günaydınlarrr
dünkü menümü tamamlıyım:
öğlen ekmek yemedim
ikindi 1 büyük elma
akşam
1,5 tabak türlü
1 dilim kepek ekmek
1 avuç ayası kadar pideyedim valla
hatta gece 1,5 da tartılıp +300 görünce sinirlenip:
1,5 avuç ayası kadar pide
en yağlısından beyaz peynir(2 dilim vardır)
7-8 tane yeşil zeytin yedim
Canim gece tok karnina tabiki fazla gelirsin bende 1 kiloya yakin cok geliyorjm bide az yedigim halde .haftada 1 tartilmak lazimda bende hersabah dayanamayip tartiliyorum
bende ogleden sonra cok halsizlesiyorum uykum geliyor acikiyorum cokk ama kacamak yapmadim henuz,aksamlari cabuk geciyor artik
Yaninda getirmeseydin keske o gider bak soliyimben daha sık tartılıyorum sanırımsevdiğim herşeyden uzak durmama rağmen gram oynamıyor, işte o anda bi sinir bi şeytan dürtmesi bahaneler bahaneler
bizim de kurum yemeğinde aşure vardı, çok da severimhenüz yemedim ama yanımda getirip dolaba koydum
Yaninda getirmeseydin keske o gider bak soliyim
O an tadimlik yeseydin 2 ks. Bende hafta 1 yada 2 kucuk bitter yiyorum kahveyle.tamamen kesmekte bana ters geliyor.ben asure sevmem tek duskunlugum cikolata ve dondurma
Iyi fikirbende çoğu tatlıyı yemesem eksiklik hissetmem ama bi kaç tanesi var ki can damarımneyse akşam eve götüreyimde yarısını eşime yedireyim, bi kaşık alırsam duramamaktan korkuyorum
Oglen yemegim
Yarim kepce corba
6 kasik sebzeli tavuk sote ve yagsiz yaptim
2 kasik yogurt
1 dilim cavdar ekmegi
Herkese afiyet olsun
Bilerek oyle hazirliyorum hep.kahvalti kabi hepsi ufacik ama bir aradayken gozum doyuyorservis şekline bayıldım, süpermişbenim gözüm doydu valla, afiyet olsun
Taktin valla ye bencedeyalnızım dostalarım yalnızım yalnızzzzkimsecikler yok burda
ikindi ara öğünüm
1 koca kase yoğurt
öncesinde 2 bardak şekersiz çay
akşam 3 kaşık aşureyicem kafaya koydum
türlü 4-5 kaşık
(inşallah uyarım akşam menüsüne)
Taktin valla ye bencedesenden benden baska yazan yok bak o yuzden diger sayfaya da baktim ama orasida ayni
Ara ogunumde
6 tane cubuk kraker ve sekersiz cay
Merhaba kızlar çok işkence etmeden tadılabilir bence öyle şeyler aşırıya kaçmadan işte zaten hata ordan başlıyor sanki koca bir tabak yesek doyucaz tadına...
ben sabah kahvaltımdan sonra birşey yemedim
form ve zencefil limon çayımı içmiştim
öğlen 12:00 da
yarım porsyon kavurma et 8 10 tane anca vardı yoktu öle az yani
1 porsyon salata orta boy tatlı tabağında az yağlı
1 dilim kepek ekmek
arkadaş çok ısrar etti sütlü nuriye söylemişler 1 tane ye diye yemem dedim bak nolur bak çok güzel falan derken ddm seni kırmamak için çatalın minicik ucuyla alıyorum dedim çeyreği bile değildi çok ufak bir parca attım ağzıma
14:00 da
sabahki ekmeğimin içindeki 1.5 yağsız pişmiş sosisi lüplettim...
az önce az sütlü nescafe içtim 1 fincan
yanlız zaten suya antipatim var bir şişe su aldım suya hep lastik kokusu geçmiş bu kadarda olmazki kardeşim
Aynen canım benim.içimde o anda Oluşan şiddet duygusunu ne güzel ifade ettin..çok iyi bilirim bu hissi nişanlığımı alırken çok yaşadım bunu hemen hemen her mağazada... normal bir giysi olsa alma çık ama alman gerekense insan bunalıma giriyor... birde satış elemanları kilolu olmasaydınız sizin kabahatiniz der gibi davranıyor ya çal başına giysiyi çık diyor şeytan
süpersin ben olsam hayattta dayanamazdım,ellerim acıyana kadar alkışşş
Teşekkürler tatlım.fakat bugün kötüydü ya((((((.misafirlerimiz vardı.poğaça Börek pasta Şehriye salatası yaptık.kardeşimin arkadaşları olduğu için cips çikolata vs de vardı.yaparken özellikle tutmamaya dikkat ettim.parmağıma bile sürülmüş olsa yemek yerine direkt suya tuttum.fakat baktım olacak gibi değil 1 ufak kase puding ve 4 Çatal kadar Şehriye salatası yedim ((
Bu günkü listemi yazarsam şöyle;
Kahvaltı
1 yemek kaşığı labne
3 zeytin
3 Çay kaşığı keçi boynuzu pekmezi
1 dilim tam buğday ekmeği
Şekersiz Çay
1 mandalina
Öğle
1 tabak nohut yemeği
1 kase yoğurt
1 kase kakaolu puding
4 Çatal Şehriye salatası
Akşam
1 kase yoğurt
2 avuç sarı leblebi
1 bardak Sütlü kahve
İnşallah akşam yatmadan önce 45 dk 6 da yürücem :)
Bugün çok pişmanım.ahhh şu misafirler((
Yok ya güzeller bende yazıyorum.yalnız değilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?