosisi lüplettim...

az önce az sütlü nescafe içtim 1 fincan

yanlız zaten suya antipatim var bir şişe su aldım suya hep lastik kokusu geçmiş bu kadarda olmazki kardeşim

ahhhh ahhh sen o bi çatalla durabilmişsin, bakalım ben durabilecek miyim ama su iç ya içmeyince tartı direk + gösteriyo

hepfit ve dry_ik aşk olsun biz de yazıyoruz ama her gün :) şaka bir yana ben kpss ye çalıştığım için akşam yazıyorum ancak.. Çalışanlar ve anne olanlar da akşam yazıyor.. Konu sahîbimiz sonsuz_ol bizimle ilgileniyor her gün.. Sakın kendinizi yalnız hissetmeyin lütfen biz hep destek tam desteğiz :) ben bu saabh kepekli ekmeğe tost yaptım beyaz peynirli. Şu ana kadar da sadece 2 bardak nescafe içtim. Çok ders çalıştım bugün. 1 kase meecimek çorbamdan sonra ödül olarak akşam çay yanına kayınvalidecîğimin ben çok seviyorum diye yapıp yolladığı açmadan yesem bir tane.. Hem kadın o kadar yapmış.. 1 taneden bir şey çıkmaz dimi.. Ye diyenler el kaldırsın yaa :)

Aynen canım benim.içimde o anda Oluşan şiddet duygusunu ne güzel ifade ettin..

Merhaba kızlar ben geldim bu gün en son sandwiçimin arasından aşırdığım sosisleri anlatmıştım size... saat 15:00 da küçük kutu sütüm vardı nescafe yaptım içtim saat 16:30 da benim mide gene durmadı bende gittim yarım kutu sütümü soğuk içtim...

17:45 te gene midem guruldadı çok zorladım yememeye kendimi ama sabahki sandwiçin yarısını da yedim artık ama dedim daha bişi yemek yok eve geldim annemi iğneye götür gel saat zaten geç oldu... evde sadece kahvaltı çatalıyla 2 çatal patlıcan salatası ve 6 adet beyaz leblebi attım çünkü yeşilçay içicektim... ardından limonlu yeşilçayımı içtim....

birde kızlar denemenizi tavsiye ederim az sonra içicem... kabuk tarçını suda kaynattım şimdi sade nescafe ye tarçınlı su ekliyip içicem yani tarçınlı kahve... sade kahve metabolizmayı hızlandırsın tarçında kan şekerini düzenlesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…